Cookie og Persondatapolitik

 

Generelt

Dette website udbydes af:

RealMæglerne Holding A/S
Banemarksvej 50A
2605 Brøndby
Tlf. 36340800
E-mail: info@mailreal.dk

Når du benytter vor hjemmeside, indsamler vi forskellige oplysninger om dig, din computer og hvordan du bruger vor hjemmeside. Du kan nedenfor læse, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til.

Bemærk, at du ved brug af vor hjemmeside accepterer nedenstående retningslinjer.

 

Indsamling af statistik- og persondata

Vi indsamler alene personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail og login til "Min RealMægler", når du opgiver disse frivilligt f.eks. ved bestilling af en salgsopstilling, bestilling af tid til besigtigelse af en bolig og lignende. Disse oplysninger indsamles alene for at sikre, at vi kan kan give dig den ønskede service.

Udover ovennævnte persondata indsamler vi forskellige statistiske data såsom trafikmåling, hvilke sider du besøger, hvilken browser du benytter, opløsningen på din skærm, om du benytter PC, tablet eller SmartPhone  o. lign. Vi benytter disse statistikdata til løbende at kunne forbedre vor hjemmeside. Ingen af de indsamlede statistikdata kan henføres til dig som person.

 

Cookies

Når du besøger vor hjemmeside sættes der automatisk en eller flere cookies på din computer. Nogle cookies er stationære (blivende) andre er session cookies. Session cookies slettes automatisk når du forlader vor hjemmeside. Stationære cookies slettes efter en nærmere angivet periode, se nedenfor. Hvis du ikke ønsker dette, kan du her http://minecookies.org/cookiehandtering få en vejledning om hvordan du kan slette eller undgå de cookies, der ligger på din computer.

 

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges og benyttes med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Hvad bruger vi cookies til ?

Vi anvender alene cookies at måle trafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvilke sider, de besøger. Disse informationer gør det nemmere for dig at navigere rundt på vores hjemmeside og for os at udvikle nye funktioner. Cookies anvendes også til at vise forskellige budskaber, som vi formoder kunne være relevante for dig. Hvis du selv beder om det, gemmer vi dit login til "Min RealMægler".

 

Hvor lang tid opvares vore cookies ?

De stationære cookies vi sætter, sletter sig selv efter enten 1 dag eller 12 måneder alt efter cookiens funktion. Hver gang du besøger vor hjemmeside, fornyes perioden med enten 1 dag eller 12 måneder.

 

 

Tredje parts cookies

Google Analytics (Trafikmåling)

Vi får leveret trafikmåling fra Google Analytics. Google Analytics benytter cookies til at måle trafikken på vor hjemmeside.

Herudover kan vor hjemmeside indeholde forskellige links til tredje parts hjemmesider. Som eksempel kan nævnes links til byggeprojekter, kommunale hjemmesider etc. Disse links er udelukkende oprettet som en service for dig og du benytter dem derfor på eget ansvar og risiko. RealMæglerne har intet ansvar for disse hjemmesider. Disse hjemmesider har deres egne politikker.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Persondatapolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, f.eks. ved opskrivning i vort køberkartotek, bestilling af tid til besigtigelse af en ejendom, afgivelse af et bud på en ejendom o. lign. Her indsamles de oplysninger du oplyser, såsom dit login til "Min RealMægler", navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.

Du har ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Du skal i så fald kontakte info@mailreal.dk. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. En sådan klage indgives til Datatilsynet.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved overførsel af data via internettet, idet der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

 

   
CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere