Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere

RealMæglerne Reinholdt & Andersen ApS

RealMæglerne
Reinholdt & Andersen ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

RealMæglerne Reinholdt & Andersen ApS

Område: Horsens og omegn

RealMæglerne Reinholdt & Andersen - din lokale ejendomsmægler!

Helt centralt i Horsens, i krydset ved Allegade og Rædersgade, ligger RealMæglerne. En særdeles trafikeret beliggenhed tæt ved gågaden sikrer mange bilister og fodgængere dagligt. Butikken fremstår helt ny med moderne indretning samt det helt nye inden for vinduesudstilling. Der er parkering i gården i Svanes Have.

Som ejendomsmægler er vi en del af RealMæglerkæden, der i dag består af over 100 butikker landet over. Vi har arbejdet med køb og salg af fast ejendom i Horsens og omegn gennem flere år.  Vi har stor erfaring i lokalområdet der dækker Horsens, Lund, Gedved, Søvind, Stouby, Egebjerg, Hansted, Snaptun, Juelsminde, Hedensted og det generelle opland omkring Horsens.

Herudover yder vi også salg af udlejningsejendomme og investeringsejendomme samt at finde lejere til udlejningslokaler og butikker.

Vi ønsker ikke nødvendigvis at være den største ejendomsmægler i Horsens, men vi vil være de bedste til at sælge din bolig. Ønsker du ærlighed og en ejendomsmægler der er nede på jorden, så er vi de helt rigtige. Med en realistisk pris og en reel snak omkring din situation kan vi sælge din ejendom.

Kontakt RealMæglerne Reinholdt & Andersen for et uforpligtende møde og lad os rådgive dig bedst muligt, så vi kan få solgt din bolig.

Hos os er en salgsvurdering dog IKKE gratis - den koster en kop kaffe!

Kontakt os på tlf: 7216 1700 eller 8700@mailreal.dk

RealMæglerne
Reinholdt & Andersen ApS

Ejendomsmægler MDE

Allegade 1 H
8700 Horsens
Tlf: 72 16 17 00
Email: 8700@mailreal.dk

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 9 - 17 Lørdag kl. 10 - 12 Søndag efter aftale

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links