Start egen mæglerforretning

 
Kontakt hovedkontoret
RealMæglerne Holding A/S
Banemarksvej 50A
2605 Brøndby

Telefon: 36 34 08 00
Fax: 36 34 08 08
E-mail: info@mailreal.dk
 

Klare fordele ved en frivillig kæde som RealMæglerne:

 

  • Godt brand
  • Stor signalværdi
  • Kapitalstærk kæde
  • Innovation
  • Professionalisme
  • Troværdighed
  • Stærkt netværk
  • Erfaringsudveksling
  • Selvbestemmelse
  • Høj indtjening
Har du egen forretning, eller vil du etablere dig fra grunden? Din baggrund kan være, at du er uddannet ejendomsmægler eller godt på vej til det, at du arbejder i en mæglerforretning, et pengeinstitut eller i et realkreditinstitut og har erfaring i bolighandel og boligrådgivning.

Det afgørende er, at du trives bedst med foden under eget bord og i trygge, inspirerende rammer. Vi er altid interesseret i at høre fra dig. 

 

 

 

 

Andet

Du kommer godt fra start

Når du bliver partner i RealMæglerne, kommer du godt fra start. Vi inviterer alle mæglere til introduktionsdag,hvor vi fortæller om kædens partnertilbud og værktøjer. Kæden yder daglig support indenfor IT, markedsføring og information og samarbejder med en række leverandører, der producerer konceptrigtigt markedsføringsmateriale fra tryksager til facadeudsmykning.

En professionel profil i gadebilledet

Hos RealMæglerne får du stillet en lang række professionelle værktøjer til rådighed, så du fra begyndelsen er i stand til at konkurrere på niveau med de store kæder - mens du samtidig har fordelen af at være helt din egen.

Både du og dine kunder nyder godt af, at RealMæglerne ikke er bundet af faste aftaler med specifikke penge- og realkreditinstitutter. Kunder skal have frihed til at vælge den løsning, der passer dem bedst.

Det bedste fra 2 verdener

Som RealMægler får du det bedste fra to verdener. Du har indehavers frihed og ret til at være din egen mægler, samtidig med at din butik markedsføres som en del af et kædefællesskab. Du har et stærkt team af gode mæglerkolleger, der slutter op om kædens slogan: Vi tager det personligt.

Opstartsfasen

Som nyt medlem guides man igennem opstartsfasen, og føler næsten at man allerede er i gang med det samme. Kunderne kender allerede brandet og synes, at det er et godt alternativ til de store bankejede mæglerkæder.

Sådan kommer du i gang

Kontant os for at høre mere:

Jylland/Fyn: Preben Jacobsen, tlf.: 2271 7768, mail: pj@mailreal.dk
Sjælland: Preben Merrild Angelo, tlf.: 2092 5280, mail: pa@mailreal.dk


Læs mere om partnerskab her.

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere