RealMæglerne Hals Ejendomshandel ApS

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

Realmæglerne Hals - Realmæglerne Læsø

Læsø

Træk stikket ud og tag på Læsø, hvor tempoet er roligt og du har naturen for dig selv. Her finder du samtidig gamle huse med tangtage, skønne sandstrande og alle de jomfruhummere du kan spise - selvfølgelig krydret med lækker Læsø Salt.

Læsø er rig på ro, natur, gastronomi, kunst og kultur - og byder på mange spændende aktiviteter og steder med små og store oplevelser til både feriegæsten og de fastboende Læsøboer.
For mange mennesker er det første møde med Læsø altid en aha-oplevelse. Læsø er flad som en pandekage og landets ubetinget rigeste spisekammer med alt godt fra både hav, skov og mark; en tryg oase med cykelstier, minimal trafik og masser af både aktiviteter og gæstfrihed hos de lokale handlende. 

Skru op for alle sanserne og ned for pulsen og lad ikke stilheden skræmme dig - Nyd det! 

Læsø er gavmild med en lang række indtryk både fysisk og mentalt. Naturen ligger lige for, som man fornemmer allerede fra færgen eller flyveren. Her er højt til himlen, et fantastisk lys, vidtstrakte skove, strande i kilometervis og en imponerende blanding af hede, lyng, marsk og i det hele taget masser af plads og ro.
Endvidere har Læsø en 18-hullers golfbane, som er internationalt anerkendt for sin naturskønne beliggenhed med havudsigt.

Læsø er med rette kendt for at være en ø med noget kulinarisk på hjerte. Råvarerne hentes i havet omkring Læsø og i høj grad hos lokale producenter, og råvarer som kantareller, kartofler, pigvar, rødspætter, krabber og jomfruhummer er ofte på menuen i både sommerhuse, hos læsøboerne og ikke mindst på Læsøs restauranter, der sætter en ære i at servere et udsøgt måltid til fornøjelse for dig og dine smagsløg.

Spændende egnsretter, gourmetretter, fiskebuffet, fiskespecialiteter og god dansk mad er nogle af de kulinariske oplevelser, som Læsøs spisesteder byder på. I både Vesterø, Østerby og Byrum finder du gode spisesteder, som med glæde serverer Læsøs lokale råvarer for dig.

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS

Ejendomsmægler MDE

Aalborgvej 19
9370 Hals
Tlf: 98 75 03 00
Email: 9370@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 10 - 17 Fredag kl. 10 - 16 Lørdag efter aftale Søndag kl. 11 - 13

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere