RealMæglerne Kim K. Pedersen

RealMæglerne
Kim K. Pedersen
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

VI ER KLAR TIL DE NYE TIDER

De fleste er vist helt klar over, at det danske boligmarked ikke er i samme gear, som i årene 2000-2007 og af samme årsag har vi løbende tilpasset vores ejendomsmægler virksomhed til de nye markedsvilkår. 
  
Så vi er klar og energiske - Giv os et ring på 55991417 med det samme og få sat gang i dit salg.

For dig som boligsælger betyder det, at vi begge i forlængelse af vores uddannelse som ejendomsmægler MDE kan yde dig de bedste aktuelle råd og anbefalinger så du fortsat kan få solgt din ejendom hurtigt og bedst muligt.

Af nye muligheder rettet mod køberne anvender vi integreret brug af facebook, RealMatch som digital markedsføring, præsentation af marked og bolig på iPad, mobil hjemmeside, genial køberagent til både iPhone og android, stort landsdækkende køberkartotek med Guldkøbere, fotos i HDR kvalitet med fuldskærmsvisning, udstilling i Møns Bank i Pærstø, mulighed for øjeblikkelig download af tilstandrapport, eleftersyn, energimærke og ejerskifteforsikringer, storskærm i døgndrift samt let tilgængelighed.

Vi ser frem til, at køre din bolighandel helt på plads ..
 
Vores ejendomsmæglerbutik er bedst muligt beliggende på handelsstrøget midt i købstaden Præstø med en smuk og iøjnefaldende facade med 4 store vinduespartier med markante LED-oplyste boligpræsentationer. Indvendigt fremtræder butikken moderne og imødekommende med storskærm, der fanger købers blik og sikrer dig en sikker og stærk lokal eksponering af din bolig.
 
  

 

RealMæglerne
Kim K. Pedersen

Ejendomsmægler MDE

Adelgade 44
4720 Præstø
Tlf: 55 99 14 17
Email: 4720@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 10 - 16.30, Fredag kl. 10 - 16 og Lørdag kl. 10 - 12. Fremvisning af ejendomme sker efter forudgående aftale og også udenfor de angivne åbningstider.

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere