Cookie og Persondatapolitik

Generelt

Dette website udbydes af:

RealMæglerne Holding A/S
Banemarksvej 50A
2605 Brøndby
Mail: info@mailreal.dk
Tlf. 3634 0800

 

Generelt for hjemmesiden

Når du benytter vor hjemmeside, indsamler vi forskellige oplysninger om dig, din computer og hvordan du bruger vor hjemmeside. Du kan under punktet ”Indsamling af oplysninger” læse om hvilke oplysninger vi indsamler, hvad vi benytter dem til og hvem de eventuelt videregives til når du giver dit samtykke.
Med mindre at andet er angivet, accepterer du ved brug af vor hjemmeside nedenstående retningslinjer.

 

Persondatapolitik

Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Vi afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering.

Du kan læse mere om persondataloven her:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=828

Og registreredes rettigheder her:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=852

 

Indsigt i oplysninger

Du har ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Du skal i så fald kontakte info@mailreal.dk. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. En sådan klage indgives til Datatilsynet.

 

Opbevaring af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter i Danmark. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved overførsel af data via internettet, idet der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Indsamling af oplysninger

Herunder kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og behandler når du f.eks. bestiller ”Fremvisning”, ”Salgsopstilling”, ”Salgsvurdering” eller opretter en profil i ”Min RealMægler”.

 

Fremvisning

Ved bestilling af fremvisning indsamler vi oplysninger om dit navn, adresse, telefon- eller mobilnummer, e-mail adresse og det ønskede tidspunkt for fremvisning. Oplysningerne videregives til den ejendomsmægler, som er ansvarlig for salg af boligen.

Sætter du flueben i ” Ejendomsmægleren må kontakte mig på telefon eller e-mail angående denne ejendom” giver du samtykke til at vi videregiver dine oplysninger til den ejendomsmægler som er ansvarlig for salg af boligen.

 

Bestil salgsopstilling

Ved bestilling af salgsopstilling indsamler vi oplysninger om dit navn, adresse, telefon- eller mobilnummer og e-mailadresse. Informationerne bruger vi til at fremsende en salgsopstilling.

Sætter du flueben i ” Ejendomsmægleren må kontakte mig på telefon eller e-mail angående denne ejendom” giver du samtykke til at vi videregiver dine oplysninger til den ejendomsmægler, som er ansvarlig for salg af boligen.

Sætter du flueben i ”Jeg ønsker at blive oprettet i boligagenten og få automatisk uforpligtende besked, når lignende ejendomme kommer til salg” giver du samtykke til at blive du opskrevet i vores boligagent, som automatisk holder øje med boligmarkedet for dig. Boligagenten gemmer oplysninger om din e-mail adresse, et selvvalgt password og dine bolig præferencer.

Sætter du flueben i ”Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af BRFkredit angående finansiering af boligkøb” giver du samtykke til at vi videregiver dine oplysninger til BRFkredit og at de må kontakte dig pr. telefon eller e-mail.

 

Bestil salgsvurdering

Ved bestilling af salgsvurdering indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mail adresse, telefon- eller mobilnummer og information om din ejendom. Oplysningerne videregives til den ejendomsmægler, som er ansvarlig for salg af boliger i dit område.

 

Min RealMægler

Ved oprettelse af profil i min RealMægler indsamler vi oplysninger om dit navn, adresse, telefon- eller mobilnummer og e-mailadresse. Profilen bruges sammen med boligagenter og køberkartoteket.

 

Køberkartotek

Når du vælger at oprette et boligønske i online køberkartoteket benytter vi de oplysninger som du afgiver i profilen i ”Min RealMægler”. Foruden disse oplysninger gemmer vi dine selvvalgte bolig præferencer.

 

Boligagenter

Når du vælger at oprette en boligagent benytter vi de oplysninger som du afgiver i profilen i ”Min RealMægler”. Foruden disse oplysninger gemmer vi dine selvvalgte bolig præferencer.

 

Guldkøber.dk

Hjemmesiden guldkøber.dk ejes og drives af RealMælgerne og BoligOne. Vælger du ”Høre mere om GuldKøberne til din bolig” indsamler vi oplysninger om dit navn, telefon- eller mobilnummer, e-mail adresse og postnr. Oplysningerne videregives til den ejendomsmægler, som er ansvarlig for salg af boliger i dit område.

 

Indsamling af statistiske data

Vi indsamler forskellige statistiske data såsom trafikmåling, hvilke sider du besøger, hvilken browser du benytter, opløsningen på din skærm, om du benytter PC, tablet eller SmartPhone o. lign. Vi benytter disse statistikdata til løbende at kunne forbedre vor hjemmeside. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du at vi indsamler disse oplysninger.

 

Øvrig dataindsamling- og behandling

Herunder kan du læse vores politik for opsamling, og behandling, af personoplysning hvis du f.eks. vælger at blive opskrevet i vores købskartotek hos en ejendomsmægler eller ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

 

Opskrivning i købskartotek hos mægler

Vælger du at blive opskrevet i vores købskartotek, efter kontakt med en ejendomsmægler – fysisk, telefonisk eller via e-mail – opsamler vi en række informationer om dig, som vi benytter til følgende:
Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse bruger vi til at kommunikere med dig som kunde.
Din boligform bruger vi til at finde den rette boligform til dig og din henvisning bruger vi til at give dig tilbud igennem BRF/Jyske.

 

Nyhedsbreve

Ved at give samtykke til at modtage nyhedsbreve accepter du at vi opsamler følgende informationer:
Dit navn og din e-mail adresse bruger vi til at sende personlige nyhedsbreve til dig.

 

Cookies

Når du besøger vor hjemmeside sættes der automatisk en eller flere cookies på din computer. Nogle cookies er stationære (blivende) andre er session cookies. Session cookies slettes automatisk når du forlader vor hjemmeside. Stationære cookies slettes efter en nærmere angivet periode, se nedenfor. Hvis du ikke ønsker dette, kan du her http://minecookies.org/cookiehandtering få en vejledning om hvordan du kan slette eller undgå de cookies, der ligger på din computer.

 

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges og benyttes med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Hvad bruger vi cookies til?

Vi anvender alene cookies at måle trafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvilke sider, de besøger. Disse informationer gør det nemmere for dig at navigere rundt på vores hjemmeside og for os at udvikle nye funktioner. Cookies anvendes også til at vise forskellige budskaber, som vi formoder kunne være relevante for dig. Hvis du selv beder om det, gemmer vi dit login til "Min RealMægler".

 

Hvor lang tid opbevares vore cookies?

De stationære cookies vi sætter, sletter sig selv efter enten 1 dag eller 12 måneder alt efter cookiens funktion. Hver gang du besøger vor hjemmeside, fornyes perioden med enten 1 dag eller 12 måneder.

 

Tredje parts cookies

 

Google Analytics (Trafikmåling)

Vi får leveret trafikmåling fra Google Analytics. Google Analytics benytter cookies til at måle trafikken på vor hjemmeside.

Herudover kan vor hjemmeside indeholde forskellige links til tredje parts hjemmesider. Som eksempel kan nævnes links til byggeprojekter, kommunale hjemmesider etc. Disse links er udelukkende oprettet som en service for dig og du benytter dem derfor på eget ansvar og risiko. RealMæglerne har intet ansvar for disse hjemmesider. Disse hjemmesider har deres egne politikker.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Bestil salgsvurdering

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne Holding for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil salgsvurdering

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne Holding for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.