RealMæglerne Lejkon A/S

RealMæglerne
Lejkon A/S
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

Villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, grunde og fritidshuse.

Når du vælger at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos os, så kan du være sikker på at få vores ærlige mening om din boligs værdi og hvordan boligmarkedet i øvrigt er for den type ejendom du ejer.

Vi ønsker at sælge din bolig, ikke bare at have den til salg. Vi arbejder derfor kun med realistiske salgsvurderinger.

Realistiske og præcise salgsvurderinger kræver et indgående lokalkendskab og mange års erfaring med salg af boliger i byen. Vi der arbejder med salg og vurdering i RealMæglerne Lejkon A/S bor alle i Roskilde.

Vi har eller har haft børn i børnehaver, skoler og diverse fritidsaktiviteter. Vi er selv vokset op i og omkring byen, og vi har derfor et godt udbygget lokalt netværk, som kommer vores boligsælgere og boligkøbere til gode.

RealMæglerne Lejkon A/S er en ung virksomhed, kun 7 år gammel, men vi har sammenlagt ca. 50 års erfaring med ejendomshandel.

Hvis du overvejer at sælge din bolig kan du trygt starte med at bestille en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 70 25 24 12 eller 4000@mailreal.dk

 

RealMæglerne
Lejkon A/S

Ejendomsmægler

Jernbanegade 58
4000 Roskilde
Tlf: 70 25 24 12
Email: 4000@mailreal.dk

Åbningstider

300;301;366;

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere