Søg bolig

0 Boliger til salg

Presse

 

 

Pressemeddelelser

 

CHOKTAL: Boligsalget i maj slår alle salgsmåneder siden efteråret 2021

Juni 01, 2024

Grafik
RealMæglerne med 100 butikker landet over melder om rekordsalg på boligmarkedet. Maj blev den bedste salgsmåned for ejerboliger i ejendomsmæglerkæden siden efteråret 2021. Alene i forhold til maj sidste år steg boligsalget med 20 procent, og man skal helt tilbage til efteråret 2021 for at finde en lige så god salgsmåned. Læg dertil, at 2021 var et atypisk år på boligmarkedet, hvor salget stormede frem og slog rekorder.
læs mere

 

 

Boligpriserne stiger. Salget stiger.

Maj 29, 2024

Grafik
REAL nyt: Tallene er entydige for hele boligmarkedet: Mekanismerne går tilbage til tiden FØR pandemien og tilbage til tiden før de historiske rentestigninger. Det viser statistikker og data for både salgstal og udvikling i m2-priser fra RealMæglernes 100 butikker i hele Danmark. Læs analysen her:
læs mere

 

 

Nu slår boligsalget sidste år

April 25, 2024

Grafik
Netop i disse timer af torsdag den 25. april 2024 står det klart, at der allerede nu solgt flere boliger end i de første fire måneder af 2023.
læs mere

 

 

Her er beviset: M2-priserne stiger år for år

April 25, 2024

Grafik
REAL nyt: Boligpriserne falder … ikke. Surprise! Man kunne ellers få den tanke, hvis man ser nyhederne i TV eller læser i aviserne om boligmarkedet. Siden 2015, hvor efterdønningerne af Finanskrisen havde lagt sig, er den gennemsnitlige m2-pris år for år steget. Alene for villaer og rækkehuse er stigningen på 26,9 procent. I de områder, hvor kvadratmeterpriserne drypvis er steget i raketfart, er de tilsvarende ikke faldet helt så meget, når de er faldet. Konklusion: Boligøkonomerne glemmer Danmark uden for København, når de sidder med kuglerammen og forestiller sig effekter af boligskatten.
læs mere

 

 

Boligmarkedet er i fremdrift - både på salg og udbud

April 08, 2024

Grafik
REAL nyt: Der er stor aktivitet hos både sælgerne og køberne viser statistikkerne for boligmarkedet. Salget går frem og udbuddet går frem. For første gang siden 2019 nærmer boligmarkedet sig en god balance mellem købere og sælgere. Læs hvorfor her – og læs også hvordan du gør din bolig salgsklar:
læs mere

 

 

Sådan øger du chancen for et salg

April 08, 2024

Grafik
Som sælger kan du selv gøre flere ting, der optimerer din chance for et hurtigt salg af din bolig. Få alle de gode råd her.
læs mere

 

 

Ejendomsmægler på Amager tildeles Årets Guldbutik

Marts 22, 2024

Grafik
Årets Guldbutik går til RealMæglerne Amager. ’Guldbutikken’ er en landsdækkende pris, som overrækkes til butikken med flest boligsalg målt på et helt kalenderår. Det havde RealMæglerne Amager i 2023, hvor de skød til tops. Fredag den 22. marts modtog de velfortjente klapsalver til RealMæglernes generalforsamling i Fredericia.
læs mere

 

 

Ejendomsmægler i Køge tildeles Årets Guldpilot

Marts 22, 2024

Grafik
Køge: Som forretningsdrivende er mange tilfredse kunder ikke alene godt for omsætningen. Det er også et skulderklap for at have ydet et godt stykke arbejde. Netop det sidste modtog RealMæglerne i Køge fredag den 22. marts en pris for. Årets Guldpilot er en landsdækkende pris, som tildeles en butik i ejendomsmæglerkæden med bemærkelsesværdigt mange 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.
læs mere

 

 

Ejendomsmægler i Nørre Nebel tildeles Årets Guldgraver

Marts 22, 2024

Grafik
Årets Guldgraver går til RealMæglerne Nr. Nebel v/ Per Sønderby. Selv om Per Sønderby kun har drevet ejendomsmæglerbutikken på Vadgårdsvej 1 siden den 1. maj 2023 er der allerede fuld fart på salget. Derudover kommer en bemærkelsesværdig stor procentdel af de boliger, han vurderer, til salg i butikken, fordi kunderne har stor tillid til hans faglighed. Netop det sidste fik Per Sønderby fredag den 22. marts en landsdækkende pris for.
læs mere

 

 

Ejendomsmægler i Stege tildeles Årets Guldfugl

Marts 22, 2024

Grafik
Årets Guldfugl går til Nicolaj Thorsbro fra RealMæglerne Ryberg & Thorsbro i Stege. Guldfuglen er en landsdækkende pris, som uddeles til en kollega med stor faglighed, og som er dygtig til at pippe med opbakning og gode råd. Fredag den 22. marts modtog Nicolaj fortjent klapsalver på scenen til RealMæglernes generalforsamling i Fredericia.
læs mere

 

 

Derfor vælger boligejerne at sælge

Marts 07, 2024

Grafik
Salgsprisen er stadig den mest afgørende faktor, når boligejerne vælger at trykke på salgsknappen. Det viser en sælgerparathedsundersøgelse, som Voxmeter har gennemført på vegne af ejendomsmæglerkæden RealMæglerne. Men andre forudsætninger er også afgørende for beslutningen. Se Top 5 her:
læs mere

 

 

Flere boligejere har planlagt et salg

Marts 05, 2024

Grafik
Mere end hver 10. boligejer forventer eller har planer om at sætte boligen til salg inden for de kommende 24 måneder. Det viser en sælgerparathedsundersøgelse, som Voxmeter har gennemført på vegne af ejendomsmæglerkæden RealMæglerne blandt boligejerne i Danmark.
læs mere

 

 

Derfor er foråret godt til boligsalg

Februar 26, 2024

Grafik
REAL nyt: Foråret er på ingen måder forsømt som boligejer, hvis man ønsker at sælge. På denne tid af året plejer man at kunne læse om en særlig påskeeffekt, hvor salget af boliger vil stige, men i virkeligheden er det blot foråret, der er kommet ud af startblokken. Påskeeffekten findes ikke, men foråret er traditionelt et godt tidspunkt at handle ejerbolig. Læs her, hvorfor økonomien er særlig gunstig for boligmarkedet nu:
læs mere

 

 

Boligejerne afventer prisstigninger

Februar 12, 2024

Grafik
Vi ved, at boligskatten falder i 8 ud af 10 ejerboliger. Vi ved, at der er rentenedsættelser på vej lige om lidt. Det betyder, at kvadratmeterpriserne med al forventelighed vil stige, men boligejerne sælger ikke skindet, før bjørnen er skudt. Det viser en ny undersøgelse, som Voxmeter har gennemført på vegne af RealMæglerne.
læs mere

 

 

Boligmarkedet forårsforelsket

Februar 07, 2024

Grafik
Derfor skal du sælge nu: Det er en god ide, fordi forårsmånederne altid har været blandt de bedste måneder på året at sælge bolig i, og det er en god ide, fordi nu næsten alle boligeksperter er enige om, at renterne har toppet for denne gang, og et rentefald lurer forude. 2024 vurderer REAL til at blive et godt år for boligejerne. Læs mere her
læs mere

 

 

Rekordsalg: Der er rift om ejerlejligheder

November 01, 2023

Grafik
Der er gang i boligmarkedet, og det er især ejerlejlighederne, der er rift om. Hos ejendomsmæglerkæden RealMæglerne steg salget med 80 procent i oktober, ikke mindst på grund af salget af ejerlejligheder, mens salget af villaer og fritidsboliger pt. holder et ”normalt” niveau. Læs her, hvorfor det går stærkt i byerne lige nu:
læs mere

 

 

For høje vurderinger hos mindst 260.000 boligejere

Oktober 11, 2023

Grafik
Ejendomsmæglerne bliver i disse uger kimet ned af boligejere, der gerne vil have en rigtig salgsvurdering af deres bolig, såfremt den skulle sælges nu og her. En spørgeundersøgelse hos RealMæglerne viser, at 260.000 boligejere potentielt set har fået en ejendomsvurdering fra Vurderingsstyrelsen, der er for høj, men mange af dem reagerer ikke, for de slipper stadig billigere i skat.
læs mere

 

 

Nye vurderinger rammer alle før eller siden

September 26, 2023

Grafik
Når man handler ejerbolig næste år, skal køber kunne svare den foreløbige vurdering, der er. Det vil også påvirke den ydelse, der er, og som køber maksimalt kan godkendes til. Færre vil altså kunne købe den bolig, de kan godkendes til at købe i dag. Men forskubningen i boligmarkedet, som de nye foreløbige vurderinger nu har sat i gang, begynder kun her. Alle rammes, ingen vinder.
læs mere

 

 

Salget af ejerlejligheder boomer

September 05, 2023

Grafik
Det er godt at være boligsælger lige nu. Det skyldes, at mange er interesserede i at købe, før de nye boligskatteregler træder i kraft ved årsskiftet. Hos RealMæglerne forventer en tredjedel af ejendomsmæglerne, at boligsalget vil stige før 1. januar 2024. Derimod er der færre end 10 procent, der har en forventning om, at boligsalget vil stige fra årsskiftet.
læs mere

 

 

Giv huset et sensommertjek

August 28, 2023

Grafik
August går på hæld, men du kan nå det endnu. Giv huset et grundigt sommertjek, så det er rustet til efterårets regn og rusk.
læs mere

 

 

Boligejernes friværdier vokser år for år

Maj 30, 2023

Grafik
En analyse fra Realkredit Danmark viste for nylig, at boligejernes friværdier var faldet i nogle få udvalgte kommuner – herunder især i de dyre kommuner i hovedstadsområdet. Analysen konkluderede samtidig, at trods et fald i 2022, så ligger de stadig i et historisk højt niveau. Det blev i flere nyhedsmedier vinklet til, at boligejerne i hovedstadsområdet i løbet af seks måneder har tabt 133 mia. kroner. Sandheden er blot, at udviklingen samlet set er det modsatte: – De dyre områder er elastiske i udsvingsperioder, men samlet går de mest frem, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde på baggrund af data fra Danmarks Statistik.
læs mere

 

 

RealMæglerne: Det nye ejendomsvurderingssystem er én stor rodebutik

Maj 17, 2023

Grafik
Fejl på fejl og vurderinger, der i et lykkehjulsspin rammer +/- 20 procent forbi til enten eufori eller skuffelse. Det nye ejendomsvurderingssystem er ikke længere ved at udvikle sig til en farce. Det ER en farce, efter de første boligejere har fået deres nye vurderinger. Skatteminister på skatteminister har forsømt at stoppe det i tide, men har i stedet pøset mia. i et bundløst hul, og boligejerne står nu uden reel mulighed for at klage.
læs mere

 

 

Holbæk-mægler skal hjælpe Fællesmark i mål

April 11, 2023

Grafik
Fællesmark. Attraktive byggegrunde til attraktiv pris. Det er Holbæk-mægleren Robin Scott Rasmussen fra RealMæglerne, der har fået til opgave at sælge de sidste byggegrunde ved Tuse Næs, så projektet kan komme helt i mål. Han mener, at især unge par og børnefamilier, der søger en bolig i trygge og rolige omgivelser midt i naturen, vil kunne se et stort potentiale i Fællesmark: – Og så er der endda mulighed for at bygge drømmehuset til en forholdsvis fornuftig pris, siger han.
læs mere

 

 

Dyre boliger taber, mens enfamiliehuse vinder

April 04, 2023

Grafik
Villaer og rækkehuse i prisklassen 0-3 mio. kr. er eftertragtede og holder udbudsprisen, når de sælges. Der er kommet gang i boligmarkedet igen, efter at 2. halvår af 2022 stod stille pga. stigende renter og inflation som konsekvens af energikrise og krig i Europa. Det betød, at kvadratmeterpriserne faldt i hele landet. Men nu viser det sig, at nogle boligtyper har klaret sig væsentligt bedre end andre de seneste 14 mdr.
læs mere

 

 

Køb inden priserne stiger igen

Januar 11, 2022

Grafik
Boligmarkedet vil i 2023 være modsat i forhold til 2022. Sidste år var udbuddet af boliger i de første 10 uger nede på blot 35.000 stk., og køberne stod i kø. Her et år senere er det hele vendt på hovedet, og udbuddet nærmer sig 2019- og 2020-niveau, der i begge år var over 55.000 i januar måned. Det kan boligkøberne udnytte til at købe nu, inden priserne, jf. vismandsrapporten, vil stige igen.
læs mere

 

 

Boligejer: Sådan undgår du indbrud mellem jul og nytår

December 22, 2022

Grafik
Særligt i juleferien, hvor mange planlægger at rejse, slappe af i sommerhuset eller besøge venner og familie, er det vigtigt at tage sine forholdsregler, før man tager af sted. Læs de 10 anbefalinger fra RealMæglerne til boligejerne om sikring mod indbrud:
læs mere

 

 

Sæt til salg nu og sælg til sommer

November 23, 2022

Grafik
Overvejer du at sælge din bolig, skal du planlægge i god tid og væbne dig med tålmodighed. Et salg strækker sig nu over et længere løb end under Covid19-pandemien, og der skal arbejdes mere for at komme i mål. Det skyldes ikke mindst, at udbuddet er steget med 38 procent siden uge 7: – Der er ikke noget unormalt i det. Vi er bare tilbage til et boligmarked, der er ved at blive normalt som før corona, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde.
læs mere

 

 

Spar klimaet for over 60 procent af CO2-aftrykket, når du sælger din bolig

November 16, 2022

Grafik
Grøn Bolighandel fra RealMæglerne udleder 62,8 % mindre CO2 end almindelige bolighandler. Det viser en ny screeningsrapport, som Rambøll - bæredygtighed & klima står bag. – Vi arbejder for at finde den mest klimavenlige måde at sælge en bolig på. Resultatet viser, at der gøres store fremskridt, og vi ved allerede nu, hvordan det kan gøres endnu bedre, fortæller adm. direktør.
læs mere

 

 

Hjælp til yderområder har fejlet på ét punkt

September 19, 2022

Grafik
En undersøgelse fra RealMæglerne, hvor ejendomsmæglere med boligsalg i yderområder har svaret på, om statsgaranti på boliglån har ændret på udfordringerne med finansiering, viser, at bankerne skal på banen og være med, hvis missionen skal lykkes. 36 procent oplever, at banken ikke er positivt stillet over for finansiering med statsgaranti.
læs mere

 

 

Her er afslagene størst

September 05, 2022

Grafik
Det er de dyre kommuner, der bløder på boligmarkedet lige nu. Det viser en gennemgang af statistikken for nedslag i kr. pr. m2 i forbindelse med bolighandler. Her var nedslaget i gennemsnit for villaer fx i Roskilde i juli på 648 kr. pr m2, mens det i juli sidste år var 55 kr. Det vil sige, at nedslaget i gns. er blevet mere end tidoblet på blot et år.
læs mere

 

 

Historisk sammensmeltning i Odense

August 29, 2022

Grafik
Det er ikke nogen hemmelighed, at RealMæglerne og Jyske Bank gennem en årrække har opbygget et tæt forretningssamarbejde med fokus på kundefordele, men fredag den 16. september tages et nyt og historisk skridt i samarbejdet, når RealMæglerne Odense åbner en lokal ejendomsmæglerbutik i Jyske Banks filial på Filosofhaven 44 i Odense C. Det bliver den første bolig- og bankfilial i Danmark med Jyske Bank og RealMæglerne under det samme tag.
læs mere

 

 

Køb nu og bo gratis i et halvt år

August 04, 2022

Grafik
Højbjerg-mægler har succes med at annoncere, at køber kan flytte ind og bo gratis frem til 01/01-2023. Det vil sige, at køber har råderet over boligen, så snart alle formalia er på plads, herunder underskrevet og godkendt købsaftale, uigenkaldelig bankgaranti stillet, skøde underskrevet og betalt tinglysningsafgift af køber: – Ro til at flytte ind og falde på plads får mange til at slå til nu, fortæller Carsten Andersen, indehaver af RealMæglerne i Højbjerg.
læs mere

 

 

Energiforbrug snart lige så vigtigt som pris og beliggenhed

August 02, 2022

Grafik
Pris og beliggenhed har altid været de vigtigste faktorer, når danskerne er gået på boligjagt. Men i en ny undersøgelse fra RealMæglerne svarer 63,3 procent af boligejerne, at muligheden for at opnå energibesparelser er en faktor, de vil lægge vægt på i valget af deres næste bolig. En konsekvens af mere omtanke for klimaet og global uro, mener adm. direktør.
læs mere

 

 

Flest førstegangskøbere er kvinder

Juni 28, 2022

Grafik
Der er 15 procent flere kvinder blandt førstegangskøberne af ejerboliger, end der er mænd. Det viser en ny undersøgelse, som RealMæglerne står bag. Undersøgelsen, der er baseret på omfattende data fra Danmarks Statistik, dokumenterer også, at gennemsnitsalderen lige nu er historisk høj, hvilket er alarmerende, men at kvinderne heraf er markant flest overrasker stort.
læs mere

 

 

Ny undersøgelse: Alder på førstegangskøbere er historisk høj

Juni 24, 2022

Grafik
Mange unge må droppe drømmen om ejerbolig. Det viser en ny undersøgelse fra RealMæglerne på baggrund af data fra Danmarks Statistik fra 1987 og frem. Gennemsnitsalderen for førstegangskøbere er lige nu på sit højeste siden 1987.
læs mere

 

 

Salgstiderne stiger i 2022

Juni 13, 2022

Grafik
Det forudser RealMæglernes Boligbarometer / Maj, som har gennemført en spørgeundersøgelse hos ejendomsmæglerkædens mere end 100 butikker i hele Danmark. Hvor 2021 på alle parametre var et rekordår, kommer 2022 til at minde om 2019, der også dengang blev betegnet som et godt og stabilt år på boligmarkedet.
læs mere

 

 

To garvede Aalborg-mæglere åbner ny butik i Aalborg centrum

Maj 22, 2022

Grafik
Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard, der stort set har kørt parløb som ejendomsmæglere i Aalborg siden 2010, går sammen hos RealMæglerne og åbner ny butik på Vesterbro 93. Butikken åbner officielt den 1. juni, og begge ser frem til at blive en del af en frivillig kæde med spændende visioner.
læs mere

 

 

RealMæglerne donerer 8.000 træer til Middelfart

Maj 19, 2022

Grafik
For tredje gang på blot tre år donerer RealMæglerne en folkeskov til borgerne i en kommune. Denne gang er det RealMægler Folkeskoven ved Skrillinge i Middelfart. Skoven blev torsdag den 19. maj indviet ved et stort skovrejsningsevent med deltagelse af borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S), partnere fra RealMægler-butikkerne og elever fra Hyllehøjskolen.
læs mere

 

 

Udbudte boliger til salg det højeste i tolv måneder

Maj 02, 2022

Grafik
I løbet af maj sker det. Antallet af udbudte ejendomme til salg overhaler samme periode sidste år. Dermed vil der i løbet af maj blive slået årsrekord. Antallet af emner til salg vil ved udgangen af maj være højere end i de sidste 365 dage på boligmarkedet. Det viser en prognose fra RealMæglerne baseret på salgstal fra mere end 100 butikker i hele Danmark.
læs mere

 

 

Boligkøbere skriver sig op i tusindvis

April 28, 2022

Grafik
En ny tendens breder sig på det danske ejerboligmarked. Boligkøbere skriver sig op i tusindvis med ønsker til køb af bolig. Det viser RealMæglernes BoligBarometer / April, som er baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk.
læs mere

 

 

Boligmarkedet holder højt salgsniveau

April 21, 2022

Grafik
Efter to hektiske Corona-år er boligmarkedet nu ved at ligne 2019, der må betragtes som et normalt år med høj aktivitet. 2020 og 2021 var præget af usædvanlig høj aktivitet. At det nu dæmpes en smule, skyldes bl.a. Ukraine, energipriser og inflation – men aktiviteten er stadig høj. Det viser en gennemgang af salgsstatistikkerne hos ejendomsmæglerkæden RealMæglerne, der viser fortsat fremgang på boligmarkedet ift. 2019.
læs mere

 

 

Tror på lokal interesse for Grøn Bolighandel

Marts 21, 2022

Grafik
VESTEGNEN / HERLEV / BRØNSHØJ / FREDERIKSBERG: Hos en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder melder man nu kulør og rækker ud efter de klimabevidste kunder ved at gøre de grønne valg tilgængelige. Det betyder bl.a., at RealMæglerne får foretaget klimamålinger i butikkerne, mens kunderne kan signalere de grønne værdier, når boligen skal sælges – indsatsen går begge veje.
læs mere

 

 

Ejendomsmægler i Næstved vil kapre de klimabevidste kunder

Marts 19, 2022

Grafik
NÆSTVED: Hos en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder melder man nu kulør og rækker ud efter de klimabevidste kunder ved at gøre de grønne valg tilgængelige. Det betyder bl.a., at RealMæglerne får foretaget klimamålinger i butikkerne, mens kunderne kan signalere de grønne værdier, når boligen skal sælges – indsatsen går begge veje.
læs mere

 

 

Boligmarkedet: Det er nu, du skal sælge

Marts 02, 2022

Grafik
Der blev solgt rekordmange boliger i 2021. Så mange, at udbuddet blev presset helt i bund til et historisk lavt niveau. Det betyder, at der netop nu er gode muligheder for at få solgt. Udbuddet vil begynde at vende fra uge 9 og stige hen over året, viser RealMæglernes BoligBarometer / Februar, som er baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk.
læs mere

 

 

RealMæglerne i luften igen

Februar 12, 2022

Grafik
Et hackerangreb hos RealMæglernes IT-leverandør, der står for server hosting for en række virksomheder, betød i fredags den 4. februar, at alle hjemmesider af sikkerhedsmæssige årsager blev lukket ned; herunder også RealMæglernes site. Nu kan boligkøbere igen gå på boligjagt.
læs mere

 

 

Overraskende udvikling: Købere i kø til sommerhuse

Februar 08, 2022

Grafik
Er du i tvivl, om sommerhuset er det rigtige, eller om timerne skal bruges et andet sted, så er mulighederne for at sælge gode nu, og kvadratmeterpriserne har samme niveau som i 2021. Det skyldes, at der er godt gang i salget, mens det kniber med nye salgsemner.
læs mere

 

 

Aars får ny folkeskov

Februar 02, 2022

Grafik
Ejendomsmæglerkæden RealMæglerne med flere end 100 butikker i Danmark har doneret ca. 6.000 træer til Vesthimmerlands Kommune, så Aars Folkeskov nu bliver en realitet. Den nye skov er netop plantet og ligger i forlængelse af Vestskoven med tilkørsel via Vestre Skovvej i Aars. Det er planen at holde en officiel indvielse senere på året, oplyser kommunen.
læs mere

 

 

Sælgerne strømmer ud på boligmarkedet

Januar 28, 2022

Grafik
Sammenlignet med gennemsnittet af nye boliger, der blev sat til salg i årets tre første uger i perioden 2015 til 2021, ligger tilgangen i 2022 væsentligt over. I uge 1 kom der således 45 % flere nye boliger til salg ift. gennemsnittet for uge 1. Ser man på gennemsnittet i forhold til, før corona kom (dvs. 2015-2019), og hvor boligmarkedet var ’normalt’, er tilgangen af nye salgsemner i markedet endnu større.
læs mere

 

 

Først flere ejerboliger til salg fra uge 9

Januar 13, 2022

Grafik
Beregninger for nettotilgangen af boliger viser, at udbuddet er lavt lige nu, men det er der intet usædvanligt i, mener adm. direktør i ejendomsmæglerkæde. Derfor er det for tidligt, når bankøkonomer og eksperter er bekymrede for, om manglen på boliger til salg vil få kvadratmeterpriserne til at sige, og dermed kan medvirke til at puste til en boligboble.
læs mere

 

 

Mange holder jul og nytår i sommerhuset

December 27, 2021

Grafik
Mange har i år besluttet at holde jul og nytår i sommerhus, forventer RealMæglerne. I 2020 blev udlejningsmarkedet for fritidshuse ramt af corona-nedlukninger, og mange tyske turister blev væk. Men i år er de tilbage, også i december, mens alle de nye fritidshusejere ønsker at nyde de sidste dage af december med slumretæppe, natur og ren luft i lungerne.
læs mere

 

 

Sådan undgår du indbrud mellem jul og nytår

December 23, 2021

Grafik
Særligt i år, hvor rekordmange har købt sommerhus og planlægger at holde en lang juleferie i sommerhuset, er det vigtigt at tage sine forholdsregler, før man tager af sted. Læs de 10 anbefalinger til boligejerne til sikring mod indbrud her:
læs mere

 

 

Boligmarkedet fortsætter i roligt niveau i 2022

December 23, 2021

Grafik
På trods af, at boligsalget i 2021 slår alle rekorder, vil 2022 fortsætte i samme rolige niveau, som 2. halvår af 2021 har defineret. Det viser RealMæglernes BoligBarometer / december (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk). 2022 vil i aktiviteten på boligmarkedet komme til at minde mere om 2019 end 2020, og salgspriserne vil jævne ud, hvilket udviklingen i de seneste 6 mdr. også har vist: – Der er ro på nu, siger adm. direktør.
læs mere

 

 

Antallet af brande stiger i december

December 20, 2021

Grafik
Levende lys og madlavning er blandt de hyppigste årsager til, at antallet af udrykninger stiger i december. Læs de 10 nyttige råd fra RealMæglerne om brandsikring af boligen i juletiden her:
læs mere

 

 

Fyrværkeri: Sådan sikrer du din bolig

December 15, 2021

Grafik
Kender du reglerne for fyrværkeri i Danmark? Har du sikret din bolig mod brandfare fra nytårskrudt? Og overvejer du selv at droppe din indre fyrværker i år? Læs mere her:
læs mere

 

 

Sådan er reglerne for julebelysning på villavejen

December 10, 2021

Grafik
I enhver by findes hvert år i december et hus, hvor udsmykningen med lyskæder og julebelysning er så kompakt, at det må kunne ses fra månen. For mange bliver huset et tilløbsstykke. Men findes der egentlig regler for, hvor meget man må ’støje’ med lyset? Læs mere her
læs mere

 

 

Boligejer, husk dine vinterpligter

December 03, 2021

Grafik
Kender du dine vinterpligter som boligejer? – Er uheldet ude, kan det koste dig dyrt, fortæller Thomas Jacobsen, tidl. ejendomsmægler og nuv. markedsdirektør hos RealMæglerne. Læs mere her:
læs mere

 

 

December er sæson for skilsmisse-salg

November 29, 2021

Grafik
Hvert år i januar får ejendomsmæglerne en håndfuld nye emner til salg, fordi danskerne har brugt december til at gøre status over tilværelsen. Efter et par anstrengte Corona-år, er der risiko for, at mange parforhold er ekstra skrøbelige, mener ejendomsmæglerkæde.
læs mere

 

 

Flere får rabat på boligkøb

November 26, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / november (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at flere boligkøbere får nedslag i prisen. Samtidig er udviklingen i salgsprisen pr kvadratmeter for villaer og lejligheder jævnet ud, mens sommerhuse tager et dyk efter en periode med den største udvikling i årtier: – Boligmarkedet har reguleret sig selv og skruet ned for blusset, siger adm. direktør hos RealMæglerne.
læs mere

 

 

RealMæglerne: Grøn bolighandel skal skrives ind i klimaloven

November 10, 2021

Grafik
– Tænk Grøn Bolighandel ind i Klimaloven, og opsæt nogle klimastandarder for bolighandel, siger adm. direktør i stor ejendomsmæglerkæde. Der blev solgt 100.000 ejerboliger i Danmark i både 2020 og 2021, og der ligger et kæmpe potentiale i at sætte ind, når boliger skifter ejer, mener han.
læs mere

 

 

Priserne har toppet

Oktober 30, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / oktober (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at den gennemsnitlige salgspris pr m2 jævner ud. Hvis tendensen fortsætter, vil boligpriserne i 2022 udvikle sig under inflationen. – Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, siger adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Klar med Danmarks første grønne bolighandel

Oktober 28, 2021

Grafik
RealMæglerne har gennem de seneste par år i stigende grad fokuseret på klimadagsordenen med boligejerne som omdrejningspunkt. Nu står ejendomsmæglerkæden som de første i Danmark klar med Grøn Bolighandel®, hvor hensynet til klimaet er afgørende i salget. Målsætningen og handlingsplanen er stålsat: RealMæglerne vil være CO2-neutrale i 2025.
læs mere

 

 

Boligmarkedet tilbage ved ’normal’: Budrunder på tilbagetog

Oktober 14, 2021

Grafik
Undersøgelse: Ejendomsmæglerkæden RealMæglerne med over 100 butikker i Danmark har spurgt alle sine mæglere, hvordan udviklingen har været i budrunder fra 1. kvartal 2020 til nu, og hvordan de forventer, at budrunder vil udvikle sig året ud: – Vi ved nu, at budrunder er et københavnerfænomen, der mange steder vil være i nul i løbet af 2022, siger adm. direktør.
læs mere

 

 

Mere til salg: Boligmarkedet har stabiliseret sig selv

September 27, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / september (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at antallet af boliger til salg er støt stigende, hvilket er et tegn på, at boligmarkedet har stabiliseret sig selv. Et underskud af boliger til salg var under Covid-19 pandemien årsag til, at boligpriserne blev presset op på grund af høj efterspørgsel og lavt udbud. Antallet af nye boliger til salg i markedet stiger nu også uge for uge.
læs mere

 

 

Kaares kattepine: DK mangler 33.000 studieboliger

September 24, 2021

Grafik
Nyt boligudspil på vej: – MEN boligministerens kattepine er, at optaget på de videregående uddannelser i årevis er pumpet i vejret; og politikerne har glemt at tænke på, hvor de unge mennesker skal bo henne. Der er i forvejen mangel på små, billige boliger i studiebyerne. Hidtil har forældrene dæmpet det med forældrekøbslejligheder, som de unge har kunnet bo til leje i, men indgreb har nu gjort det svært. Så, kære Kaare, hvad vil I gøre, spørger adm. direktør hos RealMæglerne.
læs mere

 

 

Den store fest er forbi

August 26, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / august (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at det er hverdag på boligmarkedet igen. Prisudviklingen vil inden for de næste 12 måneder være fæstnet på ’normalen’. Det viser en rundspørge til RealMæglernes butikker i hele Danmark. Festen er forbi, men tømmermændene er behagelige, konkluderer direktør.
læs mere

 

 

Trafikforlig 2035: Her vinder boligejerne

August 19, 2021

Grafik
For nogle boligejere kan en forbedret infrastruktur betyde, at deres bolig bliver mere attraktiv i et køber-sælger-marked. For andre kan en sløjfet vej eller jernbane betyde, at boligen bliver mindre interessant – og dermed mindre værd.
læs mere

 

 

Boligsalget faldt 20 % i juli

Juli 27, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / juli (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at det er blevet hverdag på boligmarkedet igen. Festen er forbi, og nu er det ferietid: – I takt med, at køberinteressen er svagt aftagende, betyder det også, at priserne fremover vil bevæge sig imod en normalisering med bedre balance mellem købere og sælgere, hvor vi vil se en årlig gennemsnitlig prisudvikling på 4 %, fortæller Preben Merrild Angelo, adm. direktør hos RealMæglerne.
læs mere

 

 

Tjekliste: Sådan vedligeholder du boligen i løbet af sommeren

Juli 08, 2021

Grafik
Giv huset et grundigt sommertjek, så det er rustet til efterårets regn og rusk. Hold øje med træværk, tagflader, tagrender og utætheder og hold snor i haven.
læs mere

 

 

Indgreb mod afdragsfrihed rammer de forkerte

Juli 02, 2021

Grafik
Det Systemiske Risikoråd har nyligt med opbakning fra Nationalbanken anbefalet et indgreb mod afdragsfrie lån for at forhindre en boligboble. Men et sådan indgreb vil være at skyde sig selv i foden, siger adm. direktør i stor ejendomsmæglerkæde: – For det første er der ingen tegn på boligboble, og for det andet rammer man de forkerte i forhold til hensigten, siger han.
læs mere

 

 

Boligmarkedet i blød opbremsning

Juni 26, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / juni (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at boligmarkedet er i gang med en blød opbremsning. Salget er i de første 24 uger af 2021 gået 47 % frem, men har gennem de seneste 5 uger bevæget sig mod 2020-niveau, og sådan vil det fortsætte året ud, forudser Preben Merrild Angelo, adm. direktør hos RealMæglerne.
læs mere

 

 

Boligboble? Facts og statistik

Juni 14, 2021

Grafik
Der findes ikke et sønderjysk ord for boligboble. Det samme gælder i øvrigt på vestjysk, lollandsk og mange andre dialekter i det danske sprog. Og det er måske slet ikke så mærkeligt. For kunne det være, at boligboblen er et storbyfænomen? Og kunne det være, at vi er begyndt at glemme de unge, alt imens politikerne taler om indgreb imod ”fænomenet”? Indgreb, som vil ramme boligejerne, selv om mange af dem blot kan drømme om boligbobler i deres del af landet. Se facts og statistik her:
læs mere

 

 

Boligmarkedet tilbage til normal

Maj 27, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / maj (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden.dk) viser, at boligmarkedet efter et hæsblæsende år løjer af og er tilbage på et højt normalt niveau: – Der kommer flere nye boliger til salg pr. uge, stk. salget er tilbage på tidligere års niveau, og det samlede udbud er langsomt opadgående, siger Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

”Vi har skabt realkredit-historie”

Maj 24, 2021

Grafik
Det var en glad og stolt direktør for RealMæglerne, der 2. pinsedag efter tre års kamp for en ændring af realkreditten live i DR Radioavisen kunne slå ud med armene og konstatere: – Vi er blevet hørt! Regeringen foreslår nemlig i et nyt udspil til forbedring af lånevilkår i landdistrikterne, at der ydes en statsgaranti på realkreditlånet, så flere kan godkendes til at købe bolig i udkanten: – Det er en sejr for boligejerne, unge som gamle, og det er en sejr for et samlet Danmark, siger Preben Merrild Angelo.
læs mere

 

 

Opbrud på boligmarkedet

April 26, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / april (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden) viser, at der så småt begynder at komme flere salgsaktive emner. Det modvirker det pres, som ellers har skubbet på boligpriserne gennem de seneste 8-10 måneder. Samtidig vurderer RealMæglernes adm. direktør, Preben Merrild Angelo, at markedet nu er i tilløb til et markant opbrud, som definerer de næste mange år for boligejerne: – Boligmarkedet kommer fra nu til at handle om nærhed og klima, og mange flere vil prioritere at arbejde hjemmefra. Det betyder samtidig, at beliggenhed får en helt ny betydning i mæglersprog. Beliggenhed er nu dér, hvor hjertet er, og ikke nødvendigvis dér, hvor arbejdspladsen er inden for nær rækkevidde, siger han.
læs mere

 

 

Salgstider styrtdykker: Katja solgte og købte på 10 dage

April 09, 2021

Grafik
Katja Kelstrup Hansen solgte sin lejlighed og købte en ny inden for 10 dage. Hun er blot ét af mange eksempler på, at det går stærkt på boligmarkedet lige nu. – Der skyller en positiv stemningsbølge ind over os, hvilket vi også mærker på tilbagemeldinger fra både købere og sælgere. Men den rigtig, rigtig gode nyhed er, at der nu kommer mere til salg, hvilket får priserne til at jævne langsomt ud, og det er godt for boligmarkedet, fortæller Preben Merrild Angelo, adm. direktør hos RealMæglerne.
læs mere

 

 

Travl påske i vente for boligsalget

Marts 26, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / marts (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden) viser, at der venter en travl påske på boligmarkedet. En salgsfremgang hos RealMæglerne på hele 83 procent i marts, og masser af nye salgsemner på listen, indikerer, at mange skal på boligjagt i påskeugen.
læs mere

 

 

Køb bolig og undgå negativ rente

Marts 23, 2021

Grafik
Gevinsten på bolig kan være større end på aktier og obligationer. Lige nu koster det penge at have penge i banken. Det får nogle danskere med ekstra indeståender på bankbogen til at flytte pengene over i de sikre mursten. RealMæglerne har i samarbejde med Mybanker regnet på forskellige udfald, hvis man har 600.000 kr. at investere med. Læs regnestykket her:
læs mere

 

 

Svensk boligskat er løsningen for Danmark

Marts 23, 2021

Grafik
DEBAT: Når priserne år efter år ikke er steget for hundredetusindevis af boligejere i de mange år, de har ejet boligen, hvorfor har de så skullet betale løbende beskatning af noget, de IKKE har tjent 1 krone på?
læs mere

 

 

Politikerne tager fejl i debat om tegn på boligboble

Marts 12, 2021

Grafik
Der mangler nuancer i debatten om tegn på boligboble, mener Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne. Se prisudviklingen for boliger i din kommune her:
læs mere

 

 

Salgstider rasler ned

Februar 26, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / februar (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal og boligstatistikker fra Boligsiden) viser, at salgstiden for boliger er på sit laveste niveau siden 2015. Der er skåret 24 % af salgstiden for villaer og rækkehuse siden 2015, mens den for ejerlejligheder og fritidshuse er faldet med hhv. 18 og 20 % – se udviklingen i din region her:
læs mere

 

 

Priserne eksploderer: Se hvor meget din bolig er steget i værdi

Februar 19, 2021

Grafik
Priserne på villaer, rækkehuse, lejligheder og sommerhuse er steget eksplosivt i hele Danmark. Derfor har boligejere lige nu mulighed for at score en stor gevinst, hvis de vælger at sætte til salg.
læs mere

 

 

Nedslag i prisen styrtdykker

Februar 12, 2021

Grafik
Det er godt at være boligsælger lige nu. I januar 2021 var det gennemsnitlige nedslag i prisen for villaer og rækkehuse blot 2,5 %, mens det for ejerlejligheder var 1,6 % og for fritidsboliger var 3 %. – Det er Corona-effekten, som har sendt efterspørgslen og priserne i vejret, og boliger handles til udbudsprisen, siger adm. direktør i stor ejendomsmæglerkæde.
læs mere

 

 

M2-priser eksploderer i København: ”Sælg lejligheden med stor fortjeneste nu”

Februar 03, 2021

Grafik
Den er store aktivitet på boligmarkedet i 2020 fortsætter i 2021. Salget tordner frem, og den store efterspørgsel gør det attraktivt at sælge nu. Det gælder også for ejerlejligheder, hvor den gennemsnitlige m2-pris i nogle bydele i København er steget med 40 procent.
læs mere

 

 

Sælg din fritidsbolig nu og undgå nedslag i prisen

Januar 28, 2021

Grafik
I løbet af 2020 var det gennemsnitlige nedslag i prisen i forbindelse med salg af fritidsboliger nede og runde 2,3 procent. Det er det laveste gennemsnit set i boligmarkedet siden 2010. Det har aldrig været mere gunstigt for sommerhusejere at sælge fritidsboligen end nu.
læs mere

 

 

Ny januarprognose: Boligsalget tordner frem i 2021

Januar 27, 2021

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / Januar (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal) viser, at salget af boliger i Danmark fortsætter i samme rekordtempo som i 2020. Sammenlignet med januar 2020 går salget af fritidshuse, villaer og ejerlejligheder frem med over 40 procent.
læs mere

 

 

Sommerhuse sælges i rekordtempo

Januar 25, 2021

Grafik
Sælg dit sommerhus nu og undgå nedslag i prisen. Lange liggetider betyder traditionelt set, at prisen ofte skal justeres ned i løbet af salgsprocessen, eller at prisen forhandles i forbindelse med et salg af boligen. Men lige nu er den gennemsnitlige salgstid for fritidshuse i Danmark på sit laveste niveau i over 10 år. Det betyder, at sommerhusene sælges hurtigt – og til prisen.
læs mere

 

 

Sommerhuse flås ned fra hylderne

Januar 24, 2021

Grafik
Hvis du overvejer at skille dig af med sommerhuset, er det nu, du skal slå til. Alene i 2020 blev der solgt 300 pct. flere fritidsboliger end 10 år tidligere (i 2011), jf. tal fra Boligsiden.dk. – Alt kan sælges, og det sælges til prisen på grund af korte liggetider, fortæller adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Svært at låne til boligkøb for danskere +50

Januar 19, 2021

Grafik
Det kan være svært at blive boligejer, hvis man i en sen alder finder ud af, at man gerne vil købe en bolig. Det viser en undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i hele Danmark. – Du skal have en god pose penge med, hvis du skal gøre dig nogen forhåbninger. Som ældre førstegangskøber skal du ikke regne med noget, siger adm. direktør.
læs mere

 

 

Stadig svært at låne til boligkøb i landdistrikter

Januar 15, 2021

Grafik
Nye politiske indgreb skulle gøre det nemmere at købe bolig i landdistrikterne, men undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i Danmark viser, at situationen er uændret, mens det endda lokalt er blevet sværere.
læs mere

 

 

Førstegangskøbere kan ikke låne penge til bolig

Januar 14, 2021

Grafik
Det er stadig svært for førstegangskøbere at låne penge til at købe en bolig. Selv om boligsalget slog alle rekorder i det 2020, vi netop har vinket farvel til, blev det sværere at være ung på boligmarkedet. Det viser en undersøgelse fra RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i hele Danmark. Udfordringerne skyldes bl.a. nye krav fra Finanstilsynet, siger adm. direktør.
læs mere

 

 

Boligmarkedet 2021: Over 100.000 ejerboliger sælges igen næste år

December 27, 2020

Grafik
Efter et historisk 2020, hvor boligsalget gik over 103.000 antal handler, er der i 2021 en gentagelse i vente. Det mener Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne med flere end 100 ejendomsmæglerbutikker i hele Danmark. – Baseret på tilbagemeldinger fra alle vores butikker med budgetter for 2021, forventer vi, at det bliver mindst lige så godt, siger han.
læs mere

 

 

Historisk rekord: Sådan gik det med boligsalget i 2020

December 26, 2020

Grafik
Årsresultat for boligmarkedet 2020: RealMæglernes BoligBarometer / December (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal) samt beregninger på salgsstatistikker fra Boligsiden.dk viser, at salget af boliger i Danmark – når alle handler er gjort op – når over 103.000. Det er historisk rekord for Danmark. Alene i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne ligger salget for 2020 i index 142 ift. 2016, og salget er ligeledes det højeste i kædens historie siden etableringen i 1988.
læs mere

 

 

Andelsboliger sælges nu via ejendomsmægler igen

December 21, 2020

Grafik
Antallet af andelsboliger solgt via ejendomsmægler stiger nu igen, viser undersøgelse fra RealMæglerne. Stk. salget har i hele 2020 ligget væsentligt over 2018- og 2019-niveau og særligt i slutningen af 2020 er det stukket af. At salget nu flytter tilbage til mæglerne, skyldes nye regler, siger ejendomsmægler med stor ekspertise i salg af andele.
læs mere

 

 

Fyrværkeri: Pas på din bolig

December 11, 2020

Grafik
Snart er det jul, og lige om hjørnet venter nytåret. Allerede nu er der tilbudsaviser i postkassen med salg af fyrværkeri. Som boligejer får du her af RealMæglerne en række nyttige råd om sikkerhed og lovgivning i forhold til fyrværkeri.
læs mere

 

 

Hver 3. har solgt en bolig på grund af skilsmisse

December 09, 2020

Grafik
December er højsæson for skilsmisser. Hvert år i januar får ejendomsmæglerne en håndfuld nye emner til salg, fordi danskerne har brugt julen til at gøre status over tilværelsen. Men særligt i begyndelsen af 2021 vil antallet af skilsmisse-salg stige, vurderer ejendomsmæglerkæde. Årsagen er corona-skilsmisser.
læs mere

 

 

Mødet, du ikke må glippe

December 04, 2020

Grafik
Mange tænker ikke over det, men årets vigtigste møde er lige om hjørnet. Det er her, du kan påvirke din trivsel og din fremtid som boligejer.
læs mere

 

 

Historisk fremgang: Over 100.000 boliger solgt i 2020

November 26, 2020

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / November (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal) viser, at salget af boliger i november er steget med 22 procent i kæden ift. november 2019. Den gennemsnitlige fremgang i kæden i 2020 er 21 procent. – Det svarer nogenlunde til fremgangen på landsplan, hvor salget af boliger ser ud til at stige med 19 procent. Dermed når boligsalget i Danmark over 100.000 enheder i år (forventet 103.250), hvilket er historisk, siger Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Dette skal boligejere huske, når sneen falder

November 23, 2020

Grafik
Vinterpligter: RealMæglerne har samlet tre vinteranbefalinger til boligejere, som er værd at huske, når den første vintersne falder. – Er uheldet ude, kan det koste dig dyrt, fortæller Thomas Jacobsen, markedsdirektør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Lysshow på villavejen: Ok eller for meget?

November 22, 2020

Grafik
Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder også, at mange begynder at finde lyskæderne frem. Og i nogle tilfælde bliver det måske også til lidt flere end bare et par lyskæder. Men hvad er egentlig for meget?
læs mere

 

 

Juletid: - Undgå brand i boligen

November 21, 2020

Grafik
December står for døren. Det betyder, at der bliver skruet op for julehyggen rundt i de danske hjem. Men december er også den måned på året, hvor der er størst risiko for brand i boligen. Juledekorationer og uheld i køkkenet er blandt årsagerne. RealMæglerne giver her boligejerne 10 nyttige råd til at undgå brand i hjemmet i juletiden:
læs mere

 

 

Indbrud i julen – ikke her

November 20, 2020

Grafik
Mange vælger at holde Corona-afstand og nyde juledagene i sommerhuset i år. Det giver indbrudstyvene let spil, hvis ikke du sikrer din bolig. RealMæglerne giver dig her 10 gode råd til sikring mod indbrud, hvis du planlægger at holde fri fra decemberræset, og din bolig i perioder er ubeboet:
læs mere

 

 

Statsforsikringer skal give boligejere i områder med eksproprieringer tryghed

November 13, 2020

Grafik
Der bør være en øvre tidsgrænse for, hvor længe en stat, kommune og/eller region kan holde jord og boligejere i økonomisk skruestik i forbindelse med eksproprieringer, mener direktør i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne. ”Boligejerne og boligkøberne bør sikres med statsforsikringer,” siger han.
læs mere

 

 

Boligejere i jerngreb: Fanget af streger på et kort

November 13, 2020

Grafik
Give / Solbjerg: Ejendomsmæglerkæde efterlyser statslige forsikringer til boligejere, der er bosat i områder, hvor boligmarkedet er sat på pause, mens man venter på afgørelser om nye veje, jernbaner og vindmølleparker. Hærvejsmotorvejen ved Give og højhastighedsbanen ved Solbjerg er blot to eksempler.
læs mere

 

 

Disse ting betyder mindst, når vi sælger boligen

November 11, 2020

Grafik
Det er blevet undersøgt igen og igen, hvad der betyder mest, når vi skal sælge boligen, men af alle de vigtige ting, hvad betyder så egentlig mindst? En spørgeundersøgelse fra RealMæglerne viser bl.a., at familieforøgelse ikke er nok til at rykke teltpælene op.
læs mere

 

 

Tjek boligen før efterårsstormen

November 5, 2020

Grafik
Det er højsæson for efterårsstorme, men ved du, hvad du som boligejer kan gøre for at sikre dit hjem imod stormvejr? Læs RealMæglernes top 5 tjekliste og kom overraskelserne i forkøbet.
læs mere

 

 

Boligmarkedet amok: Omvendt oktober

Oktober 29, 2020

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / Oktober (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal) viser, at salget af boliger er steget med 39 procent i kæden ift. oktober 2019. – Normalvis vil boligsalget i Danmark begynde at falde fra oktober og hen imod december og januar, hvor der ikke sker ret meget. Men i år er det ’Omvendt oktober’ for vores vedkommende, siger Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Jobbet ikke længere afgørende for vores valg af bolig

Oktober 26, 2020

Grafik
I de kommende år vil vi opleve, at det bliver mere og mere almindeligt at arbejde hjemmefra, og antallet af timer på landevejen vil falde, mens antallet af digitale møder vil stige. Det betyder også, at jobbet får mindre betydning for beliggenheden af vores bolig, fortæller Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne, som har gennemført en undersøgelse af sælgerparatheden hos de danske boligejere.
læs mere

 

 

Her er den typiske sommerhuskøber

Oktober 23, 2020

Grafik
NY UNDERSØGELSE: Der er solgt rekordmange sommerhuse i 2020. Den typiske køber er ca. 40 år, de fleste af husene er i prisklassen 0,5-1 mio. kr., og udlejning er inde i billedet hos mange. Det svarer ejendomsmæglerne i en ny undersøgelse fra RealMæglerne.
læs mere

 

 

Flere vurderinger skaber balance på boligmarkedet

September 29, 2020

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / September (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal) viser, at forholdet mellem boligsalg og boligvurderinger nu er ved at finde balancen igen. Og salget stiger fortsat.
læs mere

 

 

Husk nu udkantsdanmark, kære politikere

September 26, 2020

Grafik
Regeringen forsøger at balancere som en tjener med to varme tallerkner i hver hånd og tænker grønt og Corona i finansloven for 2021. “Men parkér nu ikke de gode initiativer på boligmarkedet, som sikrer retfærdighed og tryghed i økonomien,” siger stor mæglerkæde.
læs mere

 

 

Danskerne vil helst bo i ejerbolig

September 23, 2020

Grafik
Danskerne vil (stadig) helst være herre i eget hus, viser ny undersøgelse. Det er paradoksalt, fordi der i stigende grad bygges lejeboliger med høje huslejer, som er attraktive for få.
læs mere

 

 

Sommeren 2021 booket: Rift om sommerhuse

September 18, 2020

Grafik
Danskerne har i 2020 købt sommerhuse som aldrig før. Det betyder også, at der nu (måske) kommer flere udlejningshuse på ferieboligmarkedet, og det er der brug for. Mange, især danskerne, vil nemlig holde ferie i Danmark i de kommende år. Køb nu og lej ud, så kan du eje billigt, lyder opfordringen fra mæglerkæde.
læs mere

 

 

Tilladelser til flexboliger på himmelflugt

September 15, 2020

Grafik
Antallet af flexboligtilladelser er steget med 70 procent i løbet af halvandet år, viser nye tal fra BBR. Samtidig er salget af flexboliger steget markant i løbet af Corona-månederne, hvilket bl.a. skyldes et lavt udbud på markedet for fritidsboliger. Se top-10 listen for kommuner med flexboligtilladelser her:
læs mere

 

 

Børn bygger boliger i Tune Skov

September 14, 2020

Grafik
Insekter og fugle har også brug for en bolig. Det er temaet, når elever fra 3. årgang på Tune Skole torsdag den 17. september er inviteret i skoven af Naturstyrelsen og ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.
læs mere

 

 

Haribo-slikposeløb for boligsælgere

September 11, 2020

Grafik
Det er en lang række faktorer, som er afgørende, når vi sælger vores bolig, viser en ny undersøgelse om sælgerparathed, som RealMæglerne netop har gennemført.
læs mere

 

 

NY UNDERSØGELSE: Mange på vippen til at sælge

September 09, 2020

Grafik
Ifølge RealMæglernes nye undersøgelse om sælgerparathed er hele 9,7 procent af boligejerne lige nu parate til at sætte til salg indenfor de næste 6 til 24 måneder. Dermed er boligmarkedets værste kattepine anno 2020 på retur.
læs mere

 

 

Kære Mette Frederiksen

September 08, 2020

Grafik
I mange, mange år har hundredvis af særlige statsansatte forsøgt at begå et vurderingssystem, og det er desværre ikke lykkes for dem. Der er fortsat en lille million boligejere, som har over 13 mia. kr. til gode i boligskatter. Her er løsningen:
læs mere

 

 

Corona skaber øget interesse for flexboliger

August 31, 2020

Grafik
Hos ejendomsmæglerkæden RealMæglerne mærker man en øget interesse for flexboliger i en periode, hvor salget af fritidsboliger er eksploderet og har forhindret mange i at købe sommerhus i det traditionelle marked. I 1. halvår 2020 blev der solgt 1.043 flexboliger i Danmark. Det er 38,7 procent flere end i 1. halvår 2019.
læs mere

 

 

Flere vil sælge fritidshuset og villaen

August 28, 2020

Grafik
Ny opgørelse fra RealMæglerne viser, at udbuddet af villaer og fritidshuse igen er på ret kurs, mens markedet for ejerlejligheder som vanligt viser større udsving.
læs mere

 

 

Vild august på boligmarkedet: Rekordsalg igen

August 28, 2020

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer (baseret på 105 butikkers landsdækkende salgstal for boliger) viser, at salget at boliger fortsætter med at stige i forhold til 2019, som ellers var et godt år på boligmarkedet. I august ventes stigningen at være på 14 procent i kæden.
læs mere

 

 

Hvor er klimaet i nye tilstandsrapporter?

August 19, 2020

Grafik
Boligejerne kan tage det helt roligt – de nye tilstandsrapporter er en kærkommen opgradering til moderne standarder og ændrer ikke praksis. Men hvor blev klimaet af i rapporterne, spørger ejendomsmæglerkæde.
læs mere

 

 

Giv huset et sommertjek

August 19, 2020

Grafik
August går på hæld, men du kan nå det endnu. Giv huset et grundigt sommertjek, så det er rustet til efterårets regn og rusk.
læs mere

 

 

Markedet vender

August 17, 2020

Grafik
Antallet af boliger, der vurderes og kommer til salg, er nu 25 procent højere end antallet af boliger, der sælges. Det vil sige, at udbuddet af boliger igen er stigende, og at køberne får mere at vælge imellem. Det viser en analyse af salgsstatistikkerne i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.
læs mere

 

 

Corona påvirker boligsalget markant

August 5, 2020

Grafik
RealMæglerne har netop gennemført en analyse, hvor salget af villaer og rækkehuse i 1. og 2. kvartal i år sammenlignes med sidste år, og de kommuner, der alle ligger i top ti, kan forklares med Corona.
læs mere

 

 

Alle sommerhuse kan nu sælges

August 4, 2020

Grafik
Salget af fritidsboliger steg i 1. halvår 2020 med 66 procent i forhold til 1. halvår 2019. Salget steg mest i prisklassen +2 mio. kr. Se udviklingen i dit område her:
læs mere

 

 

Få succes – eller direktøren betaler

Juli 30, 2020

Grafik
Der er akut mangel på partnere, som drømmer om egen ejendomsmæglerbutik i flere byer i Danmark. Derfor står den adm. direktør i RealMæglerne nu klar med et højst usædvanligt tilbud: – Er du vores nye partner i en af byerne, og modtager du ikke henvisninger fra os, der som minimum kan dække kontingentet til kæden, betaler jeg af egen lomme dit kontingent, siger Preben Merrild Angelo.
læs mere

 

 

Boligmarkedet buldrer fortsat frem

Juni 26, 2020

Grafik
Første landsprognose for boligsalget i Danmark i juni: RealMæglerne kan nu for anden måned i træk præsentere en fremgang i salget på over 30 procent. Samtidig stiger antallet af kommissioneringer kraftigt, hvilket indikerer, at boligejerne har forkastet forsigtigheden og satser på et hurtigt salg.
læs mere

 

 

Trods politisk indgreb: Forældrekøbsmarked vokser

Juni 25, 2020

Grafik
Ejendomsmæglerkæden RealMæglerne har undersøgt, hvordan forældrekøbsmarkedet har udviklet sig, siden skattereglerne blev ændret fra politisk side. – Markedet vokser, for de unge mennesker skal stadig have et sted at bo, mens de studerer, og i studiebyerne er der notorisk mangel på studieboliger. Men der er sket forskydninger, siger Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Sommerhuse går i budrunder

Juni 11, 2020

Grafik
Interessen for fritidshuse er lige nu så stor, at nogle af de mest eftertragtede huse på markedet går i budrunder. Men hvad betyder det egentlig? Er du køber eller sælger – forstå reglerne og mekanismerne bag en budrunde her:
læs mere

 

 

Chokbølge på boligmarkedet: Salg og priser eksploderer

Juni 8, 2020

Grafik
Ganske som barslet fik RealMæglerne i maj en historisk fremgang i salget af boliger på over 30 procent. Dermed er ejendomsmæglerkæden med til at tegne et billede af et boligmarked, der arter sig stik imod de økonomiske vismænd og finansinstitutternes mørke forudsigelser.
læs mere

 

 

Boligmarkedet går amok

Maj 29, 2020

Grafik
Salget af boliger buldrer frem i maj. Hos RealMæglerne nærmer fremgangen sig 30 procent i forhold til 2019, og måneden er ikke engang slut endnu. Det er samtidig den bedste salgsmåned i kædens historie siden 1988. – Vanvittig udvikling, siger direktøren.
læs mere

 

 

Coronakrise forgylder fritidshusejerne

Maj 26, 2020

Grafik
En ny undersøgelse gennemført hos landets mere end 100 RealMæglere viser overraskende, at sommerhuspriserne er steget under Coronakrisen, mens Danmark nærmest har været lukket ned.
læs mere

 

 

Boligsalget stiger i maj og juni

Maj 16, 2020

Grafik
Maj og juni er traditionelt set de bedste salgsmåneder på året, hvis man er ejendomsmægler. Her stiger salget af boliger på landsplan nemlig med op til 30 procent i forhold til salget i de foregående fire måneder. Lidt overraskende tegner salget også til at stige markant i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne i år.
læs mere

 

 

Sikrer rent drikkevand til København i 200 år

Maj 13, 2020

Grafik
Når RealMæglerne planter to træer i RealMægler Folkeskoven for hver bolighandel i kæden – nemlig ét fra sælger og ét fra køber – er det meningen, at energiforbruget i boligen skal sættes i perspektiv. Men Tune Skov, som RealMægler Folkeskoven er en del af, har også et andet formål. Den sikrer et vigtigt grundvandsmagasin, så borgere i Tune, Greve og Storkøbenhavn får rent drikkevand i vandhanerne i mange, mange år endnu.
læs mere

 

 

Boligsalget går frem i Corona-måneder

Maj 4, 2020

Grafik
Sammenligner man Corona-månederne i 2020 med tilsvarende marts og april i 2019, går boligsalget i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne frem. Fremgangen er på beskedne 1,1 procent, men Covid-19 i betragtning er det en bemærkelsesværdig bedrift. Især set i lyset af færre fremvisninger og dyk i antallet af salgsaktive emner. Men køberne er der.
læs mere

 

 

Nu vender det

April 29, 2020

Grafik
1. april 2020 var udbuddet af boliger i Danmark hele 13 procent lavere end 1. april 2019. Et godt stykke henne i april så det endda ud til, at kurven ville fortsætte ned til historisk lavt niveau, men lige siden uge 16 er det gået støt frem, så vanligt niveau nu igen er i sigte.
læs mere

 

 

”Sårbare boligkøbere” er en myte: Læs her hvorfor

April 28, 2020

Grafik
Boligmarkedet er sundt, og sårbare boligkøbere findes ikke. Så enkelt kan det siges. Men nogle gange skal selv det enkle og indlysende siges højt for at blive bemærket, lyder det fra ejendomsmæglerkæde, som har kigget nærmere på statistikken for boligejere med afdragsfrie lån.
læs mere

 

 

Boligejere planter træer for klimaet

April 25, 2020

Grafik
Ejendomsmæglerkæde planter i samarbejde med Naturstyrelsen 33.000 træer på vegne af boligejerne og fuldender etableringen af en ny statsfolkeskov i Tune med adgang for alle. Målsætningen skal ses i et større klimaperspektiv. Boligejerne står for 40 procent af energiforbruget i Danmark, og dermed en stor del af CO2-udslippet, men træer kan anskueliggøre nødvendigheden af energiforbedringer. Læs her hvordan:
læs mere

 

 

Lavt antal tvangsauktioner modsiger Danske Bank

April 22, 2020

Grafik
Danske Bank og Realkredit Danmark har skærpet kravene til udbetaling i forbindelse med bolighandler, så køber nu skal lægge 10 pct. Det er gjort af hensyn til "sårbare boligkøbere" i forlængelse af coronakrisen. Et kig i statistikken over antallet af tvangsauktioner i Danmark fortæller en anden historie.
læs mere

 

 

Det er nu, du skal sælge

April 17, 2020

Grafik
Udbuddet af boliger til salg er faldet med næsten 10 pct., hvis antallet af emner i uge 15 2020 sammenlignes med antallet af emner i uge 15 2019. Det er uhørt lavt, men køberne er stadig i markedet, og der er få søndagsosere. De købere, der er, er mere konsekvente og målrettede, end ejendomsmæglerne er vant til. Derfor er det nu, du skal sætte din bolig til salg.
læs mere

 

 

Salgsrekord trods Corona

April 1, 2020

Grafik
Boligsalget er samlet steget med 16 procent i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne i marts 2020 i forhold til marts 2019. Fremgangen skyldes bl.a. rettidig omstilling til øget online salgsformidling, som medvirker til at holde konsekvenserne af Covid-19 nede. Se her, hvordan boligsalget har udviklet sig i marts i din region.
læs mere

 

 

Trods Covid-19: Boligsalget stiger

Marts 25, 2020

Grafik
En ny prognose fra RealMæglerne med 105 butikker landet over viser, at boligsalget vil stige i marts i forhold til marts 2019. Med en lille uge tilbage at sælge boliger i vil boligsalget i marts i år overstige boligsalget sidste år på en af de sidste dage i denne måned.
læs mere

 

 

Det er nu, du skal gøre boligen salgsklar

Marts 19, 2020

Grafik
På trods af Covid-19 og nedlukning af Danmark er boligsalget ikke gået i stå. RealMæglerne tilbyder bl.a. video fremvisninger til potentielle købere. Er du boligsælger, eller går du i salgstanker, så er det nu, du skal benytte muligheden, mens du alligevel er derhjemme, til at gøre boligen salgsklar. Læs de 8 sælgerfif fra RealMæglerne her:
læs mere

 

 

På trods af Corona: Der sælges flere sommerhuse

Marts 18, 2020

Grafik
Markedet for salg af fritidsboliger går samlet set frem i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne, som har sammenlignet salgsugerne i begyndelsen af 2019 med salgsugerne i begyndelsen af 2020. Fremgangen er samlet set 8 procent, hvilket indikerer, at COVID-19 ikke har en effekt på salget.
læs mere

 

 

Corona bremser ikke ejendomsmarkedet: Kom med på online boligfremvisning

Marts 17, 2020

Grafik
Der er masser af trafik på nettet, når det kommer til søgning på boliger. Noget tyder på, at danskerne lige nu har god tid til at sondere terrænet og komme nærmere et salg eller køb.
læs mere

 

 

Vinterferien blev brugt på boligjagt

Marts 5, 2020

Grafik
Modsat tidligere år har danskerne været på boligjagt i vinterferien. Boligsalget plejer traditionelt set at falde en anelse i uge 7 og 8, hvor danskerne er taget på skiferie eller er søgt mod varmere himmelstrøg. Men i 2020 blev billedet vendt på hovedet i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.
læs mere

 

 

Sådan gør du din bolig forårsklar

Februar 25, 2020

Grafik
Frost, kulde, blæst og sjask. Vinteren kan være en drøj omgang for din bolig. Derfor er det også vigtigt, at småskavanker og knubs, som vejret har forårsaget, straks får behandling, når foråret har meldt sin ankomst. I modsat fald går det ud over kvaliteten og værdien af din bolig.
læs mere

 

 

Syddanmark er mindst for klima og energiforbedringer

Februar 14, 2020

Grafik
Der er efterspørgsel på energirenoverede boliger. Men klima og hulmursisoleringer er ikke lige relevant for boligejerne i alle egne af landet, viser undersøgelse.
læs mere

 

 

Myte aflivet: Salgstider på lejligheder stiger ikke

Februar 12, 2020

Grafik
Det tager ikke længere tid at sælge ejerlejligheder. Faktisk er salgstiderne lige nu tæt på gennemsnittet for de seneste seks år, mens kvadratmeterpriserne ligger på et stabilt højt niveau. Salget af projektlejligheder forvansker dog billedet, fordi salgstiderne her isoleret set er kraftigt opadgående.
læs mere

 

 

Historisk rekord: Boligsalget stak af i januar

Februar 4, 2020

Grafik
Som ejendomsmægler har det været svært at få armene ned i årets første måned. Danskerne har handlet boliger som aldrig før. Alene i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne er der solgt 43 pct. flere boliger i januar 2020 end i januar 2016.
læs mere

 

 

Se tallene for din landsdel: Så meget stiger m2-priserne på sommerhuse

Januar 30, 2020

Grafik
Der blev brugt flere penge på boliger i Danmark i 2019 end i et salgsår nogensinde før. 194 mia. kroner investerede danskerne i boliger for at være helt nøjagtig. Det er 7,3 pct. mere end i 2018.
læs mere

 

 

Derfor er boligmarkedet i sund balance

Januar 22, 2020

Grafik
Boligsiden har netop offentliggjort resultatet for boligsalget i 2019. Tallene viser, at det blev det bedst sælgende år i årtiet. Det er der flere årsager til.
læs mere

 

 

Kvinder er mere klimabevidste end mænd

Januar 15, 2020

Grafik
Til gengæld er mænd mere tilbøjelige til at læse og forstå Energirapporten i en bolighandel. Sådan lyder nogle af konklusionerne i landsdækkende spørgeundersøgelse fra RealMæglerne om energimærkning.
læs mere

 

 

Boligmarkedet: Nu kommer 'nytårssælgerne'

Januar 3, 2020

Grafik
De store beslutninger bliver truffet i juleferien og hen over nytåret, hvor mange gør status over tilværelsen og lægger nye planer for fremtiden. Nu skal der handles. Det kan også mærkes på boligmarkedet.
læs mere

 

 

Flere holder jul og nytår i sommerhuset

December 7, 2019

Grafik
Mens sommerhussalget i 2019 er strøget til tops, ser det også ud til, at udlejningsbureauerne kan mærke den øgede interesse. Nye tal viser, at flere vil holde jul og nytår i sommerhuset.
læs mere

 

 

Klimabombe: Danskerne siger nej til energiforbedringer

November 14, 2019

Grafik
Boliger og byggeri står ifølge Energistyrelsen for 40 procent af Danmarks samlede energiforbrug. Derfor ligger der et kæmpe potentiale i at energioptimere den eksisterende boligmasse. Ejendomsmæglerkæde lancerer nu en klimaberegner, hvor boligejere og potentielle boligkøbere får synliggjort gevinsten for både klimaet og pengepungen, hvis de ønsker at give boligen et løft på energien. Det sker ved hjælp af simple til- og fravalg af mulige energiforbedringer, som anvises i beregneren.
læs mere

 

 

Ny undersøgelse: Få forstår Energimærket i bolighandler

November 4, 2019

Grafik
En energioptimering af den eksisterende boligmasse er nøglen til at nedbringe CO2-udledningen i Danmark. – Vi vil gerne blive boende i vores boliger, og vi vil gerne blive bedre til at passe på klimaet. Vi mangler bare løsningerne, som giver forandringerne synlig værdi og giver mening i begge retninger, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde, der barsler med grønne tiltag på vegne af boligkøberne og boligejerne – aktuelt som central aktør i et adfærdsforskningsprojekt fra Energistyrelsen.
læs mere

 

 

Skatteministerens skattekaos: Undgå katastrofen – tænk svensk

Oktober 23, 2019

Grafik
Skatteministeren kunne onsdag den 23. oktober oplyse, at de nye og længe ventede boligskatteregler udskydes igen-igen. Nu træder de først i kraft i 2024. Slingrekursen er en katastrofe for boligmarkedet, mener adm. direktør i ejendomsmæglerkæde: – Lad os få et nyt system – en ny tanke. Lad os tænke svensk, siger han.
læs mere

 

 

Finans Danmark tager fejl: Liggetider for villaer, fritidshuse og lejligheder rasler ned

Oktober 17, 2019

Grafik
Når Finans Danmark fortæller, at det er sværere at sælge lejlighed, taler de imod statistikkerne, mener direktør i ejendomsmæglerkæde. – Hvis du kigger på de gennemsnitlige liggetider de seneste fem år, vil du opdage, at ejendomsmarkedet har det forrygende, siger han.
læs mere

 

 

4 gode fif: Er din bolig efterårsklar?

Oktober 11, 2019

Grafik
September måned er vel overstået, og snart bliver det sidste sensommervejr erstattet af storm, regn og råkulde. Det er nu, du skal gøre din bolig klar til efteråret.
læs mere

 

 

Historisk rekord: Danskerne vil have villa, Volvo og vovse

Oktober 2, 2019

Grafik
– Det er helt vildt. Vi har solgt 26,5 pct. flere rækkehuse og villaer end sidste år, og vi skal mange, mange år tilbage, før vi finder en september måned, der nærmer sig dette års resultat, jubler Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Skjulte skatte i Danmark: Her kan priserne på sommerhuse stige

September 25, 2019

Grafik
Selv om der blev solgt ekstraordinært mange huse i oktober måned sidste år, er det stadig i april, maj og juni (2. kvartal), der er mest aktivitet på boligmarkedet. Salget af villaer og rækkehuse var dog i oktober 2018 hele 15 procent højere end i oktober 2016.
læs mere

 

 

Kom med på oktoberbølgen

September 13, 2019

Grafik
Selv om der blev solgt ekstraordinært mange huse i oktober måned sidste år, er det stadig i april, maj og juni (2. kvartal), der er mest aktivitet på boligmarkedet. Salget af villaer og rækkehuse var dog i oktober 2018 hele 15 procent højere end i oktober 2016.
læs mere

 

 

Små huse sælges hurtigst

September 7, 2019

Grafik
Har du et stort hus (+180 m2), som du gerne vil sælge, skal du indstille dig på, at salgstiden er 53 procent længere end ved et mindre hus (100-120 m2). Den gennemsnitlige forskel er i det nuværende marked 71 dage, viser beregninger fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Sommerhussalg steget 28 pct.

August 23, 2019

Grafik
Sammenligner man de første seks måneder af 2019 med de første seks måneder af 2018, er sommerhussalget eksploderet. På landsplan er det steget med 28 procent. – Det skyldes nye udlejningsregler, siger Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Danmarks billigste huse (under 350.000 kr.)

August 7, 2019

Grafik
Kan det overhovedet lade sig gøre at købe et hus for under 350.000 kroner? Og hvad skal der til for at sælge det? RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de billigste huse, der er på markedet lige nu.
læs mere

 

 

Danmarks største familieboliger over 340 m2

Juli 24, 2019

Grafik
Hvor store er Danmarks største familieboliger egentlig, hvordan finder man køberne til dem, og hvem er de? RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de største familieboliger frem, der er på markedet lige nu. Dvs. boliger, som hverken er helt eller delvist erhverv.
læs mere

 

 

Derfor skal du leje sommerhuset ud, mens det er til salg

Juli 23, 2019

Grafik
Danske sommerhuse er populære som aldrig før. Udlejningsbureauerne melder alt udsolgt i sommerperioden, og 2019 ventes at sætte udlejningsrekord. Men vidste du, at udlejning også kan fremme dit salg?
læs mere

 

 

Ejerlejligheder kan sælges igen

Juli 9, 2019

Grafik
Københavnere med ejerlejligheder kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald, hvis de går i salgstanker, men har holdt sig tilbage på grund af usikkerhed på ejerlejlighedsmarkedet.
læs mere

 

 

Halvårsresultat: Rekordsalg på boligmarkedet

Juli 5, 2019

Grafik
RealMæglerne og BoligOne har netop frigivet salgstallene for årets første seks måneder i 2019, og de viser, at salget er steget med 5,5 procent i forhold til 2018. Villasalget fortsætter sin himmelflugt.
læs mere

 

 

10 sommertip: Det er nu, du skal vedligeholde din bolig

Juli 5, 2019

Grafik
Som boligejer kan du spare mange penge i længden ved at vedligeholde din bolig om sommeren.
læs mere

 

 

Sådan undgår du indbrud i sommerferien

Juni 28, 2019

Grafik
Sommeren er over os, kufferten er pakket, og vi forlader det mest dyrebare vi ejer, nemlig vores hjem, for en stund for at rejse på ferie. Det giver indbrudstyvene frit spil. Danmark har ifølge statistikker fra Det Kriminal Præventive Råd i flere år indtaget en kedelig placering i toppen af ranglisten i Europa, når det kommer til indbrud i privat beboelse.
læs mere

 

 

Det store generationssvigt

Maj 13, 2019

Grafik
Mæglerkæde: – Drop udbetalingen og stil en statsgaranti på realkreditlånet, såfremt nyuddannede førstegangskøbere lever op til kvalifikationer som fx afsluttet uddannelse og maksimal alder ved boliglånets begyndelse.
læs mere

 

 

Påskemåneden lægger dæmper på boligmarkedet

April 16, 2019

Grafik
Påsken er højtid på boligmarkedet. Sådan siger i hvert fald et mundheld i mæglerbranchen. Men virkeligheden er imidlertid en helt anden. Noget tyder nemlig på, at boligkøberne hellere vil lokalisere boligjagten i den måned i kalenderåret, hvor påsken ikke falder.
læs mere

 

 

Seniorer vil bo i sommerhuset hele året – men er bekymrede for udgifterne

April 11, 2019

Grafik
Foråret er over os, og påskeferien er lige om hjørnet. Det betyder, at mange danskere længes mod sommerhuset og årets første solstråler. Men længslen kan inden for de kommende år være en saga blot for mange pensionister og seniorer.
læs mere

 

 

Udvikling i kvadratmeterpriser: Sjælland fører an

April 4, 2019

Grafik
Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for solgte rækkehuse og villaer i Danmark er kontinuerligt steget med 4-6 procent om året de seneste fem år. Det viser beregninger fra RealMæglerne og BoligOne. Helt nøjagtigt er det en stigning på 23,7 procent fra januar 2014 til nuværende niveau. Det er dog Sjælland, der fører an og indtager 9 ud af 10 pladser i Top 10.
læs mere

 

 

Trafikforlig får store konsekvenser for boligejerne: Her er vinderne og taberne

Marts 21, 2019

Grafik
Regeringen og DF har netop præsenteret nyt trafikforlig. Der investeres i alt 112,7 mia. kroner i infrastruktur i perioden 2021 til 2030. Når der bygges nye veje og jernbaner, får det store konsekvenser for boligejerne. For nogle boligejere kan det betyde værdistigninger på op imod 20 procent. Her er vinderne og taberne i spillet:
læs mere

 

 

Villasalget i flere postnumre i provinsen er fem- og tidoblet

Marts 11, 2019

Grafik
Salget af villaer og rækkehuse steg med 6 procent i januar og februar 2019 i forhold til januar og februar 2018. Beregninger fra RealMæglerne og BoligOne viser, at boligkøberne er mest aktive i provinsen. Her er postnumrene, hvor villasalget stiger procentvis mest:
læs mere

 

 

Stor undersøgelse: Flest har tillid til ejendomsmægleren som køberrådgiver

februar 23, 2019

Grafik
Stor undersøgelse af boligmarkedet viser, at 61 procent af alle boligkøbere ikke længere vil bevæge sig ud i en bolighandel uden at have en køberrådgiver ved sin side. Især tre aktører slår igennem som de faggrupper, der er størst tillid til, når bolighandlen skal forhandles i hus.
læs mere

 

 

Stor undersøgelse: Halvdelen af alle danskere køber hus i blinde

februar 22, 2019

Grafik
Halvdelen af alle danske boligkøbere har i de seneste fem år ikke benyttet en køberrådgiver til at guide sig i forbindelse med det formentlig største og vigtigste køb, de kommer til at foretage sig gennem livet. – Det er chokerende, mener RealMæglerne og BoligOne, der står bag stor undersøgelse om køberrådgivning.
læs mere

 

 

Højeste antal vurderinger i januar i fem år

februar 12, 2019

Grafik
December og januar er traditionelt set de måneder, hvor færrest tænker på at sælge boligen. Men antallet af vurderinger i januar er gennem de seneste fem år vokset med hele 41 procent i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Januar - salg af villaer boomer: Steget med 98 pct. siden 2015

februar 11, 2019

Grafik
For femte år i træk har salget af villaer og rækkehuse i januar sat ny rekord i RealMæglerne og BoligOne. Faktisk er salget steget med hele 98 procent, hvis man sammenligner januar 2015 med januar 2019.
læs mere

 

 

Her er salget af villaer steget med 100 procent

februar 8, 2019

Grafik
Salget af villaer og rækkehuse satte ny rekord i 2018 og er nu samlet set steget med 38 procent på fem år. Og i tre af landets kommuner har stigningen rundet 100 procent. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Her er de hotte sommerhusområder

februar 7, 2019

Grafik
Sommerhusmarkedet måtte notere en lille salgstilbagegang i 2018. Men lokalt set var der stor fremgang mange steder. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Der mangler 31.000 studieboliger

februar 5, 2019

Preben Angelo pressefoto
Siden 2008 er antallet af studerende i Aalborg, København, Odense og Aarhus steget med 39.847. I samme periode er der blot kommet 9.175 studieboliger til, herunder kollegieboliger og almene ungdomsboliger. Der mangler derfor op imod 31.000 boliger til de unge.
læs mere

 

 

Her er de 5 typiske fejl og mangler, når du køber et parcelhus

februar 4, 2019

Thomas Jacobsen DR hammerslag
Parcelhuset i provinsen er blevet hipt. Det er praktisk, kvadratisk og godt – og så får man masser af bolig for pengene. Et efterhånden 40 år gammelt hus vil dog ofte have små skavanker, som du bør være opmærksom på i tilstandsrapporten. RealMæglerne og BoligOne har i samarbejde med hussyn.pro lavet en top 5-liste med de typiske fejl og mangler, du vil møde.
læs mere

 

 

Provinsen er hip: Det er nu, du skal sælge din villa

februar 1, 2019

Real solgt
RealMæglerne og BoligOne har lavet beregninger på salgstallene for villaer og rækkehuse i Danmark fra 2014 til 2018, og tallene taler sig eget tydelige sprog. Det er nu, boligejerne skal sætte huset til salg, fordi der sælges 50 procent flere villaer og rækkehuse i maj end i december.
læs mere

 

 

Villaer: Salgstiderne falder, men udbuddet stiger

januar 15, 2019

Prisudvikling salgstider udbud
Salgstiderne for villaer og rækkehuse er faldet det seneste år, men til gengæld er udbuddet steget. Det samme er priserne. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Ejerlejligheder giver højere afkast end både aktier og guld

januar 15, 2019

Real solgt
Ejerlejligheder har givet højere afkast end både aktier, guld og investeringsvine gennem de seneste tre år. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

2018 gav salgsrekord i RealMæglerne

januar 9, 2019

Logo RealMæglerne solgt
Der er fuld gang i bolighandlerne i Danmark, hvilket også kan mærkes hos RealMæglerne, som igen i år satte salgsrekord, når man sammenligner salgstallene med året før (2017/2018). Faktisk er stigningen i boligsalget via RealMæglerne på hele 9,5 procent siden 2016.
læs mere

 

 

Boligsalget på sit højeste i seks år

januar 7, 2019

Totalsalg 2018 boliger grafik
Boligsalget i Danmark viser, at 2018 ramte det samme høje niveau som i 2017. Siden 2013 har salget af boliger været på himmelflugt og er steget med 56 procent.
læs mere

 

 

Boliger i Nordjylland sælges til prisen

december 21, 2018

Preben Angelo pressefoto
Nordjyder får oftere den forventede pris, når de sætter boligen til salg, end de gjorde for blot fem år siden. Det viser beregninger, som RealMæglerne og BoligOne har foretaget i samarbejde med Boligsiden. Ifølge Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne, skyldes det primært to ting: – Dels er det jo attraktivt at bo i Nordjylland, hvilket gør priserne mere konsekvente, dels er nordjyske ejendomsmæglere og boligejere gode til at forventningsafstemme i forhold til det aktuelle marked og derved ramme den rigtige pris fra begyndelsen.
læs mere

 

 

Rekordår på boligmarkedet: Et slaraffenland med flere boliger på hylderne

december 19, 2018

Real solgt
Antallet af boliger udbudt til salg vokser. Det viser tal, som RealMæglerne og BoligOne har analyseret i samarbejde med Boligsiden. Helt konkret er der tale om en stigning på 6,4 procent på landsplan i forhold til 2017. Både RealMæglerne og BoligOne har også bemærket, at antallet af varer på hylderne er støt stigende og højere end tidligere år. Her er stigningen samlet på 10,8 procent ift. 2017.
læs mere

 

 

Køb villaen om efteråret - sælg om foråret

oktober 20, 2018

Kvadratmeterpriser på villaer og rækkehuse 2013 2018
Villaer og rækkehuse handles til de laveste kvadratmeterpriser om efteråret og til de højeste om foråret
læs mere

 

 

Pressebilleder

 

CEO for RealMæglerne

Preben Angelo

 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 1

Format: JPG

Størrelse: 2.6 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 2

Format: JPG

Størrelse: 2.2 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 3

Format: JPG

Størrelse: 2.8 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 4

Format: JPG

Størrelse: 2.3 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 5

Format: JPG

Størrelse: 2.4 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 6

Format: JPG

Størrelse: 1.7 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 7

Format: JPG

Størrelse: 2.8 Mb

Download

Logo

Logo

Format: PNG

Download

Logo

Format: JPG

Download

 

 

Kontakt

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bidrager gerne med kommentarer, analyser og cases vedr. boligmarkedet.

 

Preben Angelo_pressefoto

Preben Merrild Angelo
CEO

Tlf.: 3634 0800
Mobil: 2092 5280
Mail: [email protected]

 

Mikkel Milsgaard pressefoto

Mikkel Milsgaard
Kommunikationsansvarlig

Tlf.: 3634 0812
Mail: [email protected]

 

 

Del artiklen ved at klikke på en af knapperne
Dit RealMæglerne

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.