RealMæglerne Hals Ejendomshandel ApS

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

Om RealMæglerne Hals Ejendomshandel - Realmæglerne Læsø

CVR 21815497 

Vores lokalkendskab er med til at sikre dig den bedste rådgivning, hvad enten du ønsker at sætte din bolig til salg eller leder efter drømmeboligen.

 

Mere end 34 års lokalerfaring

Midt i Hals ligger Hals Ejendomshandel, og her fra har vi vurderet og handlet boliger og sommerhuse i mere end 34 år. En af vores mange kompetencer er det store lokalkendskab, der er din garanti for, at din bolig sælges til den rette pris. Vi er den mægler i området, der har været her længst, og alle i forretningen kender de ejendomme, vi har til salg. det betyder, at du altid kan være sikker på personlig rådgivning.

 

Hvert hus sin historie

Hussalg er en tillidssag, og derfor stiller vi store krav til os selv og vores samarbejdspartnere. Vi yder den personlige rådgivning og sikrer dig en professionel behandling, når du står over for en så vigtig beslutning som hussalg. Vi guider dig igennem processen trin for trin, så du altid ved, hvor langt vi er i forløbet.

 

Vi holder os til det, vi er gode til

Ud fra devisen "Skomager, bliv ved din læst" har vi valgt at holde os til det, vi er gode til, nemlig at sælge boliger og dermed at varetage dine interesser. Vi rådgiver selvfølgelig om økonomi og har et godt samarbejde med de lokale pengeinstitutter og BRFkredit. Men det er i samråd med dig og dit pengeinstitut, at vi sikrer den bedste løsning. Vi har igennem årene oplevet, at mange kunder er kommet igen. Det ser vi som bevis på, at vi har ydet vores købere og sælgere den rette service.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om RealMæglerne

RealMæglerne er et netværk af selvstændige mæglere, der fokuserer på kundens frihed til at vælge. Derfor har vi valgt ikke at have eksklusive aftaler med forsikringsselskaber, banker eller kreditforeninger. Det er kundens garanti for, at der rådgives, købes og sælges uden hensyn til mæglers finansielle interesser.

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS

Ejendomsmægler MDE

Aalborgvej 19
9370 Hals
Tlf: 98 75 03 00
Email: 9370@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 10 - 17 Fredag kl. 10 - 16 Lørdag efter aftale Søndag kl. 11 - 13

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere