Søg bolig

0 Boliger til salg

Strandlodsvej 18H

Stor ros til Realmæglerne

"Stor ros til Realmæglerne, Amager. Søren Klitsø og Anders Riis solgte på rekordtid vores rækkehus på Amager. De er kompetente, venlige og professionelle. De dygtigste ejendomsmæglere, som vi har mødt. Kan varmt anbefales."

Mvh Niels og Sigrid, sælger af Strandlodsvej 18H

 

Richard Mortensens Vej 12A

Fremragende og anbefalelsesværdig


"Vi har gennem tiden solgt og købt boliger, og det har ikke altid været lige professionelle og dygtige ejendomsmæglere vi er havnet hos. Det var det bestemt denne gang. Vi havde Rasmus Thomsen fra RealMæglerne Sundbyerne som vores mægler, og han har gjort det så godt. Han prissatte vores bolig bedst, og vi fik den solgt meget tæt på prisen. Vi havde andre mæglere i spil i startfasen, som bare var ude på et hurtigt salg og en billig udbudspris. Vi fornemmede, at han satte den til den pris, den reelt var værd, hvilket vi er meget taknemmelig for. Han er til at få fat i, han følger tingene til dørs, han er sød, rar og grundig og professionel. Hvis vi nogensinde skal sælge bolig igen, skal han klart være vores mægler."

 

Mvh Marianne og Miquel , sælger af Richard Mortensens Vej 12A

Oxford Allé 3C

RealMæglerne Sundbyerne, Amager

"Fantastisk arbejde fra Anders Riis og hans kompetente team hos RealMæglerne Sundbyerne på Amager.

Vi gik efter et super hurtigt salg uden at gå på kompromis med pris. En svær opgave - men alt gik helt efter drejebogen. Vores lejlighed blev solgt på en uge og til den pris vi ønskede.

Stor anbefaling herfra!"

Mvh Christian

Kingstonvej 1

Topkarakterer til Realmæglerne Amager

"Realmæglerne Amager får vores bedste anbefaling. Ordentlig, professionel og rutineret indsats ved salget af vores hus - solgt på bare en uge over prisen. Særlig stort tak til Anders som stod for salget fra start til slut, og til Andreas og Søren som primært stod for de mange fremvisninger og lige så mange tilbagemeldinger."

Mvh Ole og Sussi

Hf. Engly 79

Fantastisk service - Rigtig god oplevelse

"Vi solgte vores hus hos Real mæglerne Sundbyerne hos Søren Klitsø og havde en helt fantastisk oplevelse. Søren er en mægler af den "gamle skole" som kender sit kundekartotek og vi fik solgt vores bolig uden den kom på marked. Vores hus blev solgt med respekt for både os som sælger og køber og Søren lægger en dyd i at følge salget helt til dørs. En mægler vi absolut kan anbefale."

Mvh Pernille og Peter – sælger af Hf. Engly 79

Luftmarinegade 80

Realmæglerne Amagerbro

"Vi havde en utrolig positiv oplevelse med Realmæglerne på Amagerbro i forbindelse med salg af vores rækkehus. Partner og salgschef Dilsad Sahin var fra start til slut i forløbet utrolig professionel, seriøs, effektiv og behagelig at arbejde sammen med.

Mvh sælger Luftmarinegade 80 - Ulla"

Ndr. Dragørvej 59

Realmæglerne på Amager har lige solgt…

”Realmæglerne på Amager har lige solgt vores hesteejendom. Søren som har stået for handlen, har ydet sublim god service og gjort et kæmpe godt salgsarbejde. Han havde allerede ved 1.ste møde sat sig godt ind i vores sag og gjort sig tanker om hvordan han kunne markedsføre intelligent. Under hele forløbet har Søren været meget proaktiv og ekstremt god til at holde os orienteret om alt hvad der rørte sig i sagen. Ekspedition af handelen er gået tju bang. Tusind gange bedre salgsarbejde en den mægler vi først forsøgte at bruge.

Tak Søren Klitsø - du er en stjerne 😀 hilsen Karen og Bent"

Rodosvej 54

"Under hele forløbet har vi fået en yderst professionel behandling. Hele tiden opdateret og vigtigst af alt: mæglere der brændte for projektet. Jeg kan klart anbefale Anders Riis og hans kollegaer."

Mvh Christian og Neel, sælger af Rodosvej 54

Marsalavej 17

"Mere end 5 stjerner !!!

Vi har fået en super professionel og dygtig behandling hos Realmæglerne på Amager - Anders Riis.
Altid smilende og imødekommende - ikke stressede - og SÅ DYGTIGE.
Tak Anders og Andreas !! - I gjorde salget af huset efter min mors død med hjertet på rette sted.
I burde have meget mere end 5 stjerner."

Mvh Marianne Schellerup, sælger af Marsalavej 17

Volosvej 6

God kvalificeret dialog og hurtig respons.

"Salget er gået super fint. God kvalificeret dialog og hurtig respons. Vi er meget tilfredse med Anders Riis og resten af teamet. Vi brugte også Bettina Valentin som køberrådgiver til vores nye hus. Det fungerede bare godt."


mvh Michael Håkonsson, sælger af Volosvej 

Gudmevej 5

Topkarakter til Realmæglerne Amager

"Topkarakter til Realmæglerne Amager for salget af vores hus, på bare 4 måneder- trods Corona-nedluk da det lige var kommet på markedet. Super god dialog hele vejen. Tak til især Dilsad, Rasmus og Bettina for energisk indsats og et trygt sagsforløb!!"

 

Med Venlig Hilsen Birgit - sælger af Gudmevej 5

Strandlodsvej 113

”Vi har haft en virkelig god oplevelse med RealMæglerne Amager, med Anders Riis som mægler, og kan varmt anbefale dem, til både køb og salg af bolig. Vi fik solgt vores hus og købt vores nye hjem igennem dem på kun 2 uger. De har styr på alle processerne og er meget behagelige at snakke med."

Med venlig hilsen sælger af Strandlodsvej 113 – Gitte og Mathis

Holmbladsgade 44, 3. th.

RealMæglerne Amager - Super service!

”Vi benyttede RealMæglerne Amager (Anders Riis) i forbindelse med salget af vores 4-værelses lejlighed på Amagerbro. Vi fik super service, Anders og teamet havde hurtig responstid og ydede tillidsvækkende rådgivning. Forløbet kunne ikke have været bedre.”

Sælger af Holmbladsgade 44, 3. th.

Feldborgvej 13

En sand fornøjelse

"Vi kan på det varmeste anbefale Realmæglerne Amager v/ Anders Riis. Fra første møde, hvor man fra start følte sig hørt og forstået, til der 14 dage senere lå en underskrevet købsaftale.

I samme ombæring gjorde vi brug af Realmæglernes køberådgiver Bettina Valentin. Her fik vi en yderst professionel rådgivning, hvor Bettina i høj grad havde en finger på pulsen og konstant var et skridt foran.

Vi har i begge processer fået en fantastisk behandling og service!”

Med Venlig Hilsen Lærke og Henrik

 

Thingvalla Allé 1, 2. th.

God service og en af ejendommens højeste m2-priser

"Vi fik RealMæglerne Amager v/ Anders Riis til at sælge vores lejlighed på Thingvalla Allé. Hele forløbet gik godt, og der blev fulgt løbende op efter fremvisninger og åbent hus. Handlen kom i hus forholdsvis hurtigt, til trods for corona - og til en af de højeste m2 priser i ejendommen nogensinde - Så vi er pænt tilfredse :)


Tusind tak til hele holdet hos Realmæglerne Amager der har hjulpet os godt videre."

Mvh Turid & Magnus sælger af Thingvalla Allé 1, 2. th.

Marsalavej 3

”Top professionelle RealMæglerne Amager solgte mit hus på rekordtid på Marsalavej. De var lige så professionelle ved køb af ny bolig, som også blev gjort igennem dem. De har gennem hele forløbet løst alle problemer både ved salg og køb. Anders Riis og Andreas Rønsholt anbefales uden forhold."

Mvh Lauritz og Birgit, sælger af Marsalavej 3

Parnasvej 9

”Hurtig salg til prisen uden en eneste krone i afslag. RealMæglerne Amager har gjort et professionelt arbejde fra start til slut og de udviser et effektivt teamwork både i afdelingen og på tværs af de 3 butikker, når der skal særlige kompetencer i spil, og til trods for at det hele skulle klares hen over sommer og ferietid for mange parter. Altid imødekommende, fleksible og gode til at informere om status, fremvisninger og fremdrift. Anders og team sikrede den højeste pris nogensinde solgt i området. Godt gået!! Glæder mig til at bruge jer igen!!”

Mvh Jesper, Parnasvej 9”

Rumæniensgade 14, 4. tv.

Det er vigtigt med løbende tilbagemeldinger. Det ved vi hos RealMæglerne Amager. 

Skolen ved Sundet!

Vi sælger mange huse omkring Skolen ved Sundet! Skal dit være det næste?

Ingrid og Simon

Ingrid og Simon skulle sælge deres lejlighed som var købt som forældrekøb. De valgte RealMæglerne Amager efter at have snakket med 4 forskellige mæglere.

Vi lever af tilfredse kunder

Og du må gerne teste os af.

Kontakt os på amager@mailreal.dk eller tlf. 32 57 22 11.

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.