RealMæglerne Lejkon A/S

RealMæglerne
Lejkon A/S
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

Ingen vej uden om Facebook?

I RealMæglerne Lejkon A/S har vi valgt at være med på Facebook, for på denne måde at få eksponeret de ejendomme vi får til salg på et medie, som efterhånden er et reelt alternativ til annoncering på almindelige hjemmesider.

Vi lægger sagerne op efterhånden som de kommer ind, og vi lægger i stort omfang også "teasere" op inden ejendommen kommer på vores hjemmeside og diverse boligportaler. Det er gratis for dig som sælger.

På "selve" Facebook, altså ikke på vores egen Facebook side, har vi også mulighed for at annoncere en konkret ejendom, hvis du ønsker det. I annoncen (som står placeret til højre på "væggen") bliver der linket direkte til din ejendom på vores hjemmeside, og man betaler så en afgift til Facebook pr. gang ejendommen vises.

Inden annoncen for ejendommen lægges på Facebook, aftales et budget til denne annoncering, eksempelvis kr. 300,00 om måneden.

Kontakt Tonni Sørensen og hør nærmere.

Vores side på Facebook finder du her https://www.facebook.com/Lejkon 

RealMæglerne
Lejkon A/S

Ejendomsmægler

Jernbanegade 58
4000 Roskilde
Tlf: 70 25 24 12
Email: 4000@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 9 - 16, Fredag kl. 9 - 15, Lørdag lukket, Søndag efter aftale.

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere