RealMæglerne Klaus Øllgaard ApS

RealMæglerne
Klaus Øllgaard ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

RealMæglerne Klaus Øllgaard ApS

Område: Østerbro

RealMæglerne - handler med omtanke..!

Velkommen til Realmæglerne på Østerbrogade, din lokale ejendomsmægler på Østerbro.

Vi tilbyder salg og køb af ejerlejligheder, villaer, villalejligheder, rækkehuse, andelsboliger og projekter.

En bolighandel er for de fleste en stor og vigtig beslutning, som kun opleves få gange i livet. Derfor kræver det omhyggelig, grundig og professionel rådgivning - hver gang.

Ønsker du et aktivt salg af din ejerlejlighed, andelsbolig, villa eller en professionel og gratis vurdering af din bolig, så er Realmæglerne på Østerbrogade din ejendomsmægler. Realmæglerne på Østerbro er del af en landsdækkende kæde af ejendomsmæglere med mere end 100 forretninger i hele landet

Står du og ønsker at købe eller sælge bolig på Østerbro, Vesterbro, Amager, Frederiksberg, Indre by eller et tredje sted kan vi hjælpe med det. Vi tilbyder selvfølgelig solgt eller gratis.  Hos Realmæglerne på Østerbro kan du få rådgivning om alle slags boligkøb og boligsalg, lige meget om du ønsker køb eller salg af ejerlejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine muligheder samt besvarelse af alle slags spørgsmål på tlf. 70 26 46 06. Hvad enten du skal sælge eller købe - vil vi altid kunne hjælpe dig.

Med venlig hilsen

RealMæglerne Østerbrogade

Østerbros bedste mægler team.

RealMæglerne
Klaus Øllgaard ApS

Ejendomsmægler

Østerbrogade 91
2100 København Ø
Tlf: 70 26 46 06
Email: 2100@mailreal.dk

Åbningstider

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere