RealMæglerne Abildgaard

RealMæglerne
Abildgaard
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

RealMæglerne Abildgaard

Byens største mægler

 

 


Se vores præsentations brochure her:  http://www.e-pages.dk/nordad/3006/

Om os
RealMæglerne Abildgaard er et ejendomsmægler firma beliggende i den hyggelige stationsby Viby Sjælland. Firmaet blev etableret i 2005 af Ejendomsmægler Jørgen Abildgaard.

Vi ved, hvad din bolig er værd
RealMæglerne Abildgaard er dit lokale bud på en professionel og engageret mægler. Vi har opbygget et solidt lokalkendskab i Roskilde, Viby, Gadstrup, Snoldelev, Borup, Osted, Havdrup og hele oplandet. Vores viden og lokalkendskab betyder, at vi kender prisen på egnen. Det er din garanti for, at du får et optimalt overskud, når du sælger og den rigtige information om området og byernes tilbud når du køber.

Vi følger handlen til dørs
Vi er blevet kendt for vores grundighed og personlige dialog - to vigtigte årsager til, at vi på kort tid har stablet en god forretning på benene. For os er den tætte kommunikation med dig vigtig og prioriteres højt gennem hele salgsforløbet. Vi følger med andre ord handlen helt til dørs. Vi slipper altså ikke sagen i det øjeblik, at formidlingsaftalen er underskrevet.

Vi holder os til det vi kan
Vi har erfaring med salg og udlejning af stort set alle typer ejendomme, herunder parcelhuse, andelsboliger, fritidshuse, ejerlejligheder, hobbylandbrug, blandet bolig- og erhvervsejendomme og mindre udlejnings- og erhvervsejendomme.

Vi står på hovedet
Når vi siger, at vi står på hovedet for at sælge din bolig, så mener vi det. I vores annoncering tilstræber vi altid at udforme præsentationen af din ejendom på en måde, der vækker nysgerrighed og opsigt. Din ejendom annonceres i lokalaviser og selvfølgelig bliver din ejendom vist i vores butik, på www.boligsiden.dk, på vores egen hjemmeside og mange andre boligsites på nettet.

Vores mål
Vores mål er at være de bedste, at skabe tillid og give tryghed, at levere kvalitet, at have tæt kontakt til vores kunder og altid levere kompetent og resultatskabende ydelser.

Om RealMæglerne
RealMæglerne er et netværk af selvstændige mæglere, der fokuserer på kundens frihed til at vælge. Derfor har vi valgt ikke at have eksklusive aftaler med forsikringsselskaber, banker eller kreditforeninger. Det er kundens garanti for, at der rådgives, købes og sælges uden hensyn til mæglers finansielle interesser.

RealMæglerne
Abildgaard

Ejendomsmægler & valuar

Søndergade 1 B
4130 Viby Sjælland
Tlf: 46 19 00 80
Email: 4130@mailreal.dk

Åbningstider

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere