Søg bolig

0 Boliger til salg

Salg af bolig?

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig!

Når du skal sælge din bolig, presser der sig ofte en række vigtige spørgsmål på: Hvordan får du hurtigt boligen solgt? Hvad er den rigtige pris? Hvad koster et salg? Og hvilket ansvar har du som sælger? Hos RealMæglerne Roskilde tager vi dit boligsalg og dine spørgsmål  alvorligt.

Vi bestræber os altid på at være velforberedte og opdaterede på både dit boligområde i Roskilde og din boligtype, hvad enten du ønsker at sælge et hus, en ejerlejlighed eller en ideel anpart. Vi står klar med råd og vejledning, så dit boligsalg bliver så trygt og overskueligt som muligt.

Går du i salgstanker og har spørgsmål, så ring gerne til os på tlf. 4636 5656 eller klik herunder for at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Bliv klogere på boligsalget herunder

Sælgerrådgivning

Vi lægger fundamentet for et godt salg

Grundig forberedelse er grundstenen i ethvert succesfuldt salg, hvad enten det er et hus, en ejerlejlighed, en andel eller en ideel anpart. 

Derfor bruger vi meget tid på at indhente og bestille de nødvendige rapporter f.eks:

  • Energimærke
  • Tilstandsrapport og elinstallationsrapport (elrapport)
  • Forsikring
  • Ejerlejlighedsskema
  • Andelsboligforespørgsel
  • Tingbogsattest/ejendomsdatarapport
  • BBR-ejermeddelelse

I alt ca. 20 forskellige dokumenter

Kort sagt, så sørger vi for at alt forarbejdet er lavet, så både du og de potentielle købere kan få afklaret deres spørgsmål i forbindelse med boligen.

Boligstyling

En præsentabel bolig giver hurtigere salg

Vi hjælper altid vores kunder med gode råd og vejledning, så boligen kan fremstå attraktiv og præsentabel.  

Ved at style boligen så neutralt og enkelt som muligt, bliver det nemmere for en potentiel køber at se sig selv i boligen. Det giver køberen bedre mulighed for selv at forestille sig, hvordan han kan få sine drømme realiseret i boligen. 

God boligstyling giver med andre ord et hurtigere hussalg. 

Vores boligstylist kommer gerne med konkrete forslag til små ændringer, som I selv kan vælge at lave, så styler hun boligen så den boligen fremstår mere attraktiv for køber.

Markedsføring

Uden synlighed - intet salg

Hos Realmæglerne på Bjerget starter vi altid med at få skabt det helt rigtige marketingmateriale. Vi bruger kun professionelle fotografer, så din bolig bliver vist og beskrevet fra sin bedste side. Skal det gøres mere eksklusivt, tilbyder vi også drone-film og luftfotos. 

Vi bruger stadig de klassiske kanaler og medier, når vi skal sælge boliger. Men vi ved, at det oftest er på de sociale medier og via internettet, at køberne finder deres bolig. Det er der, vi har vores fokus. Når vi skal sælge din bolig, opsøger vi derfor køberne hvor de er, nemlig på internettet. Vi bruger mange ressourcer på, at din bolig når ud de mange tusinde køberne online. Det virker!

Vi laver en grundig analyse over, hvilken type af købere, din bolig er mest interessant for. Er det f.eks. det unge par, børnefamilien eller seniorer? Derefter skræddersyer vi alt vores marketingmateriale. Det gælder fra typen af fotografi, der skal tages, hvilke ord, der skal bruges i boligteksten, hvilke platforme vi sender boligen ud på, og om det skal være geografisk centeret til Roskilde-egnen, eller om vi skal meget længere ud, og dermed nå potentielle købere uden for Roskilde-området.

Fremvisning af boligen

Vi er din ambassadør 

Når Realmæglerne på Bjerget fremviser din bolig, er vi din ambassadør. Vi kender detaljerne og har sat os grundigt ind i netop din bolig. Vi ved, hvilket køkken I har, og hvilken type træ, gulvet er lavet af. Købere har ofte mange praktiske spørgsmål omkring boligen, så det er vigtigt for os at kunne besvare dem så professionelt og velforberedt som muligt.

Vores lokalkendskab til Roskilde og omegn kommer også til sin ret, når vi fremviser boliger. Realmæglerne på Bjerget har mange års ekspertise og erfaring i lokalområdet, og kan præcist fortælle en køber, hvor langt der er til nærmeste skole og institutioner, hvor indkøbsmulighederne ligger, hvor man finder sportsfaciliteter og kulturtilbud, og hvilke andre attraktioner, der er i området.  

Det betyder, at vi kan svare på de spørgsmål, som en køber har. Det er med til at øge chancen for en god dialog med en interesseret køber om mulighederne i jeres bolig.

Salg af villaer:

RealMæglerne på Bjerget giver dig et trygt og gennemskueligt salgsforløb.

Når vi skal sælge din villa i Roskilde og omegn, tager os af alt fra A-Z. Når vi har indgået en aftale om salg af villa med dig, går vi straks i gang med at bestille alle relevante oplysninger hjem om ejendommen, såsom tilstandsrapport, energimærke, el-rapport, ejerskifteforsikringstilbud, Tingbogsattest, servitutter, ejendomsdatarapport, BBR-ejermeddelelse, lokalplaner, oplysning omkring evt. olietank, materiale fra evt. grundejerforening, ejendomsvurdering, ejendomsskattebillet, nuværende forsikringsforhold og diverse kvitteringer for betaling af ejendomsskat, el, vand og varme o.m.a.

Dette gør vi for at give køberne alle relevante oplysninger omkring boligen.

Derudover har vi ansat Tine, som er boligstylist. Hun kommer gerne ud og går din villa igennem med dig, så vi kan tage nogle inspirerende billeder, der giver potentielle købere det allerbedste indtryk af din ejendom på Boligsiden.

Salg af ejerlejligheder:

RealMæglerne på Bjerget giver dig et trygt og gennemskueligt salgsforløb, når du skal sælge din ejerlejlighed i Roskilde og omegn.

Vi tager os af alt fra A-Z, så når vi har indgået en aftale om salg af din ejerlejlighed, går vi straks i gang med at bestille alle relevante oplysninger hjem omkring lejligheden, såsom tingbogsattest, servitutter, ejendomsdatarapport, BBR-ejermeddelelse, lokalplaner, materiale fra evt. grundejerforening, ejendomsvurdering, ejendomsskattebillet, nuværende forsikringsforhold og diverse kvitteringer for betaling af ejendomsskat, el, vand og varme o.m.a.

Vi sørger også for at indhente alle relevante oplysninger omkring selve ejendommens vedtægter, husorden m.v, så køberne kan få alle relevante oplysninger omkring boligen. 

Derudover har vi ansat Tine, som er boligstylist. Hun kommer gerne ud og går boligen igennem med dig, så vi kan tage nogle inspirerende billeder, der giver potentielle købere det allerbedste indtryk af din lejlighed på Boligsiden.

Salg af ideelle anparter, f.eks tofamiliehus eller en villalejlighed

Realmæglerne på Bjerget giver dig et trygt og gennemskueligt salgsforløb, når du skal sælge din ideelle anpart, som f.eks. et tofamiliehus eller en villalejlighed, i Roskilde og omegn. 

Vi tager os af alt fra A-Z, så når vi har indgået en aftale om salg af din ideelle anpart, går vi straks i gang med at bestille alle relevante oplysninger hjem omkring ejendommen.

Det, der særligt kendetegner en ideel anpart er, at man som ejer af boligen også ejer en del af fællesarealer. Derfor er vigtigt, at der foreligger en samejeoverenskomst, hvor det præcist er aftalt, hvilke regler og forhold, der gælder. Vi sørger for at indhente samejeoverenskomsten og samt andre relevante papirer.

Derudover sørger vi også for at bestille andre relevante papirer, bla. tingbogsattest, servitutter, ejendomsdatarapport, BBR-ejermeddelelse, lokalplaner, oplysning omkring evt. olietank, materiale fra evt. grundejerforening, ejendomsvurdering, ejendomsskattebillet, nuværende forsikringsforhold og diverse kvitteringer for betaling af ejendomsskat, el, vand og varme o.m.a.

Dette gør vi for at give køberne alle relevante oplysninger omkring boligen.

Derudover har vi ansat Tine, som er boligstylist. Hun kommer gerne ud og går din bolig igennem med dig, så vi kan tage nogle inspirerende billeder, der giver potentielle købere det allerbedste indtryk af din ejendom på Boligsiden.

Når boligen er solgt

Vi sørger for alt det praktiske

Papirarbejdet ved køb af ny bolig kan virke lidt uoverskueligt for både køber og sælger. Hos Realmæglerne på Bjerget tager vi os af alt det praktiske, så du ikke skal tænke på det.
Vi sørger for at alt mht. rapporter og dokumenter, og vi koordinerer selv med banker og advokater, så du kan bruge tiden på ting, der er vigtigere for dig: At realisere dine boligdrømme i dejlige Roskilde og omegn.

Skal du sælge?

Hos Realmæglerne på Bjerget er vi eksperter i at sælge boliger i Roskilde og omegn; vi har solidt lokalkendskab og stor erfaring med at sælge huse, ejerlejligheder, andelslejligheder og ideelle anparter som tofamiliehuse og villalejligheder i området. 

Vi står klar til at hjælpe! Vi kender Roskilde og hele området omkring Roskilde.

BESTIL EN GRATIS VURDERING

KLIK HER

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.