Din mening er
vigtig for os

Hjælp os med at besvare 6 hurtige spørgsmål

Bookmark and Share

Pejrupvej 33, Pejrup, 5600 Faaborg

Kort
"Ejendomsmægler, Faaborg, RealMæglerne Sofie Find"
RealMæglerne
Sofie Find
Kanalvej 11
5600 Faaborg
Telefon: 61714233
E-mail: 5600@mailreal.dk
Web: Læs mere om mægleren
 
Et liv på landet, med alverdens muligheder.

På denne ejendom bliver du beriget med sø, skov og marker, - og det hele er dit privat! Fantastisk mulighed for indkvartering af heste, geder, får, høns, køer mm..
Stuehuset er i orden, velholdt og indflytningsklart. Dejlig udestue til at nyde naturen, fra mere lune egne, alle årstider.


- 6,6 Hektar jord: ca. 2,4 hektar have, skov og skønne græsmarker til heste, får mm.. 4 hektar granplantage, der kan laves til folde, dyrkes, eller forpagtes ud til den lokale landmand.

- 2,5 km til nærmeste dagli' Brugs.

- 8 km til Faaborg. God offentlig transport: fynsbus til Svendborg (20 min) og Faaborg (10 min), samt nærtrafikbussen til der kører børn til diverse skoler (kun 2 km til nærmeste skole og SFO), eller de voksne på indkøb i Vester Åby eller Faaborg.

- Dejligt hus med mange muligheder

- 150 meter til ridecenter, hvor ridebaner og ridehal kan lånes, eller man kan have hestene opstaldet.

- Værksted, garage, stald og maskinhus - alle med separate indgange. Over staldbygningen er der et kæmpestort uudnyttet loft.

- Fibernet


Huset indeholder:
Stuehuset ligger som ét samlet og regulært areal, og i forlængelse er der en 30 kvm stor, fantastisk, dejlig udestue med udgang til en sydvendt terrasse og have.
Stuehuset indeholder desuden: bryggers med trappe til 1. sal, badeværelse, køkken, stor, sydvendt opholdsstue, og en spisestue med udgang til udestuen.
På 1. salen er der: repos, toilet, to store værelser, uudnyttet loftsrum bag toilettet med brandvæg mod driftsbygningens store loft.


ØVRIGE BYGNINGER
Til ejendommen hører både værksted, garage, stald og maskinhus - alle med separate indgange. Over staldbygningen er der et kæmpestort uudnyttet loft.
Det store, nyere maskinhus, som ligger separat fra stuehuset, har masser af plads til traktor, tippevogn og redskaber. I umiddelbar forlængelse af maskinhuset er der tre mindre rum, som f.eks. kan anvendes til høns, duer eller får.
Det nederste rum indeholder en stor muret rygeovn, som er godkendt af en autoriseret skorstensfejer. Sælger anvender den flittigt til rygning af fisk og kød til stor fornøjelse for familie og venner.
GRUNDEN
To store græsfolde støder op til ejendommen, og de er særdeles egnede til heste, får eller andre dyr.
Desuden er der store græsplæner til udendørsaktiviteter, og der findes en lille frugthave med dejlige frugttræer og bærbuske, som er fantastiske for dig, der kan lide at sylte og koge eller dig, der bare kan lide at kunne hente frisk frugt lige uden for din egen dør.
Skovhytte og skovsø finder du i bunden af matriklen, og herfra er der den smukkeste udsigt ned på Nakkebølle Slot og Aastrup Mølle, og med Ærø i horisonten.
Vigtigt: 5 HA af jorden er forpagtet ud til granplantage med en kontrakt, der løber indtil 31.12.2015.
Ejeren har jagtretten på det forpagtede areal.
NÆROMRÅDET:
PEJRUP BY
Ejendommen ligger i Pejrup, som er en skøn lille landsby med et aktivt forsamlingshus www.pejrup.dk
Byen har et ridecenter, www.teamooms-ridecenter.dk, og der er gode muligheder for at indkvartere ferie- eller weekendgæster på byens Bed & Breakfast www.hostelcalifornia.dk, hvis de ønsker at bo for sig selv.
Skole og idrætshal
Der er kun 2 km til Bøgebjergskolen: http://www.vesteraabyskole.dk, børnehave og SFO. Der er skole-cykelsti til V. Aaby, hvor idrætshallen ligger: www.boegebjerg-if.dk
BY OG NATUR I BAGHAVEN
Med 5 km til Nab Strand, 9 km til Faaborg, og 18 km til Svendborg ligger ejendommen rigtig godt placeret tæt på det hele, og omkranset af den smukke natur.
Kun få kilometer borte, nærmest i baghaven, finder du Svanninge Bakker, Golfklubben, Brændegårdssøen, Nørresø, Holstenshuus Slot med klatrepark, Fjellebrohavnen.
Det er et skønt område med rig mulighed for fysisk udfoldelse ,og berigende natur- og kulturoplevelser.
PRAKTISK INFORMATION:
TRANSPORT
Der er gode busforbindelser med FynBus, som kører mellem Faaborg og Svendborg hver ½ time. Dén lokale Nærtrafikbus kører gennem Pejrup, hvor skolemødetider er afpasset.
FIBERNET
Der er Fibernet 50/50 Mb på ejendommen. Det er etableret af Energi Fyn i juli 2013.Ring allerede i dag og bestil en fremvisning hos din lokale mægler.
RealMæglerne Sofie Find - Mob. 6171 4233

- Vi tager det personligtRing allerede i dag og bestil en fremvisning hos din lokale mægler.
RealMæglerne Sofie Find - Mob. 6171 4233

- Vi tager det personligt

Skal du sælge, så find din Guldkøber her.
Kun hos RealMæglerne.

Find køber
Hobby landbrug
Pejrupvej 33, Pejrup
5600 Faaborg
Sagsnummer: 52800099
Værelser
5
Boligareal
147 m2
Grundareal
66.260 m2
Kælderareal
20 m2
Plan
3
Byggeår
1923/1985
Energimærke
Andre ejendomme
Villa
Margrethevang 33
5600 Faaborg
Kontantpris: 1.775.000 kr.
Brutto: 8.605 kr.
     RealMæglerne
Villa
Svendborgvej 207
5600 Faaborg
Kontantpris: 1.495.000 kr.
Brutto: 7.308 kr.
     RealMæglerne
Villa
Svendborgvej 101
5600 Faaborg
Kontantpris: 1.795.000 kr.
Brutto: 8.707 kr.
     RealMæglerne
Villa
Odensevej 69
5600 Faaborg
Kontantpris: 1.750.000 kr.
Brutto: 8.527 kr.
     RealMæglerne
Du har tidligere kigget på

* Brutto og Netto er eksklusiv ejerudgifter.

 
CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere