Søg bolig

0 Boliger til salg

RealMæglerne Nørrebro & Nordvest ApS

Jagtvej 87
2200 København N
Mail: [email protected]
Tlf.: 3542 2200

Din ejendomsmægler på Nørrebro & i Nordvest

Salg og køb af lejlighed kan være en omstændig affære. Der er meget at forholde sig til, både som sælger og som køber. Hos Realmæglerne hjælper vi dig godt videre, ligegyldigt om du er på udkig efter en større ejerlejlighed til salg i Nordvest, eller du gerne vil videre fra din lejlighed på Nørrebro. Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte dine muligheder. Hvad enten du skal sælge din ejendom eller købe en ny
– kan vi altid hjælpe dig.

Ejendomsmægler med kontor centralt på Nørrebro

Med kontor beliggende i smørhullet af Nørrebro gør, at vi kender området som vores egen bukselomme. Nordvest og Nørrebro er to meget attraktive områder i den nordlige del af København, og lige her er der særlig fart på boligmarkedet. Boligpriserne er ligesom i resten af København kun stødt stigende – på blot ti år er kvadratmeterprisen steget med hele 93%. Det hurtige boligmarked gør jagten efter en ny bolig på Nørrebro eller i Nordvest til lidt af en udfordring. Men det er jo derfor, vi er her. 

Selvom vi er lokalt kendt på Nørrebro og i Nordvest, kan vi som ejendomsmæglere bistå dit køb eller salg af ejendomme i hele Storkøbenhavn. Vi tilbyder hjælp gennem hele processen, uanset om der er tale om et køb af en ejerlejlighed til salg, eller om du skal sælge din ejendom: 

  • Solgt eller Gratis
  • Lokalkendt mægler, der selv bor i området
  • Professionel & gratis vurdering indenfor 24 timer
  • Personlig kontakt alle ugens 7 dage

Ejerlejlighed til salg på Nørrebro eller i Nordvest

Med daglig gang på Nørrebro og i Nordvest, har vi indgående kendskab til boligmarkedet og lokalkendskab til områdeerne. Nørrebro er gennem de sidste år blevet et særdeles populært sted at bo. Her er hyggelige små gader, grønne områder og gode kaffebarer – og derudover en dejlig stemning, hvilket gør området meget attraktivt. Nordvest har udviklet sig gennem de sidste år, og er også et attraktivt område med hyggelige cafeer, gode indkøbs- og transportmuligheder og med fine naturområder tæt på, samtidig med at det ligger lige op ad Nørrebro og forholdsvis tæt på centrum af København. Uanset om du er på udkig efter en lejlighed til salg på Nørrebro, så du kan komme trygt gennem studietiden, eller om du drømmer om at finde en større ejerlejlighed til salg i Nordvest, hvor der er plads til en familieforøgelse, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig, så du kommer godt og trygt videre. Vi er klar over, at boligmarkedet kan være svært at finde rundt i, og vi forstår også det store ansvar og den store opgave der ligger i at finde en ejerlejlighed til salg på Nørrebro eller i Nordvest. Derfor står vi også klar med stor ekspertise, høj faglighed og stort engagement, når vi skal hjælpe dig godt på vej til at finde dit næste hjem. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dine boligplaner, og vi glæder os meget til at hjælpe dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. 

Sælg din bolig på Nørrebro eller i Nordvest

Hos os er du i trygge hænder hele vejen, og vi er med, lige fra du træffer beslutningen om at sælge din ejendom, til du har fået solgt din gamle bolig, og til du flytter ind i dit nye hjem. Vi er din pålidelige ejendomsmægler på Nørrebro og i Nordvest. Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at skulle sælge sin ejendom, og derfor står vi klar med gode råd og vejledning, så du er sikret den rette hjælp i nogle trygge rammer. Kun den bedste service er god nok til vores kunder, og derfor tilbyder vi bl.a. Solgt eller Gratis. Så skulle vi stå i den usandsynlige situation, at vi ikke kan få solgt din bolig, så er vores hjælp selvfølgelig på vores regning og derfor helt gratis for dig. Så hvis du skulle være lidt tøvende med at sætte din lejlighed til salg på Nørrebro eller i Nordvest, kan du altså roligt kontakte os – du har ikke noget at miste. Vi har mange års erfaring og er professionelle i både køb og salg af boliger. Derudover har vi mange attraktive lejligheder liggende, så hvis du vil købe, sælge, leje eller udleje, er det os du skal kontakte. Vi står klar med højt humør, indgående viden og stor professionalisme- Sælg din ejendom gennem os – vi er med dig hele vejen! 

Fokus på lokalkendskab – Nørrebro og Nordvest

Som ejendomsmægler på Nørrebro lægger vi stort fokus på lokalkendskab. Vi ved præcis hvilke områder, der efterspørges af den enkelte køber. Vi har en indgående forståelse for de forskellige målgrupper af købere, og vi ved, hvad køberne ønsker. Vi har på den gratis salgsvurdering altid stort fokus på den præcise målgruppe, hvilket er essentielt for en præcis boligvurdering. Uanset om der er tale om en ejerlejlighed til salg på Nørrebro, en mindre lejlighed, du vil købe, eller en større bolig på Nørrebro, der ser interessant ud, så giver vi dig et godt og klart overblik over, præcis hvad du kan forvente af dit salg eller køb i området. 

Som ejendomsmægler i Nordvest har vi stort fokus på bydelens rivende udvikling, og denne spiller en stor rolle i vores boligvurdering. Nordvest er et særligt attraktivt område, da det prismæssigt er tilgængeligt for en bred målgruppe. Samtidig er der stort fokus på byrenovering. En opgradering af kvarterets planlægning har gjort, at mange unge samt iværksættere har slået sig ned i Nordvest, og det har kun sat mere gang i boligmarkedet. Vi har en faglig forståelse for udviklingen, så uanset om du er på boligjagt i Nordvest, eller du skal sælge enten en ejerlejlighed, lejlighed eller måske et byhus i Nordvest, så giver vi dig kyndig og professionel vejledning. 

For os er det vigtigste, at du kommer godt og sikkert videre, så du føler dig tryg gennem hele salgs- eller købsprocessen, og så du finder den helt rigtige bolig for dig. Uanset om det er på Nørrebro, i Nordvest eller et helt tredje sted i Storkøbenhavn, du kigger efter bolig, så hjælper vi dig ordentlig videre. Hvis du har spørgsmål, eller du ønsker yderligere information, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 35 42 22 00.

Med venlig hilsen

RealMæglerne Nørrebro & Nordvest

Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Mandag 10-17
Tirsdag 10-17
Onsdag 10-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-15
Lørdag Lukket
Søndag 10-15

Bestil gratis salgsvurdering Bestil Grøn salgsvurdering
Bestil vurdering
Skriv adressen på den bolig, som du ønsker vurderet og dine kontaktoplysninger

Medarbejdere

Torsten Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Mail: [email protected]

Tlf.: 2237 0990

Anders Beier

Ekstern Ejendomsmægler MDE

Mail: [email protected]

Tlf.: 3542 2200

Laura Brudegaard

Mail: [email protected]

Boliger fra RealMæglerne

Åbent hus med tilmelding søndag d. 23/6 kl. 14:00 - 14:30
Rantzausgade 4, st. th. Andelsbolig

Rantzausgade 4, st. th.

2200 København N

Andelsbolig

Boligydelse kr. 3.291 kr. 3.648.734

Solgt
Engelsborgvej 6, 2. tv. Ejerlejlighed

Engelsborgvej 6, 2. tv.

2800 Kongens Lyngby

Ejerlejlighed

Solgt
Ved Diget 1, 1. tv. Ejerlejlighed

Ved Diget 1, 1. tv.

2770 Kastrup

Ejerlejlighed

Solgt
Ydunsgade 1, 3. tv. Ejerlejlighed

Ydunsgade 1, 3. tv.

2200 København N

Ejerlejlighed

Bomosevej 33 Villa

Bomosevej 33

2970 Hørsholm

Villa

Ejerudgift kr. 8.052 kr. 11.750.000

Solgt
Borups Alle 132, 2. 4. Ejerlejlighed

Borups Alle 132, 2. 4.

2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed

Solgt
Borups Alle 132, 5. 3. Ejerlejlighed

Borups Alle 132, 5. 3.

2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed

Købsaftale underskrevet
Borups Alle 134A, 2. th. Ejerlejlighed

Borups Alle 134A, 2. th.

2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed

Åbent hus med tilmelding søndag d. 23/6 kl. 10:00 - 10:20
Fenrisgade 10, 5. Ejerlejlighed

Fenrisgade 10, 5.

2200 København N

Ejerlejlighed

Ejerudgift kr. 6.001 kr. 7.595.000

Solgt
Engelsborgvej 10, st. tv. Ejerlejlighed

Engelsborgvej 10, st. tv.

2800 Kongens Lyngby

Ejerlejlighed

Solgt
Laurids Skaus Gade 11, 1. th. Ejerlejlighed

Laurids Skaus Gade 11, 1. th.

2200 København N

Ejerlejlighed

Solgt
Tangvej 14 Villa

Tangvej 14

2680 Solrød Strand

Villa / Helårsgrund

Solgt
Borups Allé 249C, 1. tv. Ejerlejlighed

Borups Allé 249C, 1. tv.

2400 København NV

Ejerlejlighed

Købsaftale underskrevet
Jagtvej 25, 3. tv. Ejerlejlighed

Jagtvej 25, 3. tv.

2200 København N

Ejerlejlighed

Solgt
Lygten 59, 2. th. Ejerlejlighed

Lygten 59, 2. th.

2400 København NV

Ejerlejlighed

Solgt
Johan Kellers Vej 41, 2. tv. Ejerlejlighed

Johan Kellers Vej 41, 2. tv.

2450 København SV

Ejerlejlighed

Askevænget 47, 2. th. Ejerlejlighed

Askevænget 47, 2. th.

2830 Virum

Ejerlejlighed

Ejerudgift kr. 8.374 kr. 4.498.000

Borups Alle 134D, 1. tv. Ejerlejlighed

Borups Alle 134D, 1. tv.

2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed

Ejerudgift kr. 3.561 kr. 3.245.000

Realmæglernes Kundeunivers

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.