Søg bolig

0 Boliger til salg

Jette og Kai Skærlund Risager sælger Oksenbjergevej 16, Give

Da Maiken Nørtoft og Realmæglerne overtog salget, blev vores ejendom solgt på kun 24 dage.

Med en effektiv og grundig sagsbehandling samt Maikens gode kommunikation og løbende opfølgning, er vi meget tilfredse med hele forløbet.


Louise og Emil Assenholt Nielsen køber Kirkebakken 4, Givskud

Vi har haft et rigtigt godt forløb med huskøb hos Jeanette.

Vi er førstegangs huskøbere og vi har haft en god oplevelse gennem hele forløbet. 

Hilsen Louise og Emil Nielsen


Karin og Michael Andersen sælger Skovlunden 69, Thyregod

Meget imødekommende, søde og ihærdige.

Vi har kun godt at sige om RealMæglerne i Give.

Især Jeanette som var vores kontakt person.

Mvh Karin og Michael


Kirstine Hansen sælger Stadionvej 30, Givskud

Mine søskende og jeg vil varmt anbefale realmæglerne Maiken Nørtoft, Give. Mine søskende og jeg som har hjulpet vores mor med den svære beslutning om at sælge huset, har følt os særdeles forstået og mødt. De forhindringer, der har været undervejs, har Jeanette klaret til UG og gjort det så meget nemmere for os alle at håndtere og få styr på.

Det gik hurtigt og smertefrit med hussalget, og vi er dybt taknemmelige.

Tusind tak og varme hilsner fra familien.


Majbritt og Lisbeth Skaarup sælger af Søndervang 65

Da vi desværre stod i den situation at vores mor gik bort og hendes hus skulle sælges, kontaktede vi Jeanette hos Realmæglerne, Give. Fra første sekund vidste vi at vi var i de bedste hænder: Professionelt, empatisk, forstående og med det største overblik blev vi guidet igennem hele processen. På intet tidspunkt var vi usikre eller tvivlende - og 23 dage senere var huset solgt! Vi giver alle de stjerner vi har til rådighed 🥰

Mange solskinshilsner fra Majbritt og Lisbeth 🥰


Anja Gleerup Jakobsen sælger af Bøgevej 7, Ejstrupholm

Hej Joan. Vi siger mange tak for din hjælp. Vi har været utrolig tilfredse med det arbejde I har lavet, det har været utrolig professionel, hurtig og i orden hele vejen igennem. 


John Hansen sælger af Østergade 6D, 1., Give

Super oplevelse. De var professionelle, men samtidig rigtig søde. Det var mit første salg, men alligevel følte jeg mig tryg gennem det hele. De var hurtigt reagerende på spørgsmål, også udenfor normal åbningstid!


Kristian Fasterholdt sælger af Rønslundevej 4, Ejstrupholm

Virkelig profesionel håndtering af salget hele vejen igennem. En mægler hvor der er styr på sagerne. 


Kasper Plet sælger af Regulusparken 11, Givskud

Jeg valgte at gøre brug af Realmæglernes ‘selv-salg’ efter en kort snak med en potentiel køber. Dette endte positivt med en god handel og jeg kunne ikke have klaret det uden Jeanette Overmark Nielsen! Her er tale om en virkelig dygtig og engageret mægler som er til at træffe på alle dage og alle tider af døgnet! - Tak til Realmæglerne for hjælpen til et nyt kapitel!


Morten Thøgersen sælger af Sejrupvej 9, Vesterlund

Det var helt igennem en positiv oplevelse. Ingen skjulte dagsordener. Alt gennemskueligt. Stor tilfredshed med jer alle.


Bente og Finn Nielsen køber af Hyldevang 61, Give.

Til Jeanette, du har gjort det super. Utrolig lyttende ved den første fremvisning, og god tid, hvor vi kom meget beklemte efter en ikke god oplevelse fra en anden kæde. Seriøs og engageret hele vejen igennem. Stor ros. Vi vil bestemt anbefale dig og denne kæde. Alt hang sammen. Vi har købt et hus, vi glæder os til at bo i. Tusind tak for det hele.


Lene og Bent Christiansen sælger af Banevænget 42, 7323 Give

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til de tre meget kompetente piger smiley så de får lige 10 stjerner herfra. Så skal huset sælges, så kontakt RealMæglerne Maiken Nørtoft. 


Anitta og Karl Jørgen Møller sælger af Hedegårdvej 39, 7323 Give

Vi kan trygt anbefale Maiken og hendes team. Vi har fået en fantastisk og professionel hjælp smiley.


Annemarie Jakobsen sælger af Hyldevang 8, 7323 Give

De bedste anbefalinger herfra, - en særlig tak til Joan Johansen for stor hjælpsomhed og god service.


Gunvar Christiansen og Kim Weishaupt sælger af Bredsten Landevej 2, 7300 Jelling

De er meget seriøse, realistiske, holder alle aftaler, opfølgende, lyttende til vores holdninger og bestemte over for osere. Suverænt valg vi traf. Vores bedste anbefalinger.


Anne og Claus Brandt Thomsen sælger af Hyldevang 163, Give

Vi giver den største anbefaling til Realmæglerne - Maiken Nørtoft. Vi har gennem forløbet med salg af vores hus, kun blevet mødt med professionalisme, hjælpsomhed og venlighed.


Alexandra og Dennis Kehlet Kristensen køber af Grønborgparken 37, Give

5 ud af 5 stjerner. Altid søde, imødekommende og hjælpende personale. Det er anden gang, at vi køber en bolig hos Realmæglerne i Give, så en varm anbefaling herfra hvis man overvejer at købe og sælge sin bolig!


Hugo S. Jørgensen på vegne af sælger af Bygade 22, Vonge

Altid venlige og imødekommende, uanset tidspunkt. Mange tak. 


Hans Mogensen - salg af Hyldevang 54, Give

100 % professionelt, og yderst kompetent team


Anette Hindborg Larsen - salg af Skoldingvej 9, Give

Vi er så tilfredse med alt hvad Maiken Nørtoft har gjort for os. Har lige fra første dag fået sådan en god behandling, og de havde stor forståelse for at vi stod i en svær situation. Alt er blevet klaret på den bedste måde og vi er meget taknemmelige for det hurtige salg. Kan kun varmt anbefale andre at benytte RealMæglerne Makken Nørtoft og hendes dygtige ansatte. Levet fuld op til alt hvad vi havde brug for, tak. 


Jakob Kehlet - salg af Vestergade 54, Ejstrupholm

Pålidelig, skarp og kompetent er de ord, der efter min opfattelse bedste beskriver den rådgivning, jeg har fået af Maiken Nørtoft i forbindelse med salg af et dødsbo. Når man ikke selv har stor forstand på hushandler er det skønt at kunne læne sig lidt tilbage, vel vidende at man er i trygge hænder.


Allan Østergård - salg af Skovbakken 10, Givskud

Jeg har været meget tilfreds med salget af min bolig. Da kommunikationen har været rigtig god, med orientering hele vejen i forløbet, så er det jo en fornøjelse at sælge sit hus :-) 


Annemette Hauschildt - salg af Skovbrynet 151/153, Vesterlund

Det har været en udpræget fornøjelse at bede Realmælgeren om at sælge vores sommerhus. 3 gæve kvinder, der var seriøse, faglige dygtige, sjove og omhyggelige. Det er næsten ærgerlig, at vi ikke skal sælge endnu en bolig mere. Tak for jeres omhyggelighed og ikke mindst det behagelige og servicemindet kontakt vi har haft. En meget tilfreds kunde.


Lisbeth og Jakob Pedersen - salg af Pilkmosevej 3, 7323 Give

1000 tak for en helt igennem professionel rådgivning igennem hele forløbet af salg af vores ejendom. Vi satte stor pris på hurtig feedback, når der havde været fremvisninger og på vores mange spørgsmål undervejs. 


Hanne og Allan Munkholm - salg af Østervang 22, Givskud, 7323 Give

Vi takker også for et godt samarbejde - tak for altid god behandling, varsel i fin tid inden en fremvisning/og altid hurtig tilbagemelding efter en fremvisning samt efter salg har der været super fin overblik fra jeres side mht. alle dokumenter/refusionsopgørelser m.m. I kan sagtens anbefales til alle der vil have deres bolig solgt.


Lene og Tommy Hauge - salg af Grønningen 30, Ejstrupholm

FANTASTISK ejendomsmægler... Særligt bemærkelsesværdigt var selve forhandlingen, hvor Jeanette imponerede os med sin forhandlingsteknik. Hård, konkret, viljefast og realistisk:) Fuld ud tilfreds med Realmæglerfirmaet Maiken Nørtoft


Eva Bærendtsen - køb af Lindevej 4, Give

Tusind tak til Jeanette & Co i forbindelse med mit huskøb. Da det skulle gå lidt tjept var det super dejligt med lynhurtige svartider- også udenfor alm kontortid. Kan varmt anbefales at handle med Realmæglerne.


Birgit og Hans - salg af Vongevej 54, Vonge

Vi har været rigtigt godt tilfredse med hele forløbet. Gode og forståelige svar på vores spørgsmål. Tak for hjælpen.


Dennis - salg af Nøddevænget 20, Farre

Vi har været meget trygge og begejstrede for teamets rolle i processen. Uanset hvad vi har spurgt om og har haft brug for hjælp til har Jeanette og co. været ekstremt hjælpsomme. Et stort tak fra os alle :-).


Tove og Finn - salg af Filskovvej 58, Blåhøj

Vores erfaring er rigtig god. Der blev hele tiden fulgt op på salget som var meget speciel. Uden Maikens opfølgning var der ikke sket ret meget.


Marie Louise og Peter - køb af Kuldbjergvej 24, Kuldbjerg

Efter rigtige dårlige oplevelser med andre mæglere var det fantastisk at blive taget hånd om af professionelle og venlige mæglere.


Louise og Thomas - køb af Porshusvej 15, Farre

Det er nogle mæglere, der er meget hjælpsomme med alt. Altid klar til at hjælpe med alle slags spørgsmål. Er meget hurtig til at vende tilbage.


Kim Hansen på vegne sælger - Grønnegade 26, Farre

Profesionelt hele vejen igennem salgsforløbet, god og saglig rådgivning, og god indsigt i lokalområdet vedr dette salg.


Jytte og Karsten Petersen - salg af Mindstrupvej 12

Hej. I har gjort en kæmpe indsat allesammen i salget af Mindstrupvej 12. Skulle vi få brug for en ejendomsmægler igen, er det sikkert, at vi ringer til jer. Venlig hilsen Karsten Petersen


Ea og Kaspar Sundmark - køberrådgivning!

Vi har set på mange forskellige huse med Maiken Nørtoft og følte vi fik en god og oprigtig vejledning. Ikke bare en der skulle sælge et hus (som vi har mødt mange andre steder. 

Da vi forelskede os i et hus uden for Maikens område, blev vi enige om at hvis nogen skulle rådgive os i forbindelse med køb, kunne det kun være Maiken. 

I forbindelse med bud på et hus, hvor sælgers mægler opførte sig meget underligt, vejledte Maiken os rigtig flot igennem nogle meget underlige situationer med manglende information, og fik os styret uden om at købe det. Hendes åbenhjertethed og evne til at lytte og vejlede, har vi virkelig haft gavn af, alt dette er vi meget taknemmelige for idag. 

Vi forelskede os i et andet hus og købet, fik vi god vejledning og alt kørte som smurt. Vi blev informeret kort undervejs, og ellers har Realmæglerne klaret alt det svære. 5/5 stjerner herfra.


Elsebeth og Kristian Poulsen - solgt Birkebækvej 18, Riis:

Joan Johansen har gjort et stort arbejde med at orientere os, også på hendes fridage.


K. og J. Herling - købt Solhøj 8, 2, 1, Give:

Intet at bemærke udover min kones og min fulde tilfredshed med hele forløbet.


Michal og Sandra Bach - købt Hyldevang 16, Give:

Vi har været meget tilfredse med at have realmæglerne til at hjælpe os med at finde den helt rigtige bolig, - og hele processen har været rigtig god.


Peter Dahl Rasmussen - solgt Smidstrupvej 3, 7321 Gadbjerg:

Har stor tålmodighed - er god til at lytte, og det er meget kompetente medarbejdere, som er ansat i forretningen. Kan helt sikkert anbefales til andre.


Sælger - Solhøj 8, 2., 1., Give:

Vores oplevelse hos RealMæglerne Maiken Nørtoft var utrolig professionelt.


Benthe og Ulrik Ladekjær - solgt Vejlevej 103, Givskud:

Vi siger tak for et godt og effektivt samarbejde. En god og pålidelig rådgivning i forbindelse med fastsættelse af pris, salgsmateriale, reklamering osv. Vi har under forløbet følt os godt informeret og I har været til at få fat på!
Vi fik solgt huset meget hurtigt og er både lettede og glade for at det hele foregik så ukompliceret.


Torben Hansen - solgt Langgade 59, Gadbjerg:

Har fra første besøg fået en professionel behandling og følt at hele teamet var involveret og engageret i sagen. Rigtig fin antal fremvisninger og efterfølgende opdateringer på den korte periode indtil huset var solgt 1 ½ måned efter. Efter handlen er alt papirarbejde også blev håndteret til stor tilfredshed. Kan på det varmeste anbefale RealMæglerne Maiken Nørtoft og teamet.


Line og Benjamin Schaarup Ravn - købt Åsbjerg 23, Give:

Vi er førstegangskøbere, og vi vidste ikke meget om det at eje sit eget hus, og hvad man skal vide og være opmærksom på. Maiken Nørtoft var utrolig god til at gennemgå materialet med os, så vi var helt sikre på, hvad vi skrev under på. Stor anbefaling herfra!


Egon Jensen - solgt Fuglebakken 27, Thyregod:

I forbindelse med salg af Fuglebakken 27, har jeg haft en rigtig god oplevelse ved at have valgt jer. Hver gang jeg har haft brug for råd og vejledning, har I altid haft overskud til at hjælpe. Jeres personale er altid smilende og venlige. Vil til en hver tid anbefale jer.


Hanna og Erling Nielsen - solgt Tinghøjvej 41, Brande:

Vi har været usandsynlig glade og tilfredse hele vejen igennem. Kan kun anbefales til andre.
Hilsen Hanna og Erling


Birgit Marquart og Sten Røjbæk - solgt Anemonevej 2, Give:

I forbindelse med salg af Anemonevej 2, har vi haft en fantastisk oplevelse ved at have valgt jer. Hver gang vi har haft brug for råd og vejledning, har I altid haft overskud til at hjælpe. Jeres personale er altid smilende og venlige. Vil til en hver tid anbefale jer.


Agnethe Wojcik - salg af Kuldbjergvej 28, Kuldbjerg:

Jeg har gennem hele forløbet oplevet min mægler, som faglig kompetent og en person jeg har haft stor tillid til. Har jeg haft brug for, at få svar på nogle spørgsmål, er det hurtigt blevet afklaret og undersøgt. Tak for det Jeanette


Gitte K. Tirsgaard og Anders Kristensen - solgt Hjortsvangen 22, Give:

Rigtig mange tak for den formidable indsats. Vi har haft en fornemmelse af, at i næsten har "holdt vejret" sammen med os i ventetiden. Tusind tak for det. Opfølgning og informationsniveauet til os har været i særklasse i hele forløbet, lige fra Maiken var forbi første gang, efter fremvisningerne og til hvor vi er nu. Tusind tak for det, til jer alle.


Jacob Brændegård Hansen - solgt Teglværksvej 24, Give:

Fantastisk service og nogle rigtig flinke og top professionelle mæglere kan kun anbefales, har været super glad for at bruge realmæglerne!!


Johnny Andersen - købt Buevej 8, Grønbjerg:

Tak for handelen og den dejlig modtagelse og hjælp, jeg har fået som første gangs køber :)
Stor tak til Jeanette


Anne og Anton Vemmelund - solgt Birkebækvej 23, Give:

Brænder for sit fag. 
Altid smilende og glad, fuld af energi. 
Handler på aftaler.  Ret så hurtig! - Men har også stor tålmodighed.


Vera Thostrup - købt Brandlundvej 46, Brande:

Jeg har aldrig fået så meget hjælp til køb af en bolig før. De gjorde meget mere for at hjælpe mig, end man kunne forvente af et mæglerfirma. De skal have stor ros fra min side. Venlig hilsen Vera Thostrup


Mildred Mortensen - solgt De Lichtenbergsvej 15, Nørup:

Hej Joan og kollegaer på kontoret! Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Joan på salg af min mors hus i Nørup. Det har absolut været en positiv oplevelse, og kan varmt anbefales andre, der går med tanker om at benytte realmæglerne fra Give. I har alle været yderst kompetente og hjælpsomme i alle salgets facetter. Salg af et hus, er jo ikke noget man gør så tit, så det er rigtig vigtigt at man så har tillid til, og kan stole på sin mægler og den rådgivning man får. Joan, du tog god tid til gennemgang af købsaftale, hvilket er meget vigtigt, da der er mange ting man ikke kender til på forhånd. Venlig hilsen Preben Bjerre


Tina R. Christensen og Jesper Gaarde Uth - solgt Skovvej 19, Give:

Da vi besluttede os for at sælge vores hus, var der ingen tvivl om hvilken mægler vi skulle vælge.  Vi havde forinden haft en anden mægler ude at vurdere, men der var ikke den samme seriøsitet omkring prissætning, som vi oplevede hos RealMæglerne Maiken Nørtoft. Huset blev solgt på 6 måneder, og der var flere fremvisninger undervejs. Hver gang blev der fulgt op og givet tilbagemelding, hvilket har været fantastisk som sælger. Der blev forsøgt med forskellige markedsføringsmuligheder, og vi er altid blevet taget seriøst, når vi har haft spørgsmål. Et professionelt team, der altid er venlige og imødekommende. Og vigtigst af alt holder de, hvad de lover - nemlig af få solgt huset! Vi kan varmt anbefale andre at bruge RealMæglerne Maiken Nørtoft. Vi har i hvert fald ikke fortrudt!


Eva Sørensen - købt Skovgade 1, Gadbjerg:

SÅ!! nu er jeg flyttet ind i mit fine, lille, nye hus i Gadbjerg.  I den forbindelse vil jeg gerne sige tak til Maiken og Joan for en fin service. Jeg har følt mig i gode hænder gennem hele forløbet, og handlen blev gennemført superhurtigt. Min fornemmelse var, at jeg blev taget hånd om, og guidet igennem de forskellige faser af processen. Der har været konstruktiv kontakt mellem jer og min bank, og der var fra alle sider vilje til, at alt skulle gå så hurtigt og gnidningsløst som muligt, - og det synes jeg er lykkedes til fulde. Papirarbejdet er "gået af sig selv". Jeg er blevet spurgt/informeret, når det var relevant, men ellers var det ikke noget, jeg skulle bekymre mig om, og det er meget værd. Der er ting nok at tage stilling til uden at skulle bebyrdes med skemaer og blanketter. Tak for jeres venlige, professionelle og personlige hjælp. I hører fra mig igen om 20 år, når jeg skal sælge, - og indtil da, skal jeg anbefale jer til alle relevante kontakter.  Venlig hilsen Eva Sørensen


Karin Lykke Jensen og Jonas Bue Kristensen - solgt Hyldevang 331, Give:

RealMæglerne overtog vores hus fra anden mægler, der havde haft huset til salg i en længere periode med kun 2 fremvisninger i alt og hvor vi savnede en dialog løbende. Derfor skiftede vi til Maiken Nørtoft og pludselig oplevede vi den nærhed, vi havde savnet og nu fik vi fremvisninger. På 1 uge havde vi 4 forskellige fremvisninger.

Vores hus har været til salg i 2 år i alt men trods den lange liggetid er vi meget tilfredse med forløbet. Vi har haft fremvisninger, der er blevet fulgt op, der er blevet forsøgt alternativ markedsføring, og vi har været trygge ved at vide, at RealMæglerne Maiken Nørtoft troede på vores hus - og at de rette købere blot skulle dukke op. Som Maiken sagde: "Det er ikke hverken huset eller prisen, der er noget galt med." Vi kan derfor kun varmt anbefale RealMæglerne Maiken Nørtoft, da de holder deres løfter, er service minded og fleksible samt altid parate til at besvare spørgsmål - og altid ringer tilbage uanset om klokken har passeret 17.00.

Samtidig har det for os været så utroligt vigtigt med en åben og ærlig dialog fremfor tom varm "salgs-gas" og det har Maiken Nørtoft virkelig formået - og det i et svært marked og til trods for vores utålmodighed indimellem og mange spørgsmål.

Vi vil gerne sige RealMæglerne i Give tusind tak for jeres måde at være på i hele forløbet, i er netop til at stole på, i forklarer gerne tingene to gange og det er rat at opleve den loyalitet I har vist os. Vi håber vort kommende hus skal købes hos jer


Lars og Fen Risager - købt Ellevej 2, Give:

Hej. Mange tak for venlig og god handel. Vi er ovenud tilfreds med handlen. Lars og Fen


Tina og Thijs Luyt - solgt Hyldevang 144, Give:

RealMæglerne solgte vores hus på bare 21 dage efter de overtog fra anden mægler, der havde haft huset til salg 9 mdr!!

Et professionelt team der tror på den ejendom, de skal sælge, søger købere og er fastholdende indtil handlene er i hus.

Vi kan derfor kun varmt anbefale RealMæglerne Maiken Nørtoft, da de holder deres løfter og leverer varen. De er service minded og fleksible samt altid parate til at besvare spørgsmål som altid opstår i forbindelse med en hushandel..

Tak for hjælpen!


Ove Rasmussen - solgt Skovbrynet 126, Vesterlund:

Salg af fritidshus i et næsten dødt marked er ikke let, det viser de mange skilte i området.

RealMæglerne Maiken Nørtoft i Give, solgte huset meget hurtigt, og hele sagsforløbet bar præg af en venlig men også kompetent måde at agere på.

Hele forløbet, lige til aflevering af nøglerne bar præg af at det var professionelle personer - RealMægleren Maiken Nørtoft, kan varmt anbefales.  


Tage Andersen - solgt Gartnervænget 1, Give:

Da min mor skulle på plejehjem stod vi med en andelsbolig Gartnervænget nr.1 i Give, som vi meget gerne hurtigt ville have solgt. Vi henvendte os så til RealMæglerne Maiken Nørtoft, Give. Det var Jeanette Overmark Nielsen, der overtog sagen. Det gik rigtig hurtig med at få solgt andelsboligen. Kun 14 dage efter at vi havde skrevet under på formidlingsaftalen, var boligen solgt. Det var vi meget glade for, da det jo ikke er nemt at få pensionen til at slå til hvis man har udgifter to steder.

Så vi vil gerne sige tak for et godt stykke arbejde i har udført for os.


Laila og Michael Kastberg - solgt Egevej 12, Give:

Situationen var den, at alvorlig sygdom havde skabt en speciel vanskelig situation. Mægler påtog sig en stor opgave i, at gå i dialog med panthavere, og i samarbejde med kreditforening og bank, præstere et salg på meget kort tid. Det lykkedes indenfor 4 uger, takket været en særdeles professionel håndtering af sagen. Vi oplevede en stor støtte og oprigtig indsats, som løste et umuligt problem for os. Vi kan ikke sige tak nok til Real Mægler i Give!


Jeanette Jørgensen og Martin Sørensen - købt Tysklandsvej 24, 7323 Give:

Stor tak til realmæglerne Maiken, Joan og Jeanette i forbindelse med købet af vores drømmebolig. Det har været dejligt at handle med jer, I har været hurtig til at besvare spøgsmål samt at viderbringe vores bud til sælger. I formår at gøre køberne trygge og tilfredse i deres handel. Vi vil anbefale andre at vælge realmæglerne i Give hvis de skal sælge/købe bolig.


Brian Sørensen og Charlotte Gunderlund - solgt Hyldevang 164, Give:

I april 2010 besluttede vi os for at sælge huset, som vi havde haft siden april 1987. Vi havde gennem årene renoveret og tilbygget, og dermed lagt utallige arbejdstimer og en del af os selv i huset. Derfor var det vigtigt for os, at mægleren kunne se idéen i de løsninger, vi havde valgt til huset. Da vi havde hørt meget godt om Realmæglerne i Give, henvendte vi os der. De besigtigede huset og var meget venlige, men vi følte ikke rigtig, at begejstringen for vort hus var tilstede. Derfor kontaktede vi en anden mægler, som også besigtigede huset, og de interesserede sig rigtig meget for hver enkelt detalje. Da den anden mægler satte udbudsprisen ca. 150.000,00 kr. højere end RealMæglerne, var det den anden mægler, som i første omgang fik opgaven. I juli 2012 d.v.s. ca. 2 år og 2 måneder senere kontaktede vi igen RealMæglerne i Give. Vi forespurgte, om de stadig var interesseret i at sælge huset for os, hvilket de heldigvis sagde ja til. De nedsatte deres oprindelige udbudspris med 100.000,00 kr. på grund af den generelle afmatning på ejendomsmarkedet. Vi underskrev formidlingsaftalen den 1. august 2012, og den 8. oktober 2012 underskrev vi slutseddel sammen med køber. Ergo - det tog Nørtoft& Co. lidt over 1 måned, at sælge vort hus - GODT GÅET! Set i bagklogskabens klare lys, kunne vi lige så godt have valgt Realmæglerne første gang! Derfor KÆMPESTOR TAK til Nørtoft & Co. og de bedste anbefalinger.


Mette og Morten Jæger - solgt Rodalvej 84, Ll. Lihme:

Vi vil gerne sige Realmæglerne i Give tusind tak for jeres måde at være på, i forbindelse med salg af vores hus i Ll. Lihme. Vi valgte at sætte vores hus til salg hos jer, fordi vi havde hørt rosende ord om jer fra vores nabo, som tidligere havde solgt deres hus igenem jer. Vi har haft vores hus til salg i ca. 2 år, og grunden til den lange salgstid har bestemt ikke været jeres skyld. Vi har haft mange fremvisninger og hele vejen igennem haft en god dialog med alle medarbejdere hos jer. Vi er altid blevet mødt med et smil og i har altid været villige til at hjælpe med spørgsmål, som mest har handlet om vores hussalg, men også spørgsmål vedr. huskøb, besigtelse af salgmaterialer osv. Vi vil klart anbefale jer og ønsker jer alle en glædelig jul, som er rundt om hjørnet inden længe:-)


Anita Iversen og Heddi Albrechtsen - solgt Billundvej 24, Uhe :

Da vi havde besluttet at sætte vores hus til salg, gik vi straks igang med at finde ud af, hvem der skulle have vores ejendom til salg. Vi kontaktede RealMægerne og fik en aftale om at få lavet en salgsvurdering af huset. Da vi havde fået lavet denne og fik den gennemgået, var vi ikke i tvivl om, hvem der skulle have vores hus til salg. Vi har kun oplevet kompetente folk ved RealMægerne, og der er ingen tvivl om, at det er nogle, vi gerne vil bruge en anden gang. Vi oplever, der er en åbenhed, ærlighed og tillid mellem mægler og sælger, og hvis der har været ting, som vi har været i tvivl om, har vi hurtig fået svar på spørgsmålet. Vi kan kun anbefale Maiken og Co i Give.


Else og Naim Nassar - solgt Borgergade 2, Thyregod:

I januar 2012 lykkedes det ved hjælp af en meget engageret, positiv og energisk ejendomsmægler Maiken Nørtoft at sælge vores hus i Thyregod.Hele forløbet, som startede i september 2011, har været utrolig positivt for os. Det er 22 år siden vi købte vores hus, og vi var derfor ikke velbevandrede i "papirnusseriet", der er nødvendigt i forbindelse med et hussalg, men Maiken har via mail, telefonopkald og møder holdt os underrettet i hele perioden. Vi har følt os trygge hele vejen og var sikre på at huset ville blive solgt. Vi har været så tilfredse, at det var naturligt at henvende os hos Maiken, da vi skulle købe ny bolig, selvom det ikke var i Give og opland. Vi kan kun anbefale ejdendomsmægler Maiken Nørtoft.
To meget tilfredse kunder, Naim og Else Nassar


Charlotte og Kjeld Baagø - købt Markskellet 60, Billund:

Vores køb af et dejligt rækkehus, formidlet af RealMæglerne Maiken Nørtoft, har helt igennem været en positiv oplevelse. Lige fra starten, med en betinget købsaftale til den endelig handel faldt på plads, har vi haft en tæt og informativ dialog omkring ethvert aspekt af handlen. Vores personlige mægler Jeanette Overmark Nielsen har ydet et højt service niveau, også med informationer ud over de gængse, og altid med et smil på læben. Så vi har følt os godt guidet igennem den store proces, det er, at købe nyt hus for første gang i 26 år. Venlig hilsen Charlotte & Kjeld Baagø


Else og Jens Hindsgaul - solgt Kildeparken 18, Give :

Vi har solgt vores hus i Kildeparken i Give 1. april 2011 gennem RealMæglerne i Give. Huset var først sat til salg i længere tid hos en anden mægler. Vi ønskede derfor at skifte og fik anbefalet Maiken Nørtoft. Da vi var overbeviste om, at hun så på tingene med unge og friske øjne, valgte vi hende som ny mægler. Og vi var glade for skiftet. Maiken virkede åben, ærlig og positiv fra 1. møde. Der har hele tiden været en god dialog, og vi har følt os trygge uanset, hvilken medarbejder, vi havde kontakt med. Tak for godt samarbejde.


Charlotte Holdt - købt Præstevænget 45, Give:

Jeg kan kun sige, at jeg har mødt 3 venlige og uden tvivl kompetente piger hos realmæglerne i Give. Fra jeg havde set "huset", og til jeg havde skrevet under på købsaftalen, gik der ikke engang 14 dage. Pigerne er hurtige til at svare på spørgsmål, og jeg har følt mig helt tryg ved at købe igennem dem. Jeg kan kun varmt anbefale dem.
Med Venlig Hilsen Charlotte Holdt


Knud Larsen - solgt Nordvangen 30, Vonge:

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Maiken Nørtoft samt Joan og Birgitte da mit hus blev solgt. Fra huset blev sat til salg og til det blev solgt gik der kun 8-9 uger, og jeg har fået en fin behandling med god information og hurtig tilbagemelding hver gang der havde været mulige køber for at se huset. Grunden til at jeg valgte Maiken Nørtoft som mægler var, at jeg kun havde hørt godt om jer alle 3 fra min søn, som har brugt jer flere gange, og som kun havde positive ting at fortælle om jer.


Robert Tiphede Christensen - solgt Gammelbyvej 15, Langelund:

Vi havde 3 mæglere inde over salget af Gammelbyvej 15, og vi valgte RealMæglerne Maiken Nørtoft. Maiken Nørtoft havde efter vores mening, den for os rigtige pris på huset.Maiken Nørtoft viste også største interesse for salget. Det var en positiv oplevelse at arbjede sammen med Maiken og hendes piger, det stråler ud af dem at de kan lide deres job. De er gode til at forklare kunden hvad der sker og hvad der skal ske fremover, og når der så skal ske noget går det hurtigt. Vi kan kun give dem de bedste anbefalinger.


Anders Bisgaard - købt Bøgevej 17, Give:

Tak for kompetent rådgivning, og et højt informationsnivau i forbindelse med mit køb af bolig. Jeg er imponeret over den hurtige behandling af spørgsmål, og tilbud til sælger. En positiv oplevelse.


Mogens Link Schmidt - købt Hyldevang 246, Give:

At holde et kontinuerligt højt tempo, og samtidig bevare 100% præcision, er noget som kun de færreste Formel 1 team`s i verden kan præstere. Men det er netop passionen til sporten, og teamet`s fælles mål om at være de bedste i verden, der har bragt hold som Ferrari & McLaren Mercedes øverst op på sejers podiet. Realmæglerne Give, kan bedst beskrives som netop disse hold. Og som enten køber eller sælger ... da er det DIG der kører bilen !
De bedste anbefalinger


Anita og Sten Christensen - solgt Østre Villavej 7, Givskud:

Vi er yderst tilfreds med at have brugt jer som vores ejendomsmælger. I har givet en god service fra starten, hvor i er kommet med gode ideer til hvad vi kunne gøre for at fremme salget af vores bolig. Når vi lavede aftaler med jer, blev de 100 procent overholdt og rettede vi henvendelse til jer med spørgsmål, var i hurtige til at melde tilbage. I har været gode til at komme med en realpris på vores bolig, som markedet er nu. I var gode til at få lavet aftaler med mulige købere samt fremvisninger og melde hurtige tilbage, hvad udfaldet var. Vi kan kun varmt anbefale jer.
Med venlig hilsen Anita og Sten Christensen


Flemming Jensen - solgt Smedevænget 6, Kollemorten:

Hej med jer. Vi startede med at sætte begge vores boliger til salg hos en anden af byens mæglere, men efter 11 måneder uden så meget som én af dem solgt, besluttede vi at skifte mægler. Vi valgte RealMæglerne Maiken Nørtoft, fordi vi som så mange andre kunne se, at det var Maiken, der solgte alle husene på egnen. Også fra mund til mund blandt folket i Give og omegn havde hun på forholdsvis kort tid fået meget positiv omtale. Faktisk havde vi på det tidspunkt, inden vi mødtes og inden vi havde fået tilbuddet besluttet, at nu skiftede vi mægler til Maiken Nørtoft. 8-9 uger efter havde hun solgt det ene hus i Vonge, og det var til stor glæde efter så lang tid at have haft til salg. Selvom tidspunktet med hensyn til finanskrise ikke kunne have været værre, lykkedes det nu endelig. Vi har også gennem hele forløbet følt os godt behandlet, og der var jævnlig kommunikation både via mail og tlf. Alt det vi blev lovet blev opfyldt, lige modsat af den første mægler vi havde valgt. Til sidst stod hun også med en køber til mit rækkehus i Kollemorten, da blev armene strakt helt op over hovedet. Men ros skal ikke kun gå til Maiken, også Joan og senest Birgitte skal også have ros. Alle 3 dygtige og reelle personer, som står ved, hvad de lover. Stor tak til jer og held og lykke fremover, herfra vil I altid blive anbefalet når nogen spørger om en seriøs god mægler.


Søren Thomsen - købt Vorslundevej 55, Give:

Det gik meget hurtigt, så det var ikke så lang tid, jeg fik sammen med et fremragende sælgersjak. Set i bakspejlet kunne man jo godt have set mange flere ejendomme, men det var ikke nødvendigt, når den første lige er sagen. Jeg er rigtig glad for den måde i griber tingene an på. En fuldt ud tilfreds kunde.
Venlig hilsen og tak Søren Thomsen.


Helga Fruerlund - solgt Åstvej 83, Lindeballe:

Jeg og min mand har haft lidt kontakt med Maiken Nørtoft i tidens løb for evt. køb af hus i Give. Det blev dog ikke til mere. Da jeg så pludselig mistede min mand i september 2009, og vi fik en streng vinter med masser af sne, blev jeg klar over, at det var tid til at få huset solgt. Naturligvis kontaktede jeg Maiken Nørtoft. Først forsøgte vi at få solgt lokalt, det lykkedes dog ikke, så måtte huset jo i avisen med billede og det hele, og efter kun én gang, så var der 3 mulige købere, og det lykkes at få solgt til den ene. Så naturligvis er jeg og min søn yderst tilfredse med den fine behandling, vi har fået hos jer (alle tre).


Lisa og Mikael Lund - solgt Fasanvej 7, Vandel :

Da vi skulle sælge vores hus, var det meget vigtigt for os, at der var en god kemi mellem os og mægleren, og derfor valgte vi Maiken Nørtoft. Vi havde et rigtigt godt samarbejde med hende, og vi vil helt klart anbefale hende til andre.


Elin Pedersen - solgt De Lichtenbergs Vej 14, Nørup :

Jeg har solgt mit hus gennem Maiken Nørtoft her i foråret 2010. Jeg har kun positive ting at sige om hele forløbet. God orientering inden jeg tog beslutningen,og fin opfølgning hele vejen igennem. Det gælder også de to andre i firmaet. Altid et godt og fyldestgørende svar på alle mine spørgsmål. Jeg kan ikke komme i tanker om noget,der kunne gøres bedre. Så jeg vil anbefale dem til alle, der skal sælge. Købe har jeg ingen erfaring med, men er ikke i tvivl om, at servicen også er i orden der.


Mette Christensen - købt Toften 4, Kollemorten:

Nu jeg er ved at skrive, så vil jeg da meget gerne skrive til jeres gæstebog. Jeg har købt hus gennem realmæglerne i Give, og det har hele vejen igennem været en meget positiv oplevelse. Som førstegangskøber har det haft stor betydning, at ejendomsmægleren har været meget professionel, og har taget sig god tid til at gennemgå alle detaljer og forskellige faser i huskøbet grundigt, så jeg har følt mig meget tryg under hele forløbet. De har været meget imødekommende og svaret hurtigt på alle henvendelser og spørgsmål


Carsten Ø. Petersen - købt De Lichtenbergs Vej 14, Nørup:

Kompetent og professionel sagsgang, hvor man har følelsen af, at der er styr på tingene.


Inga Krarup v/Anna og Finn Vinther - solgt Sønderkær 103, Billund :

Det var svære tider for hussalget generelt, da du overtog Sønderkær 103 i Billund. Vi valgte dig, som den person vi troede på kunne sælge huset. Du har et ihærdigt, venligt og kvalificeret gåpå-mod. Du ser muligheder i stedet for begrænsninger. Vi følte os velinformeret om tingenes tilstand, var altid med på sidelinien, selvom det ind i mellem var lidt turbolent - specielt fordi interesserede købere ikke kunne få tingene finansieret og sprang fra i sidste øjeblik. Tak for indsatsen, held og lykke fremover.


Inger Johansen v/Henny og Jens Madsen - solgt Ringivevej 6, Give :

Hej Maiken & co.
Valget faldt på jer fordi vi havde hørt at I var/er et meget seriøst firma. Vi havde brug for en partner der kunne hjælpe os igennem handelen, så vi havde så få problemer som muligt. Vi var interesseret i at udbudsprisen var realistisk, så huset ikke skulle stå for længe. Min mor havde besluttet sig for at sælge for at flytte i lejlighed - og da beslutningen var taget kunne det ikke gå hurtigt nok. Resultat: Maiken Nørtofts forslag til pris ramte inden for 10-15.000,- af det vi havde gættet på. Salgstid: 1 uge til udbudsprisen og alle var glade.
Mange tak for en rigtig god og meget kompetent behandling.


Dorthe Vilstrup Jensen - solgt Nordvangen 2, Vonge:

Havde først huset til salg hos anden mægler, men efter ca. 11 mdr. uden resultat skiftede vi til RealMæglerne. Der gik så kun 8-9 uger, så var huset solgt, og endda næsten til prisen!! Der skal lyde stor ros fra os. Vi har kun været positive. Har vi haft spørgsmål eller lignende, har I altid været søde til at hjælpe. Vil altid anbefale jer til andre, der skal sælge hus.


Inge og Thomas Bent Enevoldsen - solgt De Lichtenbergs Vej 11, Nørup:

Maiken Nørtoft valgte vi, fordi vi gerne ville støtte en person, der havde mod på at begynde en mindre selvstændig virksomhed. Vort hus blev solgt lige med det samme. Derfor blev vort bekendtskab kortvarigt, men alligevel meget positivt. Maiken havde sans for at vurdere og at beskrive sagen realistisk. Vort hus var beliggende på en forurenet grund. Tilstandsrapporten var ligeledes realistisk. Derudfra satte Maiken en udbudspris, der straks blev godkendt af køber. Kort sagt en lille solstrålehistorie - altså en allerbedste anbefaling - og et ønske om fortsat god fart for Maikens mæglervirksomhed.


Ane Marie og Bent Rasmussen - solgt Østergade 19, Give :

Maiken Nørtoft var nr. 3 i rækken af ejendomsmæglere vi kontaktede. Vi fandt her den bedste vejledning og betjening.


Hanne og Helge Juhl Jensen - solgt Vejlevej 53, Givskud :

Vi valgte Realmæglerne fordi vores søn fik sin lejlighed solgt hurtigt og godt. Derfor valgte vi også dig, til at sælge vores udlejningshus, som også hurtigt blev solgt. Tak for godt, effektiv og behageligt samarbejde. Hilsen Hanne og Helge.


Susanne og Ernst Brødsgård - solgt og har grunde til salg på Kirkehusvej, Filskov:

Vi valgte netop jer til at sælge vore grunde i Filskov, da vi kendte jer som personer, der er dygtige, imødekommende, smilende og veltalende.
Vore oplevelser har indtil nu været meget positive - over al forventning. I har holdt jeres aftaler, og gjort hvad I kunne for at sælge grunde - selv i finanskrise-tiden. Så vi kan varmt anbefale andre at bruge jer.


Ellen Laursen v/Peter Laursen - solgt Hærvejen 289, Kollemorten :

Vi valgte Maiken fordi hun har et godt kendskab til lokalområdet, og er god til at sætte en realistisk pris, så der blev en hurtig handel.


Fam. Dreier sælger af Svinget 38, Give

Stor ros herfra og god og høflig betjening fra alle medarbejder kan kun anbefale Maiken til andre. Mvh Kim Dreier

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@realmaeglerne.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.