Søg bolig

0 Boliger til salg

Presse

 

 

Pressemeddelelser

 

Flere vurderinger skaber balance på boligmarkedet

September 29, 2020

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer / September (baseret på mere end 100 butikkers landsdækkende salgstal) viser, at forholdet mellem boligsalg og boligvurderinger nu er ved at finde balancen igen. Og salget stiger fortsat.
læs mere

 

 

Husk nu udkantsdanmark, kære politikere

September 26, 2020

Grafik
Regeringen forsøger at balancere som en tjener med to varme tallerkner i hver hånd og tænker grønt og Corona i finansloven for 2021. “Men parkér nu ikke de gode initiativer på boligmarkedet, som sikrer retfærdighed og tryghed i økonomien,” siger stor mæglerkæde.
læs mere

 

 

Danskerne vil helst bo i ejerbolig

September 23, 2020

Grafik
Danskerne vil (stadig) helst være herre i eget hus, viser ny undersøgelse. Det er paradoksalt, fordi der i stigende grad bygges lejeboliger med høje huslejer, som er attraktive for få.
læs mere

 

 

Sommeren 2021 booket: Rift om sommerhuse

September 18, 2020

Grafik
Danskerne har i 2020 købt sommerhuse som aldrig før. Det betyder også, at der nu (måske) kommer flere udlejningshuse på ferieboligmarkedet, og det er der brug for. Mange, især danskerne, vil nemlig holde ferie i Danmark i de kommende år. Køb nu og lej ud, så kan du eje billigt, lyder opfordringen fra mæglerkæde.
læs mere

 

 

Tilladelser til flexboliger på himmelflugt

September 15, 2020

Grafik
Antallet af flexboligtilladelser er steget med 70 procent i løbet af halvandet år, viser nye tal fra BBR. Samtidig er salget af flexboliger steget markant i løbet af Corona-månederne, hvilket bl.a. skyldes et lavt udbud på markedet for fritidsboliger. Se top-10 listen for kommuner med flexboligtilladelser her:
læs mere

 

 

Børn bygger boliger i Tune Skov

September 14, 2020

Grafik
Insekter og fugle har også brug for en bolig. Det er temaet, når elever fra 3. årgang på Tune Skole torsdag den 17. september er inviteret i skoven af Naturstyrelsen og ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.
læs mere

 

 

Haribo-slikposeløb for boligsælgere

September 11, 2020

Grafik
Det er en lang række faktorer, som er afgørende, når vi sælger vores bolig, viser en ny undersøgelse om sælgerparathed, som RealMæglerne netop har gennemført.
læs mere

 

 

NY UNDERSØGELSE: Mange på vippen til at sælge

September 09, 2020

Grafik
Ifølge RealMæglernes nye undersøgelse om sælgerparathed er hele 9,7 procent af boligejerne lige nu parate til at sætte til salg indenfor de næste 6 til 24 måneder. Dermed er boligmarkedets værste kattepine anno 2020 på retur.
læs mere

 

 

Kære Mette Frederiksen

September 08, 2020

Grafik
I mange, mange år har hundredvis af særlige statsansatte forsøgt at begå et vurderingssystem, og det er desværre ikke lykkes for dem. Der er fortsat en lille million boligejere, som har over 13 mia. kr. til gode i boligskatter. Her er løsningen:
læs mere

 

 

Corona skaber øget interesse for flexboliger

August 31, 2020

Grafik
Hos ejendomsmæglerkæden RealMæglerne mærker man en øget interesse for flexboliger i en periode, hvor salget af fritidsboliger er eksploderet og har forhindret mange i at købe sommerhus i det traditionelle marked. I 1. halvår 2020 blev der solgt 1.043 flexboliger i Danmark. Det er 38,7 procent flere end i 1. halvår 2019.
læs mere

 

 

Flere vil sælge fritidshuset og villaen

August 28, 2020

Grafik
Ny opgørelse fra RealMæglerne viser, at udbuddet af villaer og fritidshuse igen er på ret kurs, mens markedet for ejerlejligheder som vanligt viser større udsving.
læs mere

 

 

Vild august på boligmarkedet: Rekordsalg igen

August 28, 2020

Grafik
RealMæglernes BoligBarometer (baseret på 105 butikkers landsdækkende salgstal for boliger) viser, at salget at boliger fortsætter med at stige i forhold til 2019, som ellers var et godt år på boligmarkedet. I august ventes stigningen at være på 14 procent i kæden.
læs mere

 

 

Hvor er klimaet i nye tilstandsrapporter?

August 19, 2020

Grafik
Boligejerne kan tage det helt roligt – de nye tilstandsrapporter er en kærkommen opgradering til moderne standarder og ændrer ikke praksis. Men hvor blev klimaet af i rapporterne, spørger ejendomsmæglerkæde.
læs mere

 

 

Giv huset et sommertjek

August 19, 2020

Grafik
August går på hæld, men du kan nå det endnu. Giv huset et grundigt sommertjek, så det er rustet til efterårets regn og rusk.
læs mere

 

 

Markedet vender

August 17, 2020

Grafik
Antallet af boliger, der vurderes og kommer til salg, er nu 25 procent højere end antallet af boliger, der sælges. Det vil sige, at udbuddet af boliger igen er stigende, og at køberne får mere at vælge imellem. Det viser en analyse af salgsstatistikkerne i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.
læs mere

 

 

Corona påvirker boligsalget markant

August 5, 2020

Grafik
RealMæglerne har netop gennemført en analyse, hvor salget af villaer og rækkehuse i 1. og 2. kvartal i år sammenlignes med sidste år, og de kommuner, der alle ligger i top ti, kan forklares med Corona.
læs mere

 

 

Alle sommerhuse kan nu sælges

August 4, 2020

Grafik
Salget af fritidsboliger steg i 1. halvår 2020 med 66 procent i forhold til 1. halvår 2019. Salget steg mest i prisklassen +2 mio. kr. Se udviklingen i dit område her:
læs mere

 

 

Få succes – eller direktøren betaler

Juli 30, 2020

Grafik
Der er akut mangel på partnere, som drømmer om egen ejendomsmæglerbutik i flere byer i Danmark. Derfor står den adm. direktør i RealMæglerne nu klar med et højst usædvanligt tilbud: – Er du vores nye partner i en af byerne, og modtager du ikke henvisninger fra os, der som minimum kan dække kontingentet til kæden, betaler jeg af egen lomme dit kontingent, siger Preben Merrild Angelo.
læs mere

 

 

Boligmarkedet buldrer fortsat frem

Juni 26, 2020

Grafik
Første landsprognose for boligsalget i Danmark i juni: RealMæglerne kan nu for anden måned i træk præsentere en fremgang i salget på over 30 procent. Samtidig stiger antallet af kommissioneringer kraftigt, hvilket indikerer, at boligejerne har forkastet forsigtigheden og satser på et hurtigt salg.
læs mere

 

 

Trods politisk indgreb: Forældrekøbsmarked vokser

Juni 25, 2020

Grafik
Ejendomsmæglerkæden RealMæglerne har undersøgt, hvordan forældrekøbsmarkedet har udviklet sig, siden skattereglerne blev ændret fra politisk side. – Markedet vokser, for de unge mennesker skal stadig have et sted at bo, mens de studerer, og i studiebyerne er der notorisk mangel på studieboliger. Men der er sket forskydninger, siger Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne.
læs mere

 

 

Sommerhuse går i budrunder

Juni 11, 2020

Grafik
Interessen for fritidshuse er lige nu så stor, at nogle af de mest eftertragtede huse på markedet går i budrunder. Men hvad betyder det egentlig? Er du køber eller sælger – forstå reglerne og mekanismerne bag en budrunde her:
læs mere

 

 

Chokbølge på boligmarkedet: Salg og priser eksploderer

Juni 8, 2020

Grafik
Ganske som barslet fik RealMæglerne i maj en historisk fremgang i salget af boliger på over 30 procent. Dermed er ejendomsmæglerkæden med til at tegne et billede af et boligmarked, der arter sig stik imod de økonomiske vismænd og finansinstitutternes mørke forudsigelser.
læs mere

 

 

Boligmarkedet går amok

Maj 29, 2020

Grafik
Salget af boliger buldrer frem i maj. Hos RealMæglerne nærmer fremgangen sig 30 procent i forhold til 2019, og måneden er ikke engang slut endnu. Det er samtidig den bedste salgsmåned i kædens historie siden 1988. – Vanvittig udvikling, siger direktøren.
læs mere

 

 

Coronakrise forgylder fritidshusejerne

Maj 26, 2020

Grafik
En ny undersøgelse gennemført hos landets mere end 100 RealMæglere viser overraskende, at sommerhuspriserne er steget under Coronakrisen, mens Danmark nærmest har været lukket ned.
læs mere

 

 

Boligsalget stiger i maj og juni

Maj 16, 2020

Grafik
Maj og juni er traditionelt set de bedste salgsmåneder på året, hvis man er ejendomsmægler. Her stiger salget af boliger på landsplan nemlig med op til 30 procent i forhold til salget i de foregående fire måneder. Lidt overraskende tegner salget også til at stige markant i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne i år.
læs mere

 

 

Sikrer rent drikkevand til København i 200 år

Maj 13, 2020

Grafik
Når RealMæglerne planter to træer i RealMægler Folkeskoven for hver bolighandel i kæden – nemlig ét fra sælger og ét fra køber – er det meningen, at energiforbruget i boligen skal sættes i perspektiv. Men Tune Skov, som RealMægler Folkeskoven er en del af, har også et andet formål. Den sikrer et vigtigt grundvandsmagasin, så borgere i Tune, Greve og Storkøbenhavn får rent drikkevand i vandhanerne i mange, mange år endnu.
læs mere

 

 

Boligsalget går frem i Corona-måneder

Maj 4, 2020

Grafik
Sammenligner man Corona-månederne i 2020 med tilsvarende marts og april i 2019, går boligsalget i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne frem. Fremgangen er på beskedne 1,1 procent, men Covid-19 i betragtning er det en bemærkelsesværdig bedrift. Især set i lyset af færre fremvisninger og dyk i antallet af salgsaktive emner. Men køberne er der.
læs mere

 

 

Nu vender det

April 29, 2020

Grafik
1. april 2020 var udbuddet af boliger i Danmark hele 13 procent lavere end 1. april 2019. Et godt stykke henne i april så det endda ud til, at kurven ville fortsætte ned til historisk lavt niveau, men lige siden uge 16 er det gået støt frem, så vanligt niveau nu igen er i sigte.
læs mere

 

 

”Sårbare boligkøbere” er en myte: Læs her hvorfor

April 28, 2020

Grafik
Boligmarkedet er sundt, og sårbare boligkøbere findes ikke. Så enkelt kan det siges. Men nogle gange skal selv det enkle og indlysende siges højt for at blive bemærket, lyder det fra ejendomsmæglerkæde, som har kigget nærmere på statistikken for boligejere med afdragsfrie lån.
læs mere

 

 

Boligejere planter træer for klimaet

April 25, 2020

Grafik
Ejendomsmæglerkæde planter i samarbejde med Naturstyrelsen 33.000 træer på vegne af boligejerne og fuldender etableringen af en ny statsfolkeskov i Tune med adgang for alle. Målsætningen skal ses i et større klimaperspektiv. Boligejerne står for 40 procent af energiforbruget i Danmark, og dermed en stor del af CO2-udslippet, men træer kan anskueliggøre nødvendigheden af energiforbedringer. Læs her hvordan:
læs mere

 

 

Lavt antal tvangsauktioner modsiger Danske Bank

April 22, 2020

Grafik
Danske Bank og Realkredit Danmark har skærpet kravene til udbetaling i forbindelse med bolighandler, så køber nu skal lægge 10 pct. Det er gjort af hensyn til "sårbare boligkøbere" i forlængelse af coronakrisen. Et kig i statistikken over antallet af tvangsauktioner i Danmark fortæller en anden historie.
læs mere

 

 

Det er nu, du skal sælge

April 17, 2020

Grafik
Udbuddet af boliger til salg er faldet med næsten 10 pct., hvis antallet af emner i uge 15 2020 sammenlignes med antallet af emner i uge 15 2019. Det er uhørt lavt, men køberne er stadig i markedet, og der er få søndagsosere. De købere, der er, er mere konsekvente og målrettede, end ejendomsmæglerne er vant til. Derfor er det nu, du skal sætte din bolig til salg.
læs mere

 

 

Salgsrekord trods Corona

April 1, 2020

Grafik
Boligsalget er samlet steget med 16 procent i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne i marts 2020 i forhold til marts 2019. Fremgangen skyldes bl.a. rettidig omstilling til øget online salgsformidling, som medvirker til at holde konsekvenserne af Covid-19 nede. Se her, hvordan boligsalget har udviklet sig i marts i din region.
læs mere

 

 

Trods Covid-19: Boligsalget stiger

Marts 25, 2020

Grafik
En ny prognose fra RealMæglerne med 105 butikker landet over viser, at boligsalget vil stige i marts i forhold til marts 2019. Med en lille uge tilbage at sælge boliger i vil boligsalget i marts i år overstige boligsalget sidste år på en af de sidste dage i denne måned.
læs mere

 

 

Det er nu, du skal gøre boligen salgsklar

Marts 19, 2020

Grafik
På trods af Covid-19 og nedlukning af Danmark er boligsalget ikke gået i stå. RealMæglerne tilbyder bl.a. video fremvisninger til potentielle købere. Er du boligsælger, eller går du i salgstanker, så er det nu, du skal benytte muligheden, mens du alligevel er derhjemme, til at gøre boligen salgsklar. Læs de 8 sælgerfif fra RealMæglerne her:
læs mere

 

 

På trods af Corona: Der sælges flere sommerhuse

Marts 18, 2020

Grafik
Markedet for salg af fritidsboliger går samlet set frem i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne, som har sammenlignet salgsugerne i begyndelsen af 2019 med salgsugerne i begyndelsen af 2020. Fremgangen er samlet set 8 procent, hvilket indikerer, at COVID-19 ikke har en effekt på salget.
læs mere

 

 

Corona bremser ikke ejendomsmarkedet: Kom med på online boligfremvisning

Marts 17, 2020

Grafik
Der er masser af trafik på nettet, når det kommer til søgning på boliger. Noget tyder på, at danskerne lige nu har god tid til at sondere terrænet og komme nærmere et salg eller køb.
læs mere

 

 

Vinterferien blev brugt på boligjagt

Marts 5, 2020

Grafik
Modsat tidligere år har danskerne været på boligjagt i vinterferien. Boligsalget plejer traditionelt set at falde en anelse i uge 7 og 8, hvor danskerne er taget på skiferie eller er søgt mod varmere himmelstrøg. Men i 2020 blev billedet vendt på hovedet i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne.
læs mere

 

 

Sådan gør du din bolig forårsklar

Februar 25, 2020

Grafik
Frost, kulde, blæst og sjask. Vinteren kan være en drøj omgang for din bolig. Derfor er det også vigtigt, at småskavanker og knubs, som vejret har forårsaget, straks får behandling, når foråret har meldt sin ankomst. I modsat fald går det ud over kvaliteten og værdien af din bolig.
læs mere

 

 

Syddanmark er mindst for klima og energiforbedringer

Februar 14, 2020

Grafik
Der er efterspørgsel på energirenoverede boliger. Men klima og hulmursisoleringer er ikke lige relevant for boligejerne i alle egne af landet, viser undersøgelse.
læs mere

 

 

Myte aflivet: Salgstider på lejligheder stiger ikke

Februar 12, 2020

Grafik
Det tager ikke længere tid at sælge ejerlejligheder. Faktisk er salgstiderne lige nu tæt på gennemsnittet for de seneste seks år, mens kvadratmeterpriserne ligger på et stabilt højt niveau. Salget af projektlejligheder forvansker dog billedet, fordi salgstiderne her isoleret set er kraftigt opadgående.
læs mere

 

 

Historisk rekord: Boligsalget stak af i januar

Februar 4, 2020

Grafik
Som ejendomsmægler har det været svært at få armene ned i årets første måned. Danskerne har handlet boliger som aldrig før. Alene i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne er der solgt 43 pct. flere boliger i januar 2020 end i januar 2016.
læs mere

 

 

Se tallene for din landsdel: Så meget stiger m2-priserne på sommerhuse

Januar 30, 2020

Grafik
Der blev brugt flere penge på boliger i Danmark i 2019 end i et salgsår nogensinde før. 194 mia. kroner investerede danskerne i boliger for at være helt nøjagtig. Det er 7,3 pct. mere end i 2018.
læs mere

 

 

Derfor er boligmarkedet i sund balance

Januar 22, 2020

Grafik
Boligsiden har netop offentliggjort resultatet for boligsalget i 2019. Tallene viser, at det blev det bedst sælgende år i årtiet. Det er der flere årsager til.
læs mere

 

 

Kvinder er mere klimabevidste end mænd

Januar 15, 2020

Grafik
Til gengæld er mænd mere tilbøjelige til at læse og forstå Energirapporten i en bolighandel. Sådan lyder nogle af konklusionerne i landsdækkende spørgeundersøgelse fra RealMæglerne om energimærkning.
læs mere

 

 

Boligmarkedet: Nu kommer 'nytårssælgerne'

Januar 3, 2020

Grafik
De store beslutninger bliver truffet i juleferien og hen over nytåret, hvor mange gør status over tilværelsen og lægger nye planer for fremtiden. Nu skal der handles. Det kan også mærkes på boligmarkedet.
læs mere

 

 

Flere holder jul og nytår i sommerhuset

December 7, 2019

Grafik
Mens sommerhussalget i 2019 er strøget til tops, ser det også ud til, at udlejningsbureauerne kan mærke den øgede interesse. Nye tal viser, at flere vil holde jul og nytår i sommerhuset.
læs mere

 

 

Klimabombe: Danskerne siger nej til energiforbedringer

November 14, 2019

Grafik
Boliger og byggeri står ifølge Energistyrelsen for 40 procent af Danmarks samlede energiforbrug. Derfor ligger der et kæmpe potentiale i at energioptimere den eksisterende boligmasse. Ejendomsmæglerkæde lancerer nu en klimaberegner, hvor boligejere og potentielle boligkøbere får synliggjort gevinsten for både klimaet og pengepungen, hvis de ønsker at give boligen et løft på energien. Det sker ved hjælp af simple til- og fravalg af mulige energiforbedringer, som anvises i beregneren.
læs mere

 

 

Ny undersøgelse: Få forstår Energimærket i bolighandler

November 4, 2019

Grafik
En energioptimering af den eksisterende boligmasse er nøglen til at nedbringe CO2-udledningen i Danmark. – Vi vil gerne blive boende i vores boliger, og vi vil gerne blive bedre til at passe på klimaet. Vi mangler bare løsningerne, som giver forandringerne synlig værdi og giver mening i begge retninger, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde, der barsler med grønne tiltag på vegne af boligkøberne og boligejerne – aktuelt som central aktør i et adfærdsforskningsprojekt fra Energistyrelsen.
læs mere

 

 

Skatteministerens skattekaos: Undgå katastrofen – tænk svensk

Oktober 23, 2019

Grafik
Skatteministeren kunne onsdag den 23. oktober oplyse, at de nye og længe ventede boligskatteregler udskydes igen-igen. Nu træder de først i kraft i 2024. Slingrekursen er en katastrofe for boligmarkedet, mener adm. direktør i ejendomsmæglerkæde: – Lad os få et nyt system – en ny tanke. Lad os tænke svensk, siger han.
læs mere

 

 

Finans Danmark tager fejl: Liggetider for villaer, fritidshuse og lejligheder rasler ned

Oktober 17, 2019

Grafik
Når Finans Danmark fortæller, at det er sværere at sælge lejlighed, taler de imod statistikkerne, mener direktør i ejendomsmæglerkæde. – Hvis du kigger på de gennemsnitlige liggetider de seneste fem år, vil du opdage, at ejendomsmarkedet har det forrygende, siger han.
læs mere

 

 

4 gode fif: Er din bolig efterårsklar?

Oktober 11, 2019

Grafik
September måned er vel overstået, og snart bliver det sidste sensommervejr erstattet af storm, regn og råkulde. Det er nu, du skal gøre din bolig klar til efteråret.
læs mere

 

 

Historisk rekord: Danskerne vil have villa, Volvo og vovse

Oktober 2, 2019

Grafik
– Det er helt vildt. Vi har solgt 26,5 pct. flere rækkehuse og villaer end sidste år, og vi skal mange, mange år tilbage, før vi finder en september måned, der nærmer sig dette års resultat, jubler Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Skjulte skatte i Danmark: Her kan priserne på sommerhuse stige

September 25, 2019

Grafik
Selv om der blev solgt ekstraordinært mange huse i oktober måned sidste år, er det stadig i april, maj og juni (2. kvartal), der er mest aktivitet på boligmarkedet. Salget af villaer og rækkehuse var dog i oktober 2018 hele 15 procent højere end i oktober 2016.
læs mere

 

 

Kom med på oktoberbølgen

September 13, 2019

Grafik
Selv om der blev solgt ekstraordinært mange huse i oktober måned sidste år, er det stadig i april, maj og juni (2. kvartal), der er mest aktivitet på boligmarkedet. Salget af villaer og rækkehuse var dog i oktober 2018 hele 15 procent højere end i oktober 2016.
læs mere

 

 

Små huse sælges hurtigst

September 7, 2019

Grafik
Har du et stort hus (+180 m2), som du gerne vil sælge, skal du indstille dig på, at salgstiden er 53 procent længere end ved et mindre hus (100-120 m2). Den gennemsnitlige forskel er i det nuværende marked 71 dage, viser beregninger fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Sommerhussalg steget 28 pct.

August 23, 2019

Grafik
Sammenligner man de første seks måneder af 2019 med de første seks måneder af 2018, er sommerhussalget eksploderet. På landsplan er det steget med 28 procent. – Det skyldes nye udlejningsregler, siger Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Danmarks billigste huse (under 350.000 kr.)

August 7, 2019

Grafik
Kan det overhovedet lade sig gøre at købe et hus for under 350.000 kroner? Og hvad skal der til for at sælge det? RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de billigste huse, der er på markedet lige nu.
læs mere

 

 

Danmarks største familieboliger over 340 m2

Juli 24, 2019

Grafik
Hvor store er Danmarks største familieboliger egentlig, hvordan finder man køberne til dem, og hvem er de? RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de største familieboliger frem, der er på markedet lige nu. Dvs. boliger, som hverken er helt eller delvist erhverv.
læs mere

 

 

Derfor skal du leje sommerhuset ud, mens det er til salg

Juli 23, 2019

Grafik
Danske sommerhuse er populære som aldrig før. Udlejningsbureauerne melder alt udsolgt i sommerperioden, og 2019 ventes at sætte udlejningsrekord. Men vidste du, at udlejning også kan fremme dit salg?
læs mere

 

 

Ejerlejligheder kan sælges igen

Juli 9, 2019

Grafik
Københavnere med ejerlejligheder kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald, hvis de går i salgstanker, men har holdt sig tilbage på grund af usikkerhed på ejerlejlighedsmarkedet.
læs mere

 

 

Halvårsresultat: Rekordsalg på boligmarkedet

Juli 5, 2019

Grafik
RealMæglerne og BoligOne har netop frigivet salgstallene for årets første seks måneder i 2019, og de viser, at salget er steget med 5,5 procent i forhold til 2018. Villasalget fortsætter sin himmelflugt.
læs mere

 

 

10 sommertip: Det er nu, du skal vedligeholde din bolig

Juli 5, 2019

Grafik
Som boligejer kan du spare mange penge i længden ved at vedligeholde din bolig om sommeren.
læs mere

 

 

Sådan undgår du indbrud i sommerferien

Juni 28, 2019

Grafik
Sommeren er over os, kufferten er pakket, og vi forlader det mest dyrebare vi ejer, nemlig vores hjem, for en stund for at rejse på ferie. Det giver indbrudstyvene frit spil. Danmark har ifølge statistikker fra Det Kriminal Præventive Råd i flere år indtaget en kedelig placering i toppen af ranglisten i Europa, når det kommer til indbrud i privat beboelse.
læs mere

 

 

Det store generationssvigt

Maj 13, 2019

Grafik
Mæglerkæde: – Drop udbetalingen og stil en statsgaranti på realkreditlånet, såfremt nyuddannede førstegangskøbere lever op til kvalifikationer som fx afsluttet uddannelse og maksimal alder ved boliglånets begyndelse.
læs mere

 

 

Påskemåneden lægger dæmper på boligmarkedet

April 16, 2019

Grafik
Påsken er højtid på boligmarkedet. Sådan siger i hvert fald et mundheld i mæglerbranchen. Men virkeligheden er imidlertid en helt anden. Noget tyder nemlig på, at boligkøberne hellere vil lokalisere boligjagten i den måned i kalenderåret, hvor påsken ikke falder.
læs mere

 

 

Seniorer vil bo i sommerhuset hele året – men er bekymrede for udgifterne

April 11, 2019

Grafik
Foråret er over os, og påskeferien er lige om hjørnet. Det betyder, at mange danskere længes mod sommerhuset og årets første solstråler. Men længslen kan inden for de kommende år være en saga blot for mange pensionister og seniorer.
læs mere

 

 

Udvikling i kvadratmeterpriser: Sjælland fører an

April 4, 2019

Grafik
Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for solgte rækkehuse og villaer i Danmark er kontinuerligt steget med 4-6 procent om året de seneste fem år. Det viser beregninger fra RealMæglerne og BoligOne. Helt nøjagtigt er det en stigning på 23,7 procent fra januar 2014 til nuværende niveau. Det er dog Sjælland, der fører an og indtager 9 ud af 10 pladser i Top 10.
læs mere

 

 

Trafikforlig får store konsekvenser for boligejerne: Her er vinderne og taberne

Marts 21, 2019

Grafik
Regeringen og DF har netop præsenteret nyt trafikforlig. Der investeres i alt 112,7 mia. kroner i infrastruktur i perioden 2021 til 2030. Når der bygges nye veje og jernbaner, får det store konsekvenser for boligejerne. For nogle boligejere kan det betyde værdistigninger på op imod 20 procent. Her er vinderne og taberne i spillet:
læs mere

 

 

Villasalget i flere postnumre i provinsen er fem- og tidoblet

Marts 11, 2019

Grafik
Salget af villaer og rækkehuse steg med 6 procent i januar og februar 2019 i forhold til januar og februar 2018. Beregninger fra RealMæglerne og BoligOne viser, at boligkøberne er mest aktive i provinsen. Her er postnumrene, hvor villasalget stiger procentvis mest:
læs mere

 

 

Stor undersøgelse: Flest har tillid til ejendomsmægleren som køberrådgiver

februar 23, 2019

Grafik
Stor undersøgelse af boligmarkedet viser, at 61 procent af alle boligkøbere ikke længere vil bevæge sig ud i en bolighandel uden at have en køberrådgiver ved sin side. Især tre aktører slår igennem som de faggrupper, der er størst tillid til, når bolighandlen skal forhandles i hus.
læs mere

 

 

Stor undersøgelse: Halvdelen af alle danskere køber hus i blinde

februar 22, 2019

Grafik
Halvdelen af alle danske boligkøbere har i de seneste fem år ikke benyttet en køberrådgiver til at guide sig i forbindelse med det formentlig største og vigtigste køb, de kommer til at foretage sig gennem livet. – Det er chokerende, mener RealMæglerne og BoligOne, der står bag stor undersøgelse om køberrådgivning.
læs mere

 

 

Højeste antal vurderinger i januar i fem år

februar 12, 2019

Grafik
December og januar er traditionelt set de måneder, hvor færrest tænker på at sælge boligen. Men antallet af vurderinger i januar er gennem de seneste fem år vokset med hele 41 procent i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Januar - salg af villaer boomer: Steget med 98 pct. siden 2015

februar 11, 2019

Grafik
For femte år i træk har salget af villaer og rækkehuse i januar sat ny rekord i RealMæglerne og BoligOne. Faktisk er salget steget med hele 98 procent, hvis man sammenligner januar 2015 med januar 2019.
læs mere

 

 

Her er salget af villaer steget med 100 procent

februar 8, 2019

Grafik
Salget af villaer og rækkehuse satte ny rekord i 2018 og er nu samlet set steget med 38 procent på fem år. Og i tre af landets kommuner har stigningen rundet 100 procent. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Her er de hotte sommerhusområder

februar 7, 2019

Grafik
Sommerhusmarkedet måtte notere en lille salgstilbagegang i 2018. Men lokalt set var der stor fremgang mange steder. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Der mangler 31.000 studieboliger

februar 5, 2019

Preben Angelo pressefoto
Siden 2008 er antallet af studerende i Aalborg, København, Odense og Aarhus steget med 39.847. I samme periode er der blot kommet 9.175 studieboliger til, herunder kollegieboliger og almene ungdomsboliger. Der mangler derfor op imod 31.000 boliger til de unge.
læs mere

 

 

Her er de 5 typiske fejl og mangler, når du køber et parcelhus

februar 4, 2019

Thomas Jacobsen DR hammerslag
Parcelhuset i provinsen er blevet hipt. Det er praktisk, kvadratisk og godt – og så får man masser af bolig for pengene. Et efterhånden 40 år gammelt hus vil dog ofte have små skavanker, som du bør være opmærksom på i tilstandsrapporten. RealMæglerne og BoligOne har i samarbejde med hussyn.pro lavet en top 5-liste med de typiske fejl og mangler, du vil møde.
læs mere

 

 

Provinsen er hip: Det er nu, du skal sælge din villa

februar 1, 2019

Real solgt
RealMæglerne og BoligOne har lavet beregninger på salgstallene for villaer og rækkehuse i Danmark fra 2014 til 2018, og tallene taler sig eget tydelige sprog. Det er nu, boligejerne skal sætte huset til salg, fordi der sælges 50 procent flere villaer og rækkehuse i maj end i december.
læs mere

 

 

Villaer: Salgstiderne falder, men udbuddet stiger

januar 15, 2019

Prisudvikling salgstider udbud
Salgstiderne for villaer og rækkehuse er faldet det seneste år, men til gengæld er udbuddet steget. Det samme er priserne. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Ejerlejligheder giver højere afkast end både aktier og guld

januar 15, 2019

Real solgt
Ejerlejligheder har givet højere afkast end både aktier, guld og investeringsvine gennem de seneste tre år. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

2018 gav salgsrekord i RealMæglerne

januar 9, 2019

Logo RealMæglerne solgt
Der er fuld gang i bolighandlerne i Danmark, hvilket også kan mærkes hos RealMæglerne, som igen i år satte salgsrekord, når man sammenligner salgstallene med året før (2017/2018). Faktisk er stigningen i boligsalget via RealMæglerne på hele 9,5 procent siden 2016.
læs mere

 

 

Boligsalget på sit højeste i seks år

januar 7, 2019

Totalsalg 2018 boliger grafik
Boligsalget i Danmark viser, at 2018 ramte det samme høje niveau som i 2017. Siden 2013 har salget af boliger været på himmelflugt og er steget med 56 procent.
læs mere

 

 

Boliger i Nordjylland sælges til prisen

december 21, 2018

Preben Angelo pressefoto
Nordjyder får oftere den forventede pris, når de sætter boligen til salg, end de gjorde for blot fem år siden. Det viser beregninger, som RealMæglerne og BoligOne har foretaget i samarbejde med Boligsiden. Ifølge Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne, skyldes det primært to ting: – Dels er det jo attraktivt at bo i Nordjylland, hvilket gør priserne mere konsekvente, dels er nordjyske ejendomsmæglere og boligejere gode til at forventningsafstemme i forhold til det aktuelle marked og derved ramme den rigtige pris fra begyndelsen.
læs mere

 

 

Rekordår på boligmarkedet: Et slaraffenland med flere boliger på hylderne

december 19, 2018

Real solgt
Antallet af boliger udbudt til salg vokser. Det viser tal, som RealMæglerne og BoligOne har analyseret i samarbejde med Boligsiden. Helt konkret er der tale om en stigning på 6,4 procent på landsplan i forhold til 2017. Både RealMæglerne og BoligOne har også bemærket, at antallet af varer på hylderne er støt stigende og højere end tidligere år. Her er stigningen samlet på 10,8 procent ift. 2017.
læs mere

 

 

Køb villaen om efteråret - sælg om foråret

oktober 20, 2018

Kvadratmeterpriser på villaer og rækkehuse 2013 2018
Villaer og rækkehuse handles til de laveste kvadratmeterpriser om efteråret og til de højeste om foråret
læs mere

 

 

Pressebilleder

 

CEO for RealMæglerne

Preben Angelo

 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 1

Format: JPG

Størrelse: 2.6 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 2

Format: JPG

Størrelse: 2.2 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 3

Format: JPG

Størrelse: 2.8 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 4

Format: JPG

Størrelse: 2.3 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 5

Format: JPG

Størrelse: 2.4 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 6

Format: JPG

Størrelse: 1.7 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 7

Format: JPG

Størrelse: 2.8 Mb

Download

Logo

Logo

Format: PNG

Download

Logo

Format: JPG

Download

 

 

Kontakt

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bidrager gerne med kommentarer, analyser og cases vedr. boligmarkedet.

 

Preben Angelo_pressefoto

Preben Merrild Angelo
CEO

Tlf.: 3634 0800
Mobil: 2092 5280
Mail: pa@mailreal.dk

 

Mikkel Milsgaard pressefoto

Mikkel Milsgaard
Kommunikationsansvarlig

Tlf.: 3634 0812
Mail: mm@mailreal.dk

 

 

Del artiklen ved at klikke på en af knapperne

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.