Søg bolig

0 Boliger til salg

Boliger i Greve

Her kan du se eksempler på boliger i Greve. Boligerne er villaer og ejerlejligheder, som har været forbi os, og er blevet solgt. Derfor er de ikke længere nødvendigvis til salg, men er blot vist som eksempler på boligforhold i henholdsvis Greve og Solrød Strand.

Kort om Greve

- Greve er kun 20 minutter i bil eller s-tog fra Kbh
- En af Danmarks mest børnevenlige badestrande
- Flere legepladser og grønne arealer tæt på
- Gode indkøbsmuligheder i nærmiljøet
- S-tog til Køge og København hver 10 min.
- Gode daginstitutionen og skoler
- Stisystemer overalt i Greve
- Waves bycenter
- Fine kulturelle muligheder og sportsfaciliteter

Søger du bolig i Greve eller Solrød

Hvis du leder efter en bolig i Greve eller Solrød, har vi mange andre emner til salg. Ring eller skriv til os - eller se under vores boliger til salg i området.


Greve Møllevej 6, 2670 Greve

Vandskuret nyt 1 1/2 plans fisker  hus med sprossede vinduer fra 2007 lige til at flytte ind i.

fuldstændig vedligeholdelsesfrit de næste mange år. 

Her får du 172 kvm. Med optimal udnyttelse af hver eneste kvm. Alt er lyst og venligt indrettet til familien med 2 eller 3 børn.

Der er gulv varme i hele stue etagen samt badeværelset på 1. Sal.

Stueplan består af bryggers, stort køkken alrum, hall, et værelse/kontor, badeværelse og en dejlig stor lys stue.

På første sal finder du 3 lyse rummelige værelser, møblerbart repos, samt et dejligt badeværelse og endelig en balkon med udsigt udover marker, Greve museum og grønne arealer.

Husets materialer er valgt ud fra en gennemgående stilsikker stil. Der er hvidpigmenterede askegulve i alle værelser og stue. I bryggers, køkken alrum, hall og badeværelser finder du ensartede italienske fliser.

Udenfor møder du en dejlig have med 2 terrasser, så solen kan nydes hele dagen.

Til huset er der opført en kvalitets carport med støbt skur med røde Højslev tegl som matcher huset.


Bakkevolden 11, st. th., 2670 Greve
Bakkevolden 11, Greve

Sjældent udbudt stuelejlighed med stor altan tilbydes nu til salg.

Lejligheden byder dig velkommen med rummelig entre med god plads til overtøjet, og herfra har du adgang til hele lejligheden.

2 store gode værelser samt lyst flisebadeværelse med brus og plads til vaskesøjle.

Stor lys sydvendt stue med plads til både spisebord, sofagruppe og lænestol.

Køkkenet byder på god skabs- og bordplads og endda muligheden for en lille spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til sydvendt solrig altan hvor der kan nydes en god bog med tilhørende god kaffe.

Lejligheden er placeret i en sund og veldrevet andelsforening, og du er i gåafstand til Greve Midtby Center med alle daglidagens fornødenheder samt stationen hvor du kan tage S-toget til både Køge og København på under en halv time.

Pæne grønne områder og parkering lige ved ejendommen, både til bil og cykel. Der er desuden dørtelefon, så du hele tiden har styr på hvem der kommer ind i opgangen.


Strandlyst Alle 24, 2670 Greve

Med suveræn og efterspurgt beliggenhed på rolig villavej i "det gamle strandvejskvarter", finder vi her en stor og gennemrenoveret 1-plansvilla på hele 172 kvm. + 37 kvm. muret garage. Med kun få minutters gang fra Holmeagerskolen, Greve Station samt skøn badestrand, fåes beliggenheden næppe meget bedre!

Huset har gennem de seneste år gennemgået en totalrenovering, bl.a. nyt tag (2013), lækkert Svanekøkken (2007), 2 lækre badeværelser (2010). Ydermere er huset forsynet med Ventilationsanlæg (Nilan 300 comfort).

Huset indretning er moderne og egner sig perfekt til børnefamilien, Ialt 4 gode værelser hvoraf de 2 af værelserne er i forbindelse med et legerum. Separat forældreafdeling med adgang til badeværelse. Køkken er i åben forbindelse med spisestue og opholdsstue og de mange vinduer gør, at der kommer massr af dagslys igennem rummet.

Garagen er muret, isoleret og udstyret med fjernbetjent Nassau port.

Grunden er på hele 1275 kvm. og gør at der er masser af luft omkring det ellers store hus, mange gode terrasser og solkroge findes omkring huset.


Rytterbakken 1 , 2670 Greve

Her får du en velindrettet villa med blot 400 meter til stranden, med kort afstand til skole og på en hyggelig stor grund med mange hyggekroge.

Ejendommen er opført i gule hårdtbrændte mursten i 1966, og opvarmes med naturgas.

Fremstår pæn og velholdt overalt og med mange gode forbedringer gennem de seneste 10 år. Her er bl.a. lavet  nyt badeværelse i 2005, nyt tag i 2007, nyt naturgasfyr i 2010 og en spændende tilbygning med gulvvarme og "loft til kip".  

- Ca. 40 kvm. stor og meget lys stue med pejseindsats

- Ca. 30 kvm. spændende tilbygning med gulvvarme, "loft til kip" og udgang til haven

- Entré/fordelingsgang med adgang til nyere gæstetoilet

- Ældre men velholdt køkken med udgang til haven

- 3 gode værelser

- Stort badeværelse med gulvvarme og brus

- Stor og meget anvendelig udestue med udsigt til den sydvendte del af haven.

- Nyopført og to-delt skur.

Børnehave og Krogårdskolen lige rundt om hjørnet, og få hundrede meter af lukket vej til gode indkøbsmuligheder. Skal naturligvis opleves.


Valdemarsvej 7, 2670 Greve

På hyggelig sidevej til strandvejen finder vi denne gennemrenoverede villa, huset er i 2008 om- og tilbygget og fremstår overalt lyst og indbydende. Huset egner sig især til den store familie og er udstyret med hele 5 gode værelser, samt et udnyttet loftrum på 26 kvm. der idag fungerer som hjemmebiograf/aktivitetsrum. Separat forældreafdeling i stueetagen med walk-in closet, samt direkte adgang til lækkert flisebadeværelse. Endvidere stor stue og spisestue med flotte Junkers lamelplank gulve i egetræ. Lækkert køkken med kvalitetsinventar og gode detaljer.

Huset ligger godt placeret på grunden, hvilket betyder at haven, som iøvrigt er komplet ugeneret, vender stik syd. Ydermere er der dobbelt carport med tilhørende isoleret udhus.


Ternemosen 28, 2670 Greve

Stemningen kommer vi ikke uden om. Bare oplevelsen når du træder ind i det højloftede køkken alrum/stue, og mærker lyset strømme ind af de store vinduespartier, er et kapitel helt for sig.

Og når børnene blot kan hoppe på cyklen 5 minutter før klokken ringer på skolen, ved du at du er havnet det rigtige sted.

Huset er fra en svunden tid, hvor arkitekterne fik lov til at lege mere med indretningerne, hvilket i dag giver mulighed for det som de fleste familier drømmer om, nemlig et stort lyst højloftet køkken alrum i forbindelse med stuen. Bad og toilet samt værelser er en anden historie, og her skal fantasien på arbejde.

Hele huset fremstår retro på stort set alle leder og kanter. Det er ikke mange moderniseringer sælger har gennemført i tidens løb, så her er der rig mulighed for at få præcis den planløsning du ønsker og med de materialer du finder er de rigtige for familien.

Tag med på tur:

Entre med plads til overtøjet og oliefyret, stor stue alrum køkken med loft til kip og store vinduespartier der lukker haven helt ind i opholdsrummene. Fra stuen er der desuden udgang til både sydvendt og vestvendt terrasse.

Midt i huset finder du på besynderligste vis bad med forhæng ud til gangen og separat toilet men uden loft? De kan med fordel flyttes ud til væggen med vinduesudluftning som mulighed.

Værelse uden dør, der er delt i et lille værelse og påklædningsrum med vaskemaskine.

Kæmpe værelsesafdeling med 2 fornuftige værelser samt stort fællesrum. Her er der rigtig gode muligheder for at etablere flere reelle værelser med loft til kip og gode lysindfald.

Mange gode muligheder, på baggrund af en lidt pudsig planløsning i dag.

Stor dejlig åben have med drivhus og plads til både fodboldmål og trampolin, og både terrasse mod syd og vest, hvor solen rigtig kan nydes hele dagen.

Ældre garage hvor du både kan få plads til bilen samt værksted hvor der kan snittes træmænd i fred, hvis bølgerne går højt inden døre.


Bygager 10, 2670 Greve

Spændende villa, beliggende i midten af roligt og yderst børnevenligt villakvarter. Huset på ialt 260 kvm fordelt på 2 etager, har gennem de seneste år gennemgået en større renovering med bla. Nyere tag (2012), nyere vinduer, omfangsdræn, efterisolering af kælder m.m. Nyere Fyrretræs plankegulve (Viking Polar) i hele stueetagen, samt lækkert HTH køkken. Endvidere en rigtig god beliggenhed i roligt kvarter med gode stisystemer til de nærliggende skoler, fritidsaktiviteter m.v.

Huset har en god planløsning og er ideelt til den pladskrævende familie indeholdende bl.a.

- 3 soveværelser i stueplan

- Lyst og lækkert HTH køkken med spiseplads

- moderniseret gæstetoilet.

- Flisebadeværelse med bruseniche

- Stor lys stue med plads til stort spisebord samt sofaarrangement

- Aktivitetsrum i højt beliggende kælder

- 3 disponible rum i kælderen samt moderniseret bryggers med god bordplads og skabe.

- Garage under husets tag.


Vesthegnet 2, 2670 Greve

Lækkert rækkehus i det populære og børnevenlige Mosede Bypark. Huset har gennem de seneste år gennemgået en renovering og fremstår idag lyst og moderne, lige til at flytte ind i!

Området byder på en god stemning med legeplads og mange børn i området. Og i umiddelbar nærhed finder man institutioner, skole samt indkøbsmuligheder.

Huset indeholder bl.a. 

- Lækkert lyst køkken med opvarmet klinkegulv

- Stor stue med pæne trægulve.

- Fra stuen udgang til 20 kvm udestue.

- 2 gode børneværelser

- Forældresoveværelse med udgang til balkon

- Badeværelse med badekar på 1. sal

- Gæstetoilet i underetagen

- Entre med opvarmet klinkegulv og skabe.


Mosede Engvej 22, 2670 Greve

Charmerende villa, med suveræn beliggenhed lige ved Mosede Fort, grønne områder, badestrand m.v. Endvidere få minutters gang til Karlslunde Stationscenter med gode indkøbsmuligheder, fitness træning, samt offentlig transport. Huset ligger på stor dejlig grund med masser af solkroge, for enden af grunden har man kig ud over de grønne arealer ved Mosede Fort og Køge Bugt.

Mulighed for at bygge til på huset, både pga. af størrelsen på grunden, men også nuværende placering på grunden, mulighed for hurtig overtagelse.

Huset indeholder bl.a.

- Bryggers med granitgulv, vaskesøjle og gasfyr

- Flot hvidt HTH køkken ligeledes med granitbord og -gulv

- Gode hårde hvidevarer, bl.a. De Dietrich

- Stort soveværelse med påklædningsområde

- Fint værelse/kontor

- Stue med udgang til den dejlige have og terrasse

- Spisestue ligeledes med udgang til terrasse/have

- Stue har nyere brændeovn

- Stort badeværelse med granitbord og -gulv samt separat bruseniche

- Gulvvarme undtagen i bryggers og soveværelse

- 28 kvm. virkelig brugbar opvarmet garage / værksted.


Bækager Alle 26, 2670 Greve

Gedigen villa på hele 191 kvm. villa + 35 kvm. garage, beliggende for enden af lukket villavej i Mosede. Tæt på skole, indkøbsmuligheder, rekreative områder m.m.

Huset fremstår moderne og indflytningsklart, og er ideelt til den pladskrævende familie.

Huset indeholder bl.a. :

- Nyt natyrgasfyr (nov. 2015)

- Stort køkken/alrum med klinkegulv

- Stue med klinkegulv,brændeovn samt udgang til sydvendt terrasse.

- Moderniseret badeværelse med bruseniche.

- 2 fine værelser i stueplan.

- Rummeligt bryggers med god bordplads med vask, samt skabe.

- 2 værelser på 1. sal

- Stort opholdsareal på 1. sal ideelt som aktivitetsrum til børnene, herfra udgang til solrig balkon.

- Badeværelse på 1. sal med badekar og bruseniche.

- 35 kvm garage.


Rosenlyparken 112, 2670 Greve
Rosenlyparken 112

Indflytningsklart og veldisponeret enderækkehus i Rosenlyparken. Huset er istandsat gennem de seneste år og fremstår overalt lyst og indbydende.

Huset indeholder bl.a. 

- Delvis renoveret køkken med spiseplads.

- Stor opholdsstue med pæne gulve og hvide glatte lofter.

- Entré med nyere gæstetoilet.

- Nyere lækkert  flisebadeværelse med bruseniche samt vaskesøjle.

- 4 gode værelser på 1. sal.

- Carport med tilhørende skur.


Knoldager 18, 2670 Greve

Familievilla på 137 kvm. beliggende centralt i Greve, tæt på grønne områder, Greve Idrætscenter, indkøbsmuligheder, samt skole og institutioner.

Huset har udover en god beliggenhed, en rigtig god planløsning med 4 værelser, stor stue samt ugenert sydvendt have.

Huset indeholder bl.a.

- Lyst flisebadeværelse med bruseniche (2001).

- Forældresoveværelse med skabsvæg.

- 3 børneværelser.

- Rummeligt bryggers med naturgasfyr, samt god skabs- og bordplads.

- Lys stue med ovenlysvindue.

- Hyggelig pejsestue med granitgulv og brændeovn.

- Køkken med spiseplads.

- Solfangere på taget, der er tilmeldt efter den gamle ordning.

- Taget er udskiftet i 2004


Jægerstræde 10 (Solgt juni)
Ren idyl midt i Karlslunde Landsby !


Beliggende midt i Karlslunde Landsby, finder vi her et super charmerende hus på 92 kvm + 18 kvm anneks. Huset er totalistandsat i 2003 og fremstår lyst, indbydende og indflytningsklart. Med udgang fra alrummet findes stor syd-vendt flisebelagt terrasse med Pool, hele herligheden, som iøvrigt er totalt ugeneret, er omkranset af havemur med belysning. Indvendigt byder huset på masser af charme og gode detaljer som bør opleves !

Huset indeholder bl.a.

- Vinkelstue med plankegulv og flot brændeovn.
- Afdeling med køkken og spisestue, begge steder er der opvarmet klinkegulv.
- Nydeligt flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche.
- 1. salen indeholder soveværelse samt møblerbart repos.
- Anneksbygningen fungerer som bryggers/vaskerum.


Skovduevej 4, 2670 Greve (solgt juni)
Fantastisk beliggenhed i 2. Række til vandet !

Beliggende i 2. række til Køge Bugt, på komplet ugenert grund !

Huset er en 1-plans villa, men man har her muligheden for en fantastisk udsigt over Køge Bugt ved at påføre det eksisterende hus en 1. sal.

Huset indeholder idag :

- 4 værelser.
- Flisebadeværelse.
- Køkken i forbindelse med stue.
- Gæstetoilet.
- Gode terrasser mod både øst og vest.


Rosenlyparken 77, 2670 Greve (solgt juni)
Familierækkehus med 4 gode værelser
Rosenlyparken 77

Her har du muligheden for at erhverve en pænt istandsat og derved indflytningsklart rækkehus, med hele 4 værelser og god plads omkring dig.

Tag med på tur:
Entre/fordelingsgang med god plads til både overtøj og fodtøj for hel familien, pænt istandsat ogf lyst gæstetoilet samt lyst åbent køkken med god skabs- og bordplads samt hyggekrog/spisebord, hvor der er plads til både lektier og lasagne.
Køkkenet er delvist åbent ind mod stuen der rummer plads til både hygge ved brændeovnen, festlige stunder omkring middagsbordet eller ren og skær sofahygge.
Fra stuen er der udgang til overdækket træterrasse og nem lille have, hvor du i flagstangen har mulighed for at hejse et lille flag.
Trappe op til 1. salen, hvor du finder 4 gode store værelser der enten kan bevares som de er eller sammenlægges efter behov. Pænt lyst flisebadeværelse med brus og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
Desuden loftrum med god plads til opbevaring.

Varmeudgifterne har sælger formået at holde i ave, grundet både varmepumpe og god brug af brændeovnen, hvor skorstensvarmen bliver fordelt op igennem hele huset.

God forhave med plads til både cykler og barnevogne, samt redskabsrum og carport. Desuden p-plads til bil nr. 2 eller bare gæsteparkering.


Møllehaven 71, 2690 Karlslunde (Solgt juli)
Komplet istandsat familievilla i Karlslunde Landsby med udsigt over åbne marker !!!
Møllehaven 71

Beliggende i charmerende Karlslunde Landsby, finder vi denne familievilla. Huset har gennem de seneste år gennemgået en komplet modernisering, og fremstår overalt lys og moderne - lige til at flytte ind i !
Grunden er på hele 950 kvm. og ligger mod syd/vest, fra den store træterrasse er der udsigt over åbne marker.

Planløsningen er rigtig god og byder på :

- Separat børne/forældre afdeling.
- 2 gode børneværelser.
- Forældreafdeling med rummeligt soveværelse med adgang til nyt badeværelse (2016).
- Lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med stuen.
- Lyst og moderne badeværelse med bruseniche.
- Bryggers med god skabs- og bordplads.
- Carport med tilhørende cykelskur og skur.

Alt i alt en velbeliggende familievilla med udsigt over åbne marker. Vi glæder os til at vise denne perle frem !


Klintelundsvej 12, 2670 Greve (Solgt juli)
Murermestervilla fra 1985 beliggende i 4.række fra vandet.
Klintelundsvej 12

På hyggellig strandsidevej i Greve, nær Mosede Havn finder vi denne murermester villa på 137 kvm.


Villaen er opført i 1985 og byder på et gedigent og moderne look, både inde og ude.
Stueplan indeholder :
- Gæstebadeværelse med bruseniche.
- Lyst køkken/alrum i direkte forbindelse med opholdsstuen.
- Udgang fra stuen til terrasse og have beliggende mod syd.
- Rummeligt bryggers med god bord- og skabsplads.
1. sal. indeholder :
- 2 lyse børneværelser med fransk altan.
- Forældresoveværelse.
- Lækkert badeværelse med bruseniche.
- Møblerbart repos.

Alt i alt et rigtig dejligt og velbeliggende hus, i gåafstand til gode oplevelser udenfor
matriklen !


Søgagerparken 3, 2. 7., 2760 Greve (Solgt juli)
Lys udsigtslejlighed centralt i Greve
Søagerparken 3

Lys og indbydende 2 værelses ejerlejlighed, beliggende central i Greve, 2 min. gang til
S-Station, Greve Midtby Center, svømmehal m.v.
Bebyggelsen har elevator samt dørtelefon med kamera.

Lejligheden indeholder bl.a.
- Stor opholdsstue med stort vinduesparti og altan mod vest, herfra er der en fantastisk
udsigt over området.
- Lyst flisebadeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine.
- Istandsat køkken med god bord- og skabsplads.
- Funktionelt soveværelse med skabsplads.


Stenås 21, 2670 Greve (Solgt juli)
Fuldstændig istandsat og indflytningsklar
Stenås 21

Leder du efter muligheden for at blot at kunne hænge billederne op, sætte sofaen på plads
og ellers invitere til et brag af en indflytterfest, skal du tage et kig på denne villa.
Her finder du beviset på, at den grimme ælling kan forvandle sig til den smukkeste svane.
Sælger har ganske enkelt været det hele igennem, med renovering, opdatering,
udskiftning og modernisering, således du i dag kan overtage denne indflytningsklare
1-plans familievilla med moderne planløsning.
Huset hjerte finder du i centrum af af det hele, i form af åbent nyt køkken alrum i
forbindelse med den lyse sydvestvendte stue. Her kan familien samles, både til hverdag
og til fest.
- 3 gode store værelser
- Lyst lækkert badeværelse med brus og gulvvarme.
- Lyst lækkert gæstetoilet
- Entre og praktisk bryggers med plads til både fodboldstøvler, ridestøvler og hundesnor.

Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede træterrasse, hvor du kan sidde helt
ugeneret og nyde haven, der byder op til dans med plads til både fodbold og tagfat.

Stor indkørsel med plads til at opføre evt. carport eller garage.


Agervej 13, 2690 Karlslunde (Solgt August)
206 kvm. istandsat villa tæt ved vandet.
Agervej 13

Med attraktiv beliggenhed i Karlslunde, finder vi her denne rummelige familie villa på hele
206 kvm. Rigtig god - og ikke mindst central beliggenhed, tæt ved skole, station,
idrætscenter, indkøbsmuligheder m.v. Huset er moderniseret i 2013 hvor man har
udskiftet vinduer samt indvendige døre og udstyret huset med et skønt Vordingborg
samtalekøkken.
Huset byder endvidere på :
- Rummelig entre med adgang til lækkert flisebadeværelse med bruseniche.
- Stor lys stue.
- 4 store værelser.
- Sydvendt tagterrasse med udgang fra soveværelset på 1. sal.
- 1. sal har badeværelse med muret bruseniche.
- Garage.
Alt i alt en rummelig bolig, der kan rumme den store familie tæt ved det hele !


Svanemosen 26, 2670 Greve ( Solgt august)
Vedligeholdt 1-plans "udsigtsvilla" med plads til mange børn og gæster
Svanemosen 26

Familievilla der i mange år har dannet rammen om sælgers familie og hjemlige sysler,
byder nu en ny og ung familie op til dans.
Hele ejendommen emmer af hygge, fra det øjeblik du træder ind, og da sælger samtidig
med det, har formået at passe godt på huset, får du her en god gedigen villa til dig og din
familie.

Tag med på tur:
Lys entre med plads til gæsternes overtøj, moderniseret badeværelse med brus, dejlig stor
vinkelstue med flot udsigt over Langagergård. Fra stuen er der udgang til hyggelig udestue
med flot vue over haven og Langagergård.
Istandsat køkken alrum med god plads til både dagligdagens mad og gøremål, samt
gæstebud med god vin og hyggelige stunder.
Desuden istandsat bryggers der er optimalt udnyttet.
4 gode værelser der både kan beholdes som de er, og lægges sammen efter behov.
Retro badeværelse med både kar og brus.

Villaen er velplaceret i attraktivt villakvarter, i gåafstand til både strand, skole, indkøb og
station.


Taastrup Have 39, 2. th, 2630 Taastrup (Solgt august)
Flot 2 værelses lejlighed på 2. sal i Taastrup Have.
Tåstrup Have 39

Med central og ikke mindst populær beliggenhed i Taastrup, finder vi denne lyse og
indbydende lejlighed.

Få minutters gang fra Taastrup Hovedgade, Taastrup st. m.v.

Lejligheden indeholder bl.a.
- Flot badeværelse med gulvvarme, brusenniche og håndklædetørrer.
- Lyst og velindrettet køkken.
- God entré med fin plads til overtøj, skoskab m.v.
- Rummelig og lys stue med udgang til altan med udsigt til de grønne arealer.
- Stort soveværelse med god skabsplads.

Alt i alt en super flot lejlighed - lige til at flytte ind i !!!


Stenalderen 128, 2640 Hedehusene (Solgt august)
126 kvm. familievilla i Fløng !
Stenalderen 128

Velindrettet familievilla beliggende i børnevenligt område.

Villaen er opført i 1979, rummer 126 kvm, og har en god planløsning med mulighed for
separat børne/forældreafdeling.

Huset indeholder bl.a. :
- Lys stue med skydedørsparti ud til haven.
- 4 gode værelser, hvoraf de 3 er med indbyggede skabe.
- Køkken i forbindelse med stue/spisestue.
- Entré med adgang til gæstetoilet.
- Flisebadeværelse med badekar


Annasvej 11, 2690 (Solgt i August)
148 kvm. familievilla med skøn beliggenhed i Karlslunde.
Annasvej 11

Med central beliggenhed, tæt på station, indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner samt herlige grønne områder finder vi her en yderst velholdt og ikke mindst veldisponeret familievilla. Huset er blevet passet og plejet gennem alle årene, og det er man ikke i tvivl om så snart man træder ind i huset.
Huset ligger på en grund på hele 1057 kvm. og er forsynet med en herlig overdækket terrasse med åben pejs.

Huset indeholder ydermere.

- Stor stue med store vinduespartier og meget flotte parketgulve.
- Forældresoveværelse med adgang til lyst flisebadeværelse.
- Stor entré hvorfra der er adgang til værelse samt gæstetoilet.
- Afdeling med værelse og lyst flisebadeværelse.
- Køkkenet er fra slut 80érne men fremstår pænt og velholdt.
- Bryggers med naturgasfyr samt bord med vask.
- Carport med tilhørende udhus.


Søgagerparken 1, 4. 9., 2670 Greve (Solgt i August)
Flot istandsat udsigtslejlighed centralt i Greve
Søagerparken

Totalt istandsat indbydende 2 værelses ejerlejlighed, beliggende central i Greve, 2 min. gang til S-Station, Greve Midtby Center, svømmehal m.v.
Bebyggelsen har elevator samt dørtelefon med kamera.

Lejligheden indeholder bl.a.

- Stor opholdsstue med stort vinduesparti og altan mod vest, herfra er der en fantastisk udsigt over området.
- Lyst flisebadeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine.
- Istandsat køkken med god bord- og skabsplads.
- Funktionelt soveværelse med skabsplads.


Kildebrønde Landevej 39A (Solgt juni)
Tilbage trukket grund på Kildebrønde Landevej
Kildebrønde Landevej

Går du med drømmen om at bygge nyt?

Du har nu mulighed for at bygge nyt hus på 166 kvm på denne kotelet grund med frugtplantage og marker som nabo. Grunden er tilbage trukket fra Kildebrønde Landevej og her oser af landlig idyl.

Der må bygges i 1 1/2 plan på maks. 7,5 meter og der skal være sadeltag med en taghældning mellem 45 - 50 %.

Man har kun 1,5 km til indkøbsmuligheder i Greve Landsby og her er gode busforbindelser til både Greve og Høje Taastrup station.

Grunden er ikke byggemodnet.

Det er i ejendomsmæglerbranchen, som i så mange andre brancher - hvis du vil have noget lavet ordentligt, skal du gøre det selv.. og sådan har vi det også hos Realmæglerne - din ejendomsmægler i Greve.

Se også 
Ejendomsmæglere i Greve på Google Maps
Ejendomsmægler i Greve
Boliger i Greve
Rækkehuse i Greve
Lejligheder i Greve
Villaer i Greve
Lidt om Greve

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.