RealMæglerne Hals Ejendomshandel ApS

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

Leder du efter drømmehuset i Hals eller omegn..!

 

Leder du efter drømmehuset i Hals eller omegn? Vi kender området og kan derfor fortælle og rådgive dig om alle de muligheder, området har at byde på.

 

Vi hjælper dig med at finde drømmeboligen

Det kan være en langsommelig proces at finde netop den bolig, der lever op til familiens drømme, forventninger og krav. Derfor er det en fordel at handle med en ejendomsmægler, der kender egnen i og omkring Hals og ved, hvad de forskellige områder har at tilbyde.

 

Uforpligtende rådgivning

Hvad enten du står over for at skulle flytte, drømmer om en anderledes eller større bolig eller bare vil kigge, kan vi hjælpe dig. På Aalborgvej 19 i hals finder du vores butik, hvor de mange ejendomme udstilles. Her kan du i fred og ro kigge emnerne igennem og få en uformel snak om drømmehuset med vores dygtige mæglere.

 

Bred annoncering af din bolig

Hos os lægger vi mange kræfter i at finde den rette køber til din bolig og tilbyder en bred vifte af annonceringsmuligheder. Ud over de mest sete lokale og nationale aviser indrykker vi annoncer på www. Boligsiden.dk samt www.realmaeglerne.dk. På den måde når vi ud til de flest mulige potentielle købere og sikrer dig de bedste forudsætninger for en hurtig handel.

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS

Ejendomsmægler MDE

Aalborgvej 19
9370 Hals
Tlf: 98 75 03 00
Email: 9370@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 10 - 17 Fredag kl. 10 - 16 Lørdag efter aftale Søndag kl. 11 - 13

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere