RealMæglerne Hals Ejendomshandel ApS

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

Boligsalg er en tillidssag..!

 

Boligsalg er en tillidssag, og derfor giver vi hver bolig særbehandling. Vi udfærdiger altid salgsopstilling og annoncer med respekt for husets historie og beboere.

 

Vi giver din bolig særbehandling

Når du sætter din bolig til salg hos Hals Ejendomshandel, er det ikke bare et hus, men familiens hjem, vi sælger. Derfor behandler vi altid hvert boligsalg individuelt. Ikke to huse er ens, hvorfor vi altid sørger for at finde det enkelte hus' karakteristika, når salgsopstillingen skal udfærdiges. Det er derfor med stor respekt for husets fortid, og dets beboere, at vi på tager os at sælge din bolig.

 

Ekspertise i sommerhussalg

På strækningen mellem Hals og Hou er der cirka 3.800 sommerhuse, og ingen af dem har mere end to kilometer til Danmarks mest børnevenlige badestrand. Med over 32 års erfaring i salg af sommerhuse i vores område ved vi, hvad der er vigtigt for en god sommerhushandel. Vi kender husene og deres placering, og vi ved, hvad de er værd.

 

Andelsprojekter i Hals

Ud over salget af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse og nedlagte landbrug beskæftiger vi os hos Hals Ejendomshandel også med andelsprojekter. I og omkring Hals opføres jævnligt nye andelsboliger, som ofte har stor interesse blandt områdets ældre indbyggere. Mange ældre vil nemlig gerne have en billigere husleje og samtidig en centralt beliggende bolig, hvor man slipper for de store vedligeholdelsesopgaver.

 

RealMæglerne
Hals Ejendomshandel ApS

Ejendomsmægler MDE

Aalborgvej 19
9370 Hals
Tlf: 98 75 03 00
Email: 9370@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 10 - 17 Fredag kl. 10 - 16 Lørdag efter aftale Søndag kl. 11 - 13

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere