Søg bolig

0 Boliger til salg

Formosavej 25A

"Anders Riis fra Realmæglerne er bare god

Anders Riis fra Realmæglerne solgte vores hus på Amager. Anders er super pragmatisk og var en god sparringspartner og rådgiver igennem hele salgssprocessen. Vi anbefaler ham varmt til andre potentielle boligsælgere"

Mvh Lasse sælger af Formosavej 25A. 

Lyneborggade 21, 4. th.

Stor tilfredshed!

"Vi benyttede os af Realmæglerne Amager v. Dilsad, og fik super service gennem hele forkøbet.

Lejligheden blev solgt efter ganske få dage, så stor tak til Dilsad, Lasse og hele holdet ved Realmæglerne Amager"


Med venlig hilsen Mads, sælger af Lyneborggade 21, 4.th   

Lemnosvej 32, 2.

Super positiv oplevelse med Anders Riis…

"Super positiv oplevelse med Anders Riis og RealMæglerne Sundbyerne.

Vi stod i en dårlig situation efter seks måneder uden salg hos anden mægler. Anders var frisk på opgaven og vi havde en god dialog hele vejen igennem, ligesom Anders også var villig til at strække sig ift. fotograferingen af billeder til den nye salgsannonce, så vi kunne komme på nettet hurtigst muligt i dagene efter jul.

Hvad den anden mægler ikke formåede på seks måneder, klarede RealMæglerne på godt en måned. Fra dag ét var der stor aktivitet, og i løbet af fire uger var der omkring 40 interesserede hold ude og se lejligheden, som derfor endte med at blive solgt til prisen og med ønsket overtagelse.

Vil anbefale Anders og RealMæglerne til alle, og fortryder kun selv, at vi ikke valgte dem til at starte med!"

Mvh sælger af Lemnosvej 32, 2. - Jesper og Cecilie

Iranvej 18

"Jeg har handlet flere boliger igennem Anders Riis igennem årene - både som køber og sælger. Og kan gennemgående kun give de absolut bedste anbefalinger!"


Med venlig hilsen Jens, sælger af Iranvej 18  

Amagerbrogade 206B, 2.

Super professionel og kompetent . Amager Afd.

"Amager afdeling og især Søren Klitsø har været yderst professionelle og serviceminded hele vejen igennem mit lejlighedssalg. Søren overholdt alle aftaler, gav prompte tilbagemedlinger fra potentielle købere og han gav en god sparring under processen. Jeg følte mig i meget trygge hænder med en erfaren mægler, der sagde tingene som de var. Rart når tingnene spidsede lidt til til sidst. Ikke noget Ejendomsmægler-BS her.
Kan lide at man underskriver købskontrakter "old school" og ikke via nettet og Nem ID."

Med venlig hilsen Kim, sælger af Amagerbrogade 206B, 2. 

Strandlodsvej 118

God dialog hele vejen

"TAK til RealMæglerne Sundbyerne og særligt Anders Riis for en smidig og effektiv proces med at få solgt vores hus. Hele teamet gik til opgaven med passion og kampgejst og et nærvær ift. netop vores sag. Kan varmt anbefale denne mægler!"


Med venlig hilsen Maiken & Anders, sælger af Strandlodsvej 118 

Siamvej 13

"Samarbejdet i firmaet skaber tillid til professionelt arbejde, jeg oplever at min sag følges tæt og personligt. Det giver tryghed, når man selv har rigeligt at se til."

Med venlig hilsen Helge, sælger af Siamvej 13 

Storedal 12

Yderst tilfreds

"Realmæglerne Kastrup og Tårnby fulgte os trygt og sikkert igennem vores hussalg. I øvrigt blev huset solgt fra sammenslutningen Realmæglerne Amager. Vi oplevede stor velvilje, engagement, tilgængelighed, kompetence og god energi fra start til slut i processen. Frederik og hans kollegaer var yderst professionelle. Vi har ikke en finger at sætte på vores erfaringer med, at Realmæglerne stod for salget."

Med venlig hilsen Denice & Per, sælger af Storedal 12 

Pindosvej 6

Realmæglerne Sundbyerne får fem flotte stjerner af os.

"Anders Riis og hans team i Realmæglerne Sundbyerne gav os den allerbedste oplevelse vi kunne have forestillet os. Det var en tryg oplevelse og vi vidste med det samme, at vi var i de bedste hænder.
Deres måde at arbejde på er meget professionel med blik for, at det er en stor ting at sælge sin bolig. De handlede hurtigt, da vi havde besluttet os og fik lavet det flotteste salgsmateriale. Vi kunne til hver en tid tale med enten Anders eller nogle af hans kollega, hvis vi havde brug for svar på spørgsmål eller andet. Vi kan varmt anbefale Anders og Realmæglerne Sundbyerne Amagerbrogade 180 til alle, der skal sælge eller købe en bolig."

Med Venlig Hilsen Søren og inge, sælger er Pindosvej 6

Amager Strandvej 162C, 10. tv.

Vi har simpelthen fået et helt…

"Vi har simpelthen fået et helt excellent service af RealMæglerne på Amager (Anders Riis) i forbindelse med salg af vores lejlighed. God og præcis rådgivning / altid tilgængelig / meget flot salgsmateriale. Jeg kan varmt anbefale RealMæglerne på Amager til alle andre."

Mvh Michael  og Lotte Telvig, sælger af Amager Strandvej 162C, 10. tv. 

 

Ravennavej 10

"Super god rådgivning af Anders og teamet. Hele salgsforløbet gik fuldstændig efter bogen, og efter forventning - og vi kan kun anbefale RealMæglerne Amager." 

Mvh Lars Rindahl 

Amager Boulevard 114, 5. tv.

"En meget fin process med RealMæglerne Sundbyerne båret af Dilsad Sahin. Topkaraktér herfra."

Mvh sælger af Amager Boulevard 114, 5. tv. 

 

Nordre Digevej 52

"Dilsad Sahin fra Realmæglerne har leveret en meget kompetent og kvalificeret håndtering af salget af vores rækkehus i Ørestad. Kun 3 uger på markedet og næsten solgt til udbudspris. Vi er fra start til slut blevet mødt med professionalisme. Intet mindre en fantastisk proces: - Stor indsigt i markedet i Ørestad - Flot salgsmateriale, og - Et fremragende samarbejde under hele forløbet - venlig, effektiv og ordentlig Vi anbefaler varmt Dilsad Sahin og hans team fra Realmæglerne - Sundbyerne, når du skal sælge eller købe ejendom." 

Mvh Hanne & Helge

Boltonvej 12

"Det hele var perfekt fra start til slut, Anders Riis, RealMæglerne kan varmt anbefales hvis du skal sælge hus. Huset blev solgt 1.1 million over andre mæglers vurdering på 14 dage, så jeg er ekstremt glad for valget af RealMæglerne"

Mvh Poul 

 

Alperosevej 8

"Helt igennem fremragende hjælp og støtte i alle faser af vores salg. Vi skylder Realmæglerne en utrolig stor tak. Solgt på under 1 måned og over prisen."

Mvh Jens og Beinta 

Frankrigshusene 19, 2. th.

"Friskt team, som man føler sig godt tilpas med og god information hele vejen igennem"

Mvh sælger af Frankrigshuene 19, 2. th. 

 

Caprivej 4, 1. tv.

"Jeg har absolut intet at klage over. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet. Top service."

Mvh sælger af Caprivej 4, 1. tv. 

Strandlodsvej 18H

Stor ros til Realmæglerne

"Stor ros til Realmæglerne, Amager. Søren Klitsø og Anders Riis solgte på rekordtid vores rækkehus på Amager. De er kompetente, venlige og professionelle. De dygtigste ejendomsmæglere, som vi har mødt. Kan varmt anbefales."

Mvh Niels og Sigrid, sælger af Strandlodsvej 18H

 

Richard Mortensens Vej 12A

Fremragende og anbefalelsesværdig


"Vi har gennem tiden solgt og købt boliger, og det har ikke altid været lige professionelle og dygtige ejendomsmæglere vi er havnet hos. Det var det bestemt denne gang. Vi havde Rasmus Thomsen fra RealMæglerne Sundbyerne som vores mægler, og han har gjort det så godt. Han prissatte vores bolig bedst, og vi fik den solgt meget tæt på prisen. Vi havde andre mæglere i spil i startfasen, som bare var ude på et hurtigt salg og en billig udbudspris. Vi fornemmede, at han satte den til den pris, den reelt var værd, hvilket vi er meget taknemmelig for. Han er til at få fat i, han følger tingene til dørs, han er sød, rar og grundig og professionel. Hvis vi nogensinde skal sælge bolig igen, skal han klart være vores mægler."

 

Mvh Marianne og Miquel , sælger af Richard Mortensens Vej 12A

Oxford Allé 3C

RealMæglerne Sundbyerne, Amager

"Fantastisk arbejde fra Anders Riis og hans kompetente team hos RealMæglerne Sundbyerne på Amager.

Vi gik efter et super hurtigt salg uden at gå på kompromis med pris. En svær opgave - men alt gik helt efter drejebogen. Vores lejlighed blev solgt på en uge og til den pris vi ønskede.

Stor anbefaling herfra!"

Mvh Christian

Kingstonvej 1

Topkarakterer til Realmæglerne Amager

"Realmæglerne Amager får vores bedste anbefaling. Ordentlig, professionel og rutineret indsats ved salget af vores hus - solgt på bare en uge over prisen. Særlig stort tak til Anders som stod for salget fra start til slut, og til Andreas og Søren som primært stod for de mange fremvisninger og lige så mange tilbagemeldinger."

Mvh Ole og Sussi

Hf. Engly 79

Fantastisk service - Rigtig god oplevelse

"Vi solgte vores hus hos Real mæglerne Sundbyerne hos Søren Klitsø og havde en helt fantastisk oplevelse. Søren er en mægler af den "gamle skole" som kender sit kundekartotek og vi fik solgt vores bolig uden den kom på marked. Vores hus blev solgt med respekt for både os som sælger og køber og Søren lægger en dyd i at følge salget helt til dørs. En mægler vi absolut kan anbefale."

Mvh Pernille og Peter – sælger af Hf. Engly 79

Luftmarinegade 80

Realmæglerne Amagerbro

"Vi havde en utrolig positiv oplevelse med Realmæglerne på Amagerbro i forbindelse med salg af vores rækkehus. Partner og salgschef Dilsad Sahin var fra start til slut i forløbet utrolig professionel, seriøs, effektiv og behagelig at arbejde sammen med.

Mvh sælger Luftmarinegade 80 - Ulla"

Ndr. Dragørvej 59

Realmæglerne på Amager har lige solgt…

”Realmæglerne på Amager har lige solgt vores hesteejendom. Søren som har stået for handlen, har ydet sublim god service og gjort et kæmpe godt salgsarbejde. Han havde allerede ved 1.ste møde sat sig godt ind i vores sag og gjort sig tanker om hvordan han kunne markedsføre intelligent. Under hele forløbet har Søren været meget proaktiv og ekstremt god til at holde os orienteret om alt hvad der rørte sig i sagen. Ekspedition af handelen er gået tju bang. Tusind gange bedre salgsarbejde en den mægler vi først forsøgte at bruge.

Tak Søren Klitsø - du er en stjerne 😀 hilsen Karen og Bent"

Rodosvej 54

"Under hele forløbet har vi fået en yderst professionel behandling. Hele tiden opdateret og vigtigst af alt: mæglere der brændte for projektet. Jeg kan klart anbefale Anders Riis og hans kollegaer."

Mvh Christian og Neel, sælger af Rodosvej 54

Marsalavej 17

"Mere end 5 stjerner !!!

Vi har fået en super professionel og dygtig behandling hos Realmæglerne på Amager - Anders Riis.
Altid smilende og imødekommende - ikke stressede - og SÅ DYGTIGE.
Tak Anders og Andreas !! - I gjorde salget af huset efter min mors død med hjertet på rette sted.
I burde have meget mere end 5 stjerner."

Mvh Marianne Schellerup, sælger af Marsalavej 17

Volosvej 6

God kvalificeret dialog og hurtig respons.

"Salget er gået super fint. God kvalificeret dialog og hurtig respons. Vi er meget tilfredse med Anders Riis og resten af teamet. Vi brugte også Bettina Valentin som køberrådgiver til vores nye hus. Det fungerede bare godt."


mvh Michael Håkonsson, sælger af Volosvej 

Gudmevej 5

Topkarakter til Realmæglerne Amager

"Topkarakter til Realmæglerne Amager for salget af vores hus, på bare 4 måneder- trods Corona-nedluk da det lige var kommet på markedet. Super god dialog hele vejen. Tak til især Dilsad, Rasmus og Bettina for energisk indsats og et trygt sagsforløb!!"

 

Med Venlig Hilsen Birgit - sælger af Gudmevej 5

Strandlodsvej 113

”Vi har haft en virkelig god oplevelse med RealMæglerne Amager, med Anders Riis som mægler, og kan varmt anbefale dem, til både køb og salg af bolig. Vi fik solgt vores hus og købt vores nye hjem igennem dem på kun 2 uger. De har styr på alle processerne og er meget behagelige at snakke med."

Med venlig hilsen sælger af Strandlodsvej 113 – Gitte og Mathis

Holmbladsgade 44, 3. th.

RealMæglerne Amager - Super service!

”Vi benyttede RealMæglerne Amager (Anders Riis) i forbindelse med salget af vores 4-værelses lejlighed på Amagerbro. Vi fik super service, Anders og teamet havde hurtig responstid og ydede tillidsvækkende rådgivning. Forløbet kunne ikke have været bedre.”

Sælger af Holmbladsgade 44, 3. th.

Feldborgvej 13

En sand fornøjelse

"Vi kan på det varmeste anbefale Realmæglerne Amager v/ Anders Riis. Fra første møde, hvor man fra start følte sig hørt og forstået, til der 14 dage senere lå en underskrevet købsaftale.

I samme ombæring gjorde vi brug af Realmæglernes køberådgiver Bettina Valentin. Her fik vi en yderst professionel rådgivning, hvor Bettina i høj grad havde en finger på pulsen og konstant var et skridt foran.

Vi har i begge processer fået en fantastisk behandling og service!”

Med Venlig Hilsen Lærke og Henrik

 

Thingvalla Allé 1, 2. th.

God service og en af ejendommens højeste m2-priser

"Vi fik RealMæglerne Amager v/ Anders Riis til at sælge vores lejlighed på Thingvalla Allé. Hele forløbet gik godt, og der blev fulgt løbende op efter fremvisninger og åbent hus. Handlen kom i hus forholdsvis hurtigt, til trods for corona - og til en af de højeste m2 priser i ejendommen nogensinde - Så vi er pænt tilfredse :)


Tusind tak til hele holdet hos Realmæglerne Amager der har hjulpet os godt videre."

Mvh Turid & Magnus sælger af Thingvalla Allé 1, 2. th.

Marsalavej 3

”Top professionelle RealMæglerne Amager solgte mit hus på rekordtid på Marsalavej. De var lige så professionelle ved køb af ny bolig, som også blev gjort igennem dem. De har gennem hele forløbet løst alle problemer både ved salg og køb. Anders Riis og Andreas Rønsholt anbefales uden forhold."

Mvh Lauritz og Birgit, sælger af Marsalavej 3

Parnasvej 9

”Hurtig salg til prisen uden en eneste krone i afslag. RealMæglerne Amager har gjort et professionelt arbejde fra start til slut og de udviser et effektivt teamwork både i afdelingen og på tværs af de 3 butikker, når der skal særlige kompetencer i spil, og til trods for at det hele skulle klares hen over sommer og ferietid for mange parter. Altid imødekommende, fleksible og gode til at informere om status, fremvisninger og fremdrift. Anders og team sikrede den højeste pris nogensinde solgt i området. Godt gået!! Glæder mig til at bruge jer igen!!”

Mvh Jesper, Parnasvej 9”

Vi lever af tilfredse kunder

Og du må gerne prøve os af.

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.