RealMæglerne Lejkon A/S

RealMæglerne
Lejkon A/S
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
Find en bolig
Sagsnummer
   
 

RealMæglerne Lejkon A/S

Maibritt Andersen

Maibritt er partner i firmaet og uddannet Ejendomsmægler & Valuar MDE, og hun arbejder med salg af boliger i RealMæglerne ByenMægler. 

Siden 1995 har hun arbejdet med salg af andelsboliger, ejerlejligheder, grunde, fritidsboliger og villaer i Roskilde og de omkringliggende byer.

Hun er indfødt "Roskildedenser" og hun bor fortsat i Roskilde, hvor hun har et omfattende netværk og et stort køberkartotek og hun laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Direkte telefonnr. 4075 8811.

Kontaktmail: maa@mailreal.dk

Tonni Sørensen

Tonni arbejder som administrativ assistent.

Han arbejder med administrative opgaver, regnskab, budgetter og diverse ad-hoc opgaver, men han arbejder primært i søsterselskabet Real Administration A/S, som administrerer ca. 2500 boliger fordelt på ca. 100 ejendomme.

Direkte telefonnr. 8877 0920.

Kontaktmail: tds@mailreal.dk

Lene Grue

Lene er uddannet inden for regnskab og økonomi, og hun varetager sammen med Tonni de administrative og organisatoriske opgaver der skal udføres i RealMæglerne ByensMægler.

Ud over regnskab og bogholderi arbejder Lene i søsterfirmaet Real Administration, hvor hun ligeledes fører regnskaberne.

Direkte telefonnr. 8877 0922.

Kontaktmail: lene@realadmin.dk

RealMæglerne
Lejkon A/S

Ejendomsmægler

Jernbanegade 58
4000 Roskilde
Tlf: 70 25 24 12
Email: 4000@mailreal.dk

Åbningstider

300;301;366;

CopyrightPrivatlivBoligleksikonTeknikKontakt hovedkontoretNyttige links
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på RealMæglerne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere