Søg bolig

0 Boliger til salg

Kundeanbefalinger

Sælger af Christmas Møllers Vej 10, Gug

"Vi havde i starten af forløbet møder med andre ejendomsmæglere, men var nok aldrig i tvivl om, at det skulle være Brian Harbo, der skulle sælge vores hus.

Han har et stort kendskab til lokalområdet; alt fra skole, indkøbsmuligheder og til stisystemer og kan derfor byde ind med meget mere end bare data på huset.

Det er afgørende, at man kan mærke, at mægleren har hjertet på det rette sted og hermed også kan ramme køberne med den rette stemning. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Brian Harbo ved enten køb eller salg af bolig."

Camilla og Ebbe

Sælger af Poseidonvej 35, Gug

Vi vil gerne takke Brian Harbo mange gange for et særdeles gnidningsfrit salg af vores første hus. Brian har udover at være faglig kompetent, skaffet os et lynhurtigt salg. I hele forløbet har Brian været meget tillidsvækkende og kender bare Gug bedre end andre.

Vi kan på det varmeste anbefale at bruge Brian.

Louise og Henrik

Sælger Vadumvej 41, Nørhalne

Solgt til prisen på en uge.

Brian Harbo har fået os til at føle, at vi var de vigtigste personer i hans forretning. Hele vejen igennem er opgaverne løst flot og professionelt og med hurtig tilbagemelding.

Brian er en behagelig mand at arbejde sammen med og vi giver ham de bedste anbefalinger.

Hilsen Bent og Bente Saabye

Sælger Rolighedsvej 66, Nørresundby

Mange tak for det hele, du har virkelig været en fantastisk god mægler at arbejde sammen med og vi har været super glade for dig. Tak for hurtig svar og for din hjælpsomhed.

Hilsen sælger af Rolighedsvej 66, Nørresundby

Sælger Niels Dahls Alle 7C

"Vi har haft fornøjelse af at samarbejde med Brian ifm. salg af vores rækkehus og kan kun give ham vores varmeste anbefalinger med på vejen.

Et hurtigt professionelt salg gør, at vi nu kan nyde den sidste tid i huset uden at skulle bekymre os om yderligere fremvisninger"

Mvh sælger af Niels Dahls Alle 7C

Sælger Hans Hedtofts Vej 22, Gug

Da vi blev enige om at sætte vores villa, som vi har boet i gennem knap 17 år, til salg skulle det selvfølgelig ske via vores lokale Gug ejendomsmægler Brian Harbo, Realmæglerne Gug. Brian kendte vi som en dygtig og kompetent ejendomsmægler da vi også havde Brian til at sælge vores lejlighed inde i Aalborg C.Vi ville gerne have et diskreti salg og dette samt dygtig og professionel rådgivning fik vi helt bestemt af Brian som meget hurtigt fik sat et salg på plads af vores dejlige hus. Nu skal vi så til at søge efter en god og mindre seniorbolig, gerne i Gug området mv., og til denne opgave har vi ligeledes sat Brian Harbo på.

Vi kan på det varmeste anbefale Realmæglerne Gug, Brian Harbo...til andre der som os ønsker at sælge deres bolig.

Ketty & Preben Jensen, Hans Hedtofts Vej 22, 9210 Aalborg SØ.

Sælger Hadsundvej 365C

Vores oplevelse af hussalget, var en kompetent og professionel ejendomsmægler, som fulgte hurtigt op på tingene og gav hurtig tilbagemelding. Vi følte os i trygge hænder og kan varmt anbefale RealMæglerne Brian Harbo

Med venlig hilsen sælgere af Hadsundvej 365C

Sælger af Bavnevangen 31, Gug

Tillid til ejendomsmægleren var meget vigtigt for mig i forbindelse med valg af ejendomsmægler.

Allerede ved første møde med Brian Harbo fik jeg tillid til ham og følte mig sikker på den han var - den rette lokale mand til at forestå salget af mit hus.

Jeg har været meget glad og tilfreds med mit valg, da Brian solgte huset på en uge.

Jeg kan varmt anbefale RealMæglerne Brian Harbo.

Lars Korsgaard, sælger Bavnevangen 31.

Sælger Niels Dahls Alle 8

Vi har haft et supergodt samarbejde med dig.

Vi har fået gode råd henad vejen og en fin orientering efter hver fremvisning.

 

Tusind tak til Aalborg Sø eksperten.

Familien, Niels Dahls Alle 8, AALBORG SØ

Camilla og Thomas, sælger Poseidonvej 58, Gug

Grundet familieforøgelse, var vi i tvivl om vi skulle bygge til eller sælge for at købe noget større. Men Brian fjernede hurtig alt tvivl, da han fandt drømmehuset til os. Dernæst hjalp han os med at realisere drømmen ved at sælge vores eget på ret kort tid. 

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Brian og haft stor tillid til ham hele vejen igennem. Brian er ekstremt dygtig til sit arbejde og besidder pga. sit store kendskab til lokalområdet ganske enkelt bare nogle helt særlige kompetencer.

De varmeste anbefalinger herfra.

Familien Hjøllund Pedersen.

Sælger Bavnehøj 28

Da beslutningen om salg af vores hus var truffet, havde vi møder med 3 mæglere. Vi valgte Brian Harbo og har ikke et sekund fortrudt dette valg. Brian er ualmindelig let at arbejde sammen med og yderst kompetent.

Hele forløbet igennem har været super professionelt. God dialog og lynhurtige tilbagemeldinger om alt.

Huset solgt på rekord tid til den rigtige pris.

Vi vil med største fornøjelse, og uden betænkning, anbefale andre at rette henvendelse til Brian Harbo.

 

Mvh. Laila & Magnus, sælger Bavnehøj 28  

Sælger Indkilde Alle 82

Vi valgte den lokale mægler.

Brian Harbo indfriede vores forventninger med en behagelig og professionel håndtering af vores hussalg.

Mvh. Bodil og Hans, sælger Indkilde Alle 82

Sælger Tritonvej 18

Vi har benyttet Brian i forbindelse med køb og salg af hus.

Brian er en super dygtig ejendomsmægler samt en sympatisk og behagelig fyr, som vi til enhver tid vil anbefale, hvis I skal handle bolig.

Hilsen familien Hjort Møller.

Sælger Demetervej 15, Gug

Vi valgte Brian Harbo til at sælge vores hus på grund af hans erfaring, store lokalkendskab, fine salgsstatistik og troværdige fremtræden. Og han levede fuldt og helt op til vores forventninger. Alle aftaler blev overholdt, og han sørgede for hurtige tilbagemeldinger og opfølgning på stort og småt. Og huset blev solgt på kun 7 dage. Vi kan kun anbefale Brian Harbo.

Hilsen, sælger af Demetervej 15, Gug

Sælger Parallelvej 12, Visse

Brian Harbo, RealMæglerne i Gug solgte vores hus i Visse på 5 uger, næsten til prisen. Vi har været meget tilfredse med håndteringen af salget. Der har hele vejen igennem været en god kommunikation.

Vores ejendomsmægler, Brian Harbo har "taget det personligt" og har været professionel og helhjertet, ned til detaljerne.

Vi kan derfor kun medgive vores bedste anbefaling.

Mvh Birthe og Mogens, Parallelvej 12

Sælger af Vissehøj 39

Jeg har været tilfreds med salget af mit hus. Altid hurtig til at svare på mail/sms de gange jeg har kontaktet ham. Altid vendt tilbage lige efter en fremvisning for at fortælle hvad evt købere har ment om huset og det har jeg sat pris på.

Hjalp desuden med skift af bank til en meget mere kundevenlig og billigere bank end den jeg havde før. Alt i alt er jeg glad og tilfreds.

Hilsen Helle

Sælger Bavnehøj 24

Vi har været yderst tilfreds med vores valg ef ejendomsmægler Brian Harbo.

Salget gik lynhurtigt, da udbudsprisen var realistisk.

Brian Harbo er meget kompetent og empatisk. Vi har følt, at der blev taget godt hånd om os og sagen - hele vejen igennem.

Vi blev løbende opdateret - også ved fremvisninger - og det var nemt at komme i kontakt med Brian.

Vi kan varmt anbefale Brian Harbo, hvis i går i salgstanker.

Hilsen Anne og Marjo

Sælger af Heravej 41, Gug:

Vi har været meget tilfredse med vores boligsalg gennem Brian, og har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og informeret om processen.

Med meget hurtige svartider.

Vi kan klart give vores bedste anbefalinger:-)

Hilsen Anne og Mads

Sælger Tritonvej 59, Gug

Vi har gennemgået både køb og salg af hus med Brian som mægler og har været meget tilfredse med vores forløb, som har været effektivt, men samtidig grundigt, og vi har følt os rigtig godt behandlet og informeret om processen af en mægler der har været nærværende og kompetent – og samtidig lokal. Vi kunne ikke ønske os mere i forløbet med vores bolighandel og giver Brian de varmeste anbefalinger.

Hilsen Line og Michael

Sælger Bækkedal 31

Min oplevelse af hussalget, var en kompetent og professionel ejendomsmægler, som fulgte hurtigt op på tingene og gav hurtig tilbagemelding. Jeg følte mig i trygge hænder og Brian har udover at være faglig kompetent, skaffet mig et lynhurtigt salg. Jeg har desuden fået klippet hæk, slået græs og pudset vinduer månedligt som en ekstra service uden ekstra omkostninger. Brian kender bare Gug bedre end andre og jeg  kan på det varmeste anbefale at bruge Brian, RealMæglerne i Gug.

Med Venlig Hilsen Simon

Sælger af Vissehøj 1, Visse:

”Vi har været glade for samarbejdet med Brian Harbo.

Brian er meget jordnær og forklarer tingene forståeligt, så vi var rolige i hele forløbet.

Brian er altid til at få fat i, eller svarer altid hurtigt tilbage.

Ved afslutningen af salget, hjalp Brian med at få alt på plads, også med godt samarbejde med Teknisk Forvaltning.

Alt i alt har vi fået meget mere service, end forventet – vi kan varmt anbefale Brian Harbo, hvis I skal have solgt jeres bolig.”

Hilsen sælgerne af Vissehøj 1

 

Sælger af Artemisvej 20 i Gug

TAK for indsatsen smiley Brian Harbo, RealMæglerne Gug holder hvad han lover smiley

Professionel, samarbejdsvillig, god planlægning, fantastisk lokalkendskab, rolig og behagelig at snakke med. Vi har følt os fuldstændig trygge i hele forløbet, i forbindelse med salg af vores bolig.

Lise og Ole Thomsen

 

Sælger af Agrihøj 24, Visse

Vi valgte at sætte vores bolig til salg hos Brian Harbo på grund af hans rolige og tillidsvækkende fremfærd samt hans forankring i lokalområdet. Samtidig kan vi anbefale ham som købsmægler, da han hjalp os til en tryg bolighandel i forbindelse med køb af vores nye bolig.

Hilsen sælgerne af Agrihøj 24

Sælger af Juelsparken 60, 1.tv.

Jeg er ovenud tilpas med Brian Harbos indsats og han får de bedste roser fra mig for sit engagement og sin flid.

Brian giver aldrig op og han er vedholdende og dygtig. Jeg kan varmt anbefale at handle med Brian.

Hilsen sælger af Juelsparken 60, 1.tv.

Sælger af Kirkebakken 24 i Klarup

”Tak endnu engang for din store hjælp. Du er der altid for os. Hvis vi hører om nogen, som vil sælge deres hus, vil vi ikke tøve med at anbefale dig.”

Med venlig hilsen Lilli og Herbert, Kirkebakken 24, Klarup

Sælger af Gertrud Rasks Vej 10 i Gug

Jeg har haft mit rækkehus til salg i gennem flere store mæglerkæder uden resultat. Men valgte til sidst Brian Harbo i Gug, 9210 Aalborg SØ og med hans vedvarende evne til at opsøge interesserede købere samt opfølgning på henvendelser, lykkedes det endelig at få huset solgt. Jeg har også købt min nye bolig igennem ham. Kan kun varmt anbefale Brian Harbo, hvis man ønsker at sælge eller købe ejendom i 9210 Aalborg SØ området.

Sælger af Gertrud Rasks Vej 10, Gug

Sælger af Lykkegårdsvej 46

Brian Harbo, Realmæglerne i Gug, solgte vores hus på Lykkegårdsvej på ca. 5 uger, trods Corona. Vi har været meget tilfredse med håndteringen af salget. Der har hele vejen igennem været en god kommunikation og et godt samarbejde. Vores ejendomsmægler, Brian Harbo har "taget det personligt" og har været professionel og helhjertet, ned til detaljerne.
Vi giver derfor Brian vores bedste anbefaling.

Inga og Bent, Lykkegårdsvej 46, Gug

Sælger af Himmelhøj 2B

Tiltro, tillid og nærvær har været nøgleordene for mig, da jeg valgte mægler. Jeg havde hørt en masse godt om Brian – og som lokal mægler gav det naturligvis mening at vælge ham. Det er et valg jeg ikke har fortrudt en eneste gang.

Jeg har været yderst tilfreds med Brians måde at håndtere mit hussalg på. Hele forløbet igennem har jeg oplevet et utrolig nærvær, god kommunikation og rigtig godt samarbejde.

Brian har troet på, at et salg af mit hus blev en realitet, også til trods for de omstændigheder vi befinder os i p.t. med Covid-19.

Brian er utrolig nærværende i sit arbejde. Han er velinformerende og velovervejet ned til mindste detalje.

Jeg sender, uden tvivl Brian mine varmeste anbefalinger.

Janne, sælger af Himmelhøj 2B i Visse

Sælger af Indkilde Allé 56

På trods af omstædighederne med corona, så lykkedes det Brian Harbo at sælge vores rækkehus i Gug på kun 14 dage. Et hurtigt salg der gjorde, at vi kunne komme videre med vores boligdrømme! Vi har både købt og solgt vores hus hos Brian. Brian er en ejendomsmægler, der er meget tillidsvækkende, engageret, venlig, ærlig og dygtig til sit arbejde. Noget af det som vi har sat meget pris på i vores samarbejde med Brian er, at han altid er nem at få fat på - efter hver fremvisning kontaktede han os, så snart køberne var kørt for at give en tilbagemelding.
Vi sender Brian vores varmeste anbefalinger.

 

Mats, Sofie, Thomas & Mie, Indkilde Alle 56, Gug

 

Sælger af Solhøjsvej 22 har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af RealMæglerne Gug

Rigtig godt samarbejde med Realmæglerne i Gug. Seriøs rådgivning, - meget hurtig tilbagemelding. Vi kan kun anbefale Brian Harbo hos Realmæglerne!

 

Knud Qvist Lauritsen, Solhøjsvej 22

 

Sælger af Solhøjsvej 57A har skrevet en 5-stjernet anmeldelse af RealMæglerne Gug

Vi har haft et rigtigt godt og professionelt forløb med Realmægleren Brian Harbo i Gug, hvor han både stod for at finde vores nye drømmebolig, og samtidig sælge vores egen bolig. Begge opgaver har han udført til vores fulde tilfredshed.

 

Nicolai Thomsen, Solhøjsvej 57A

 

Sælger af Bækkedal 31

” Vi vil gerne takke dig mange gange for et super godt og trygt hussalg!

Vi vil anbefale alle at bruge Brian”

.

 

Sælger Bækkedal 31, Gug

 

Sælger af Tritonvej 11

” Kan klart anbefale Realmæglerne Brian Harbo - en mægler med et stort lokalt netværk og kendskab, god service, ordentlighed og troværdighed. Topkarakterer herfra”

.

Maja, sælger af Tritonvej 11, Gug

 

Sælger af Landlystvej 13

”Min varmeste anbefaling går til RealMæglerne Brian Harbo, du får 6 ⭐️ ud af 5 🤗”

.

Sælger af Landlystvej 13, Gug

 

Sælger af Hyldebærvej 9

”Efter mange dejlige år i huset, har du nu solgt for os, og vi er parat til at komme videre med vores liv et andet sted.

EN STOR TAK til dig Brian for hele forløbet. Du er om nogen altid positiv og behagelig at samarbejde med. Du har utrættelig de sidste 2 måneder altid været parat til fremvisning - sommetider 3 gange på samme dag - og altid givet feed back, så vi har følt, vi var med i det hele. Vi kunne ikke have fået en bedre mægler. 

Vi kan varmt anbefale andre at sælge deres hus gennem dig.”

Mange hilsner fra Lis og Kristian Mejlsted, sælger Hyldebærvej 9

 

Sælger af Solvangen 44

”Brian Harbo har igennem hele mit salgsforløb været en troværdig, reel og meget imødekommende ejendomsmægler. Brians høje serviceniveau (han svarer "døgnet rundt") - kombineret med hans store viden om husmarkedet i Gug, har medvirket til, at jeg har følt mig tryg igennem hele hussalgs processen. Jeg kan derfor varmt anbefale Brian som  (din kommende) mægler.” 

Sælger af Solvangen 44

 

Sælger af Regnar Juels Vej 8

”I de ca. 2 mdr. vi har arbejdet sammen med Brian Harbo, RealMæglerne i Gug, har vi oplevet et meget positivt og trygt forløb.

Når man skal afhænde sit hjem efter mere end 30 år, er det på mange måder en følsom proces; - vore fire børn, som voksede til her og som forlængst er flyttet hjemmefra, fyldte jo det store hus med liv, og de mange fester og glade gæster, som huset kunne rumme i forlængelse af vores præstegerning ligeså. 

Alt dette er nu et afsluttet kapitel, og det er afsluttet godt, takket være Brian Harbos måde at håndtere processen på. Det er sket på en fin personlig og højst faglig professionel samt på en inkluderende måde, der ikke ligefrem kendetegnede andre mæglere, som tidligere havde været på banen. 

Så .......lad Brian sælge din bolig, - så kan du sove rolig.” 

Lene og David Hansen, sælger Regnar Juels Vej 8

 

Sælger af Hans Hedtofts Vej 16

”Vi har nu to gange købt hus af Brian og også solgt via Brian to gange. Alle gangene har det været en fornøjelse at opleve Brians lokalkendskab og seriøse tilgang til handlerne.

Og ja, så har Brian begge gange fundet en køber til vores hus på under 14 dage. Vi kan varmt anbefale alle der skal handle i 9210 området at bruge Brian.”

Camilla og Ebbe, sælgere af Hans Hedtofts Vej 16, Gug

 

Sælger af Solhøjsvej 58

”Da vi syntes det var tid til at sælge huset og flytte i lejlighed, var vi ikke i tvivl om at det skulle være den lokale mægler, Brian Harbo der skulle sælge vores hus. Det fortrød vi ikke, Brian har gjort en stor indsats og gode tiltag. Altid med høj service og kvikke tilbagemeldinger, hvilket også resulterede i et salg af huset – endda var der til sidst to købere til huset. Samtidig har Brian gjort at vi har følt os meget trygge ved hans hjælp som køberrådgiver ved vores køb af lejlighed. Vi vil til enhver tid anbefale Brian til andre der skal købe og sælge bolig."

Solveig og Henrik, sælger af Solhøjsvej 58, Gug

 

Sælger af Sønder Tranders Vej 41

”Tak for et super godt forløb! Du har virkelig haft styr på tingene og været mega god til at kommunikere, det har vi været glade for."

Mvh Sussi og Nick, sælger Sønder Tranders Vej 41, Gug

 

Sælger af Niels Dahls Allé 13A

"Vi har været glade for samarbejdet med Brian Harbo. Vi har i hele forløbet følt os godt informeret, ligesom der har været god dialog om salgsarbejdet.
Vi har tydeligt kunne mærke, at Brian er den lokale mægler i området og vi kan varmt anbefale Brian til andre der ønsker at sælge deres bolig i 9210 Aalborg SØ."

Jette og John Pedersen, sælgere af Niels Dahls Alle 13A

 

Sælger af Tritonvej 31

"Samarbejdet med Brian Harbo Realmæglerne  i Gug har i alle henseender været yderst positiv, fra begyndelsen til slutningen.

Brian Harbo forstod fra begyndelsen, at der var tale om et noget specielt rækkehus og fremviste også boligen målrettet  til  disse potentielle købere. Brian var proaktiv i forhold til salget, og alt det administrative har kørt gennemprofessionelt. Brian Harbo var altid yderst meddelsom med hensyn til fremdrift i salget og gav altid en grundig tilbagemelding efter hver fremvisning. Brian Harbo  var altid hurtig til at respondere på mine spørgsmål på mail, SMS og på mobil.

Jeg har aldrig tvivlet på, at Brian Harbo skulle være den rette til at sælge huset, og alt blev da også afsluttet yderst  kompetent, professionelt og meget venligt og imødekommende.

Jeg kan kun anbefale Realmæglerne i Gug ved Brian Harbo også fordi Brian Harbo har et rigtig stort kendskab til boligerne generelt i Gug og omegn."

Mvh Jesper, sælger af Tritonvej 31, Gug

 

Sælger af Plutonvej 60

"For os som et ældre ægtepar har det været en stor beslutning at igangsætte et salg af vores dejlige hus i Gug. Vi kontaktede Brian Harbo, der har udvist stor kompetence og givet os en personlig rådgivning i hele salgsforløbet. Vi har følt os meget trygge ved Brian Harbos store erfaring med salg af huse i vores område og salget gik godt og  meget hurtigt og vi blev løbende orienteret i hele perioden."

Else og Bjarne, sælgere af Plutonvej 60, Gug

 

Sælgere af Kongshøjvej 27, Gug

"Vil varmt anbefale Brian Harbo som ejendomsmægler, altid nem at få fat på og altid behjælpelig når tingene indimellem brænder på, efter at have boet her i 46 år har det været trygt igennem vores forløb, så TAK for indsatsen.

Bente og Werner

Sælger Th. Staunings Vej 28, Gug

Brian har været meget professionel og behjælpelig med stort og småt i hele salgsprocessen. Vi har fået god vejledning og hele tiden været opdateret på udviklingen uanset ugedag. Vi har både købt og solgt et hus hos Brian, og har får de bedste anbefalinger herfra 🤝

Carina og Lasse

Sælger Vissehøj 26, Visse

"Jeg har været tilfreds med hele forløbet, en skarp fastsættelse af pris, kendskab til lokalområdet og god kommunikation omkring processen, fremvisninger osv."

Linda

Sælgere Tinglykke 9, Gug

Efter vi fik sat vores hus til salg ved RealMæglerne Brian Harbo, kom der gang i aktiviteten. Brian har været meget aktiv og fra dag et har der været fremvisninger af vores hus.

Brian har været god til at holde os orienterede og sørge for opdateringer i forhold til salget. Vi kan varmt anbefale at sætte til salg hos RealMæglerne Brian Harbo. Han er ærlig, og vi har hele tiden vidst, hvor vi havde ham.”

Realmæglernes Kundeunivers

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.