Søg bolig

0 Boliger til salg

Bestil gratis salgsvurdering 

Sælger af Fjordparken 206 - Marie:

Jeg kan kun anbefale at bruge RealMæglerne Horsens - Rikke, Søren & Julie ApS

Jeg har været inderligt glad for at sælge min bolig hos dem.

I hele forløbet har jeg følt mit taget af på et yderst professionelt plan. 

Valget faldt netop på Julie Holst Mosegaard, da jeg fik et indtryk af at hun kan træde ind i alle mennesker med en ærlighed som favner alle aldersgrupper, samtidig med hun er super professionel. Jeg ville virkelig gerne have en mægler til at sælge huset, som ikke bare var en sælger, men hvor jeg ville føle mig tryg både ved min handel, men også ved hvordan købere blev modtaget.

Julie levede mere end bare op til de forventninger! 

Hun er en virkelig dygtig ejendomsmægler, har løst alle opgaver med salget langt over forventning.

Samspillet med Rikke og Søren giver en tryghed, det giver så meget nærvær at der er dette tætte samarbejde. Når der var ferie fri dage hvor Julie ikke kunne tage opgaven, klarede de andre det ligeledes fantastisk. 

Samtidig er der også Regitze markedsførringen, hvor jeg virkelig har følt mig taget super godt af og har fået fantastisk feedback.

RealMæglerne Horsens - Rikke, Søren & Julie ApS er klart den bedste at vælge!


Sælger af Kirkeager 13 - Maibrit Krusborg Jensen

Vi har i starten af 2024 haft RealMæglerne Horsens - Rikke, Søren & Julie ApS til at sælge vores hus, og fra start til slut har det været en super god og tryg oplevelse. De kommer alle med et enormt engagement og energi, og der har været styr på alle elementer af boligsalget. Vi har følt os enormt trygge, og de har hele tiden været to skridt foran. De forstår at ramme sælgere via både de traditionelle kanaler, og er samtidig ekstremt dygtige på de online sociale kanaler, hvor de med både videoer og billeder har fået vores hus vist frem fra sin bedste side. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Rikke, Søren og Julie


Sælger af Sølundsgade 11 - Karina og Søren

Tryghed i en usikker tid! Fra starten har Julie - RealMæglerne Horsens - Rikke, Søren, Julie - holdt os i hånden og guidet os gennem en usikker tid, hvor det bestemt ikke har været en nem periode at sælge hus.

Vi har hele tiden følt os opdateret med fremvisninger, klik og aktivitet på huset og ikke følt at vi selv skulle kontakte for at få besked om mulig fremgang. Vores tryghed og tillid til Julie gjorde også, at vi valgte at bruge hende som køberrådgiver på vores nye hus, da vi var helt sikre på, at hendes ærlighed og professionalisme ville sikre os en tryg og sikker handel.

Det er tydeligt at Rikke, Søren og Julie har et godt og trygt samarbejde, hvilket gjorde det nemmere når der i ferieperioder var brug for at andre end Julie trådte til - især Sørens humor var opløftende i svære tider. Samarbejdet har båret præg af stor tryghed og vi er meget taknemmelige for den hjælp vi har fået.

Kæmpe stort TAK! 


Anne - sælger af Sølundsgade 31

Vi fik besøg af Julie, som via sin autentiske, professionelle og realistiske væremåde, guidede os til et hurtigt salg, der bevirkede at vi kunne få den bolig vi drømte om. Det har været Julie der har været den røde tråd i hele forløbet. Når Julie ikke var tilstede var Søren og Rikke veloplyste og fuldt ud i stand til at tage over. Julie får med sin professionelle, nærværende og empatiske væremåde vores bedste anbefaling. Vi vil anbefale Realmæglerne til alle.


Jakob - sælger af Husoddebakken 66

Mine allerbedste anbefalinger


Sælger af Erantisvej 94 - Allan:

Tak for en flot indsats.


Sarah og Kenni - sælger af Axel Sørensens Vej 9

Tak til hele holdet, særligt tak til Julie, som gennem hele salgsprocessen har leveret ærlighed og høj service. Vi har følt os medinddraget og fået kompetent vejledning. De varmeste anbefalinger herfra.


Jørgen - sælger af Dagnæs Boulevard 52.

Jeg har ingen erfaring med salg af ejendom, men umiddelbart føler jeg, at mægleren har givet mig en kompetent og fyldestgørende orientering. Jeg er tilfreds.


Mogens - sælger af Husoddevej 54, Horsens

Dygtigt, effektivt, venligt arbejde


Sonja og Jens Agner - sælger af Hasselvej 36, Gedved

Tak for salg af vores hus. Dejligt at det nu endelig lykkedes.

Vi siger også TAK for jeres altid dejlige smil og jeres gode hjælp.

Trods nogen modgang, gik det jo godt i den sidste ende.

Vi er godt tilfredse med forløbet.

Hils de andre fra os.


Sælger af Overbyvej 68A

Jeg er meget tilfredse med forløbet. Super opfølgning - både når der var fremvisninger og hvis der i en periode ikke var. Søren, Rikke og Julie ydede en meget proaktiv indsats med masser af gode idéer til at skabe og bibeholde opmærksomhed om ejendommen.


Sælger af Feringhusvej 22, Hedensted:

Tak for indsatsen, I har alle sammen været super gode, og alt hvad i lovet os er blevet som aftalt.

Tak for denne gang.


Sælger, Klaus, af Østergade 40,1. sal.

Kan varmt anbefale jer til andre. Hvilket vi også allerede har gjort :-)

Tak for samarbejdet 


Sælger, Torben, af Haurowitzvej 18

Rigtig godt samarbejde med dem alle i butikken og altid positiv ånd selvom tingene ikke altid går som man tror de gør. Rigtig godt arbejde


 

 

Martin - Sælger af Kværnbæk 34

Vi har kun positive ting af sige omkring samarbejdet med RealMæglerne omkring salget af vores hus. Vi vil til enhver tid anbefale dem til andre. Det er også et udtryk for, at hjertet er med (til det sidste), som vi også har oplevet fra jer alle undervejs i processen. Tak for det.

Vi ved i den grad, hvor I er og vil klart vende tilbage til jer, næste gang det måtte blive relevant.

Til sidst er der kun at gentage: FEDT AT DET LYKKEDES.

Vi er glade. I ønskes alle en rigtig god weekend 😊.


Sælger, Merete og Ib, af Vedbæksalle 98: OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER OG SOLGT IGENNEM KØBERKARTOTEK

Tak for jeres hjælp i forbindelse med salget af vores hus på Vedbæksalle 98, Horsens

I har været meget hjælpsomme, og hjulpet med alle de problemer, vi mødte på vejen. Tak for det, det var perfekt.

Vi har oplevet jer meget positive, og det var godt for os, efter vores tidligere aftale med anden mægler, hvor vi følte, vi blev betragtet som en meget ligegyldig oplevelse.

Mange sommerhilsner


Sælger, Jane og Vagn, af Herregårdsparken 69: SOLGT IGENNEM GULDKØBERKARTOTEK

Vi har været mere end tilfredse med RealMæglerne ( Julie og alle Julies kompetente kolleger) i forbindelse med salg af vores hus i Stensballe. Hussalget blev gennemført meget hurtigt og salgssummen ligeledes frigivet få uger efter overtagelsesdagen.

Vi har under salgsforløbet været trygge og det har været kompetente og imødekommende medarbejdere, der hele tiden har fulgt op og informeret, når der har været behov for det.

Vi vil til enhver tid anbefale RealMæglerne, og vil ligeledes selv benytte RealMæglerne ved evt. fremtidig huskøb.


Sælger af Buen 1

 

Kære allesammen

 

Vi takker for jeres gode indsats I har haft på salget af vores hus i Bjerre, og vil takke Rikke for hendes store indsats. 🤩🤩🤩🤩

 

Rikke har været fantastisk at kommunikere med igennem processen. Vejledning, fremvisning og samarbejdet har været en fornøjelse

Med venlig hilsen

Karen Hanne og Poul


Marianne, sælger af Lysegårdsvej 5:

RealMæglerne Horsens - Rikke, Søren & Julie Bedste mægler i DK, det er anden gang vi bruger den ene af mæglerne, og begge gange har vi følt os som hendes eneste kunder.

Vi er hele tiden blevet holdt opdateret, og har fået en fantastisk service fra hele kontoret. Prisen blev sat spot on fra starten, alle mæglerne var med inde over, vi følte os yderst trygge hele vejen, vejen blev bare ikke så lang, for det lykkedes dem at sælge huset ved første fremvisning 👏

Tak til realmæglerne Horsens - Rikke, Søren og Julie


Gurli og Anders Andersen sælger af Strandengen 54, 7130 Juelsminde:

Dygtige partnere på boligmarkedet.

Stor tilfredshed med gennemførsel af salg af Strandengen 54, Juelsminde. Kunne ikke få en bedre partner i situationen, hvor indsigt og viden blev afgørende faktorer for handlens nemme gennemførsel.

Stor tak til Rikke, Julie, Regitze og Søren.

Klar anbefaling til andre på boligmarkedet.


Lone og Henrik Mortensen sælger af Solsikkevej 40, Horsens:

Super kompetent og troværdig. Vi vil også sige tak for samarbejdet. Det har fungeret upåklageligt.


Camilla og Bo Degn sælger af Hyldemarken 5, Hatting, 8700 Horsens:

Kære Søren, Rikke, Julie og Regitze. 

Tak for jeres engagement, optimisme og gode råd gennem hele vores salgsproces. Vi vil klart anbefale jer til andre. 


Sælger af Rundingen 33: 

Det har været en absolut fornøjelse at have jer som støtte. Alle sammen. 🥰 

God dag til jer!


Jimmy Andersen sælger af Fælledvej 46, 8700 Horsens:

Super service hele vejen igennem, vil klart bruge dem ved mit næste salg


Linda og Michael Hedrich sælger af Priorsløkkevej 40, 8700 Horsens:

Helt igennem kompetente ejendomsmæglere som på under en uge solgte vores hus og samtidig har fungeret som køberrådgiver på vores nye køb. Et forløb hvor vi har været med hele vejen og har følt os i trygge hænder. Intet er overladt til tilfældighederne, der arbejdes for at handlerne bliver en succes for alle parter. 


Nicolai og Nicola Tomis sælger Byvangen 50, Stensballe, 8700 Horsens:

Julie hjalp os med at sælge vores hus på Byvangen, og selv om det til at starte med ikke gik så hurtigt som håbet, var Julie rolig og arbejdede hele tiden benhårdt. Vi vil en anden gang ikke tvivle om at kontakte Julie igen, og medgiver bedste anbefalinger.

 


Corita Del Carmen sælger af Siriusvej 64, 8700 Horsens:

De var profesionelle fra start til slut, var utrolig glad for at de overtog salget af mit hus. Tusind tak for jeres indsats.


Pernille Svensson sælger har Porsgårdsvej 11, 8740 Brædstrup:

RealMæglerne har gjort et flot stykke arbejde ifbm mit hussalg. Vi mærkede Rikkes energi og begejstring for vores hus, og det var med den bedste mavefornemmelse vi valgte hende som mægler (vi havde 2 andre mæglere i spil). Og hun levede fuldstændig op til vores førstehåndsindtryk. Professionel samtidig med et nærvær og god dialog igennem hele processen. Jeg har kun den allerbedste anbefaling til RealMæglerne på Bjerrevej i Horsens De får 10 ud af 10 mulige på alle parametre.

Tak for det bedst tænklige samarbejde. 


Camilla og Jonas Garly sælger af Kværnbæk 20, 8700 Horsens:

Kun de bedste anbefalinger herfra.

Ville til enhver tid vælge RealMæglerne -Rikke, Søren og Julie igen.


Dennis og Kamilla Skov sælger af Byvangen 241, Stensballe, 8700 Horsens

Julie er en kæmpe stjerne til sit job. Hun er en mega kæmper, vil virkelig give hende/ jer alle vores bedste anbefalinger. Tror ikke jeg har hørt om andre mæglere der gør så meget for kunden:-)))))) Tak til Julie for alle de mennesker hun fandt til fremvisninger. Kram fra Byvangen 241 :-)))))


Michael Galsgaard sælger af Frederiksgade 19,1, 8700 Horsens

Jeg har været super tilfreds fra en kant af. Hvorfor de fleste er maxet ud karakter mæssig. Ud fra den tankegang at jeg ikke føler jeg kunne have ønsket mig mere. Og dertil har det været en fornøjelse med jeres personligheder, særligt Rikke da hun jo er den jeg valgte da processen startede.


Trine og Kevin Refvik sælger Bottrupvej 12, Ølsted:

Vi har for år tilbage brugt Søren som købermægler, hvor han hjalp os sikkert i hus med vores første huskøb. En proces der kan være svær at gennemskue som førstegangskøber - men her gjorde Søren der til en helt sikker proces for os👍🏼.

Derfor var valget også nemt, da vi stod og skulle sælge vores hus igen. Søren og Co. har formået at præstere og markedsføre vores hus på bedste vis, så vi på godt en måned havde 16 fremvisninger - inden huset fandt sine nye ejere🤩.

Vi har i processen mødt et særdeles kompetent mæglerteam bestående af Rikke, Søren og Julie, som alle har forestået fremvisninger. Der har altid været opfølgning til tiden og kommunikationen har altid været gennemsigtig, så alle har været opdateret igennem hele forløbet👌🏼.

Vi kan give vores bedste anbefalinger og ved godt i hvilken retning vi kigger, næste gang behovet skulle opstå😁


Henrik Bryder sælger Strandgade 30B, 1 th, 8700 Horsens:

Fik solgt min lejlighed på 17 dage😎Kan kun anbefale Rikke, Søren & Julie🌟🌟🌟🌟🌟


 

 

Stine Nilsson sælger af Sogneskellet 51, 8732 Hovedgård:

Fik et hurtigt og problemfrit salg. 

Giver mine aller bedste anbefalinger!!👌👍

 

SOLGT IGENNEM GULDKØBERKARTOTEK


Henrik Lund - Sælger af Beringsvej 81

Kan bestemt anbefale RealMæglerne - Rikke, Søren og Julie. Rare mennesker at snakke med, styr på tingene, hurtigt salg. Man føler sig helt tryg både før, under og efter salget.


Jakob Rosenørn sælger af Solbakkevej 9, 8700 Horsens

Kære Søren og hele Real-team´et i Horsens

Vores ejendom husker jer - og sikkert også jer - som noget meget specielt.

Ejendommen blev sat til salg om, torsdagen og under 1 uge efter med det bud, som lukkede handlen. Jeres vurdering af salgsprisen var retsvisende for området; jeres tilgang til salget og fodarbejdet formidabelt. På grund af egne forhold, var der langt tilløb for os, inden vi valgte at annoncere. Men I havde udvist forståelse, tillid og tålmodig langt over forventet.

Det har været en HELT igennem god og positiv oplevelse at have Jer som mæglere. I har haft styr på alt, også detaljerne, og I har på bedste vis hjulpet igennem både det lange tilløb og den ultra korte salgsproces.

Indtrykket er, at I møder både sælgere og købere i øjenhøjde. Med en stor viden om byggeskik og muligheder, faglig kyndighed og ærlighed. Samtidig har jeres formidling mellem parterne været neutral og respektfuld, retvisende og upartisk.

Jeg har ingen betænkeligheder ved at give jer de allerbedste anbefalinger og er meget tilfreds med hele processen, resultatet og jeres måde at være på.


Sælger af Hasselvej 14 - Silas og Cecilie:

Vi takker jer MANGE gange for et rigtig godt forløb. 😊

Tak til Real Mæglerne Horsens, særligt tak til Rikke, der gennem hele perioden formåede, at skabe tryghed og som fik guidet os igennem en usikker tid. Vi har haft ro i maven hele processen igennem og er blevet medinddraget og opdateret i alt fra online aktivitet af huset til fremvisninger. Vi takker jer alle sammen endnu engang og anbefaler jer på det varmeste. 

 


Line og Alex sælger af Stensballe Strandvej 45, Stensballe, 8700 Horsens:

En super god oplevelse at have hus til salg hos Søren, Julie og Rikke. Hurtigt salg og meget indlevende og professionelle mæglere. Vi kan kun anbefale dem til andre og giver max stjerner.

 


Trine og Martin Christensen sælger af Safirvej 13, Horsens

RealMæglerne Horsens - Rikke, Søren & Julie kan kun få de bedste anbefalinger. Fantastiske hele vejen gennem boligsalget :-)

Stort TAK


Sven og Line - sælger af Hovmarksvej 55, Stensballe, 8700 Horsens

Super oplevelse -Rikke og Julie fra RealMæglerne Horsens - var vores mæglere på vores hus. Huset blev solgt på knap 3 måneder. Super god og hurtig feedback efter hver fremvisning. Tak for en god oplevelse ved salg af vores hus. Tak


Sælger af Stenderupvej 6:

Rigtig god opfølgning og vi er holdt rigtig orienteret om hvad der sker. Super godt det hele


Mikkel - køber af Martsviolen 5, Egebjerg

Jeg har været ekstraordinært tilfreds med Realmæglerne ifm med denne handel, og jeg kommer helt sikkert til at tage kontakt til jer igen, når der skal ske noget nyt på et tidspunkt - og der skal der helt sikkert lige pludselig, hvis jeg kender mig selv ret - 🙂.

Rikke har været rigtig god hele vejen igen, og Charlotte har været en fantastisk hjælp med at få det til at se pænt og ordentlig ud herude i Egebjerg.

Der mangler lige en sofa, 1 tæppe og så'n, men det skal nok blive fint og færdigt på et tidspunkt.

Rigtig godt 2022 til dig, Rikke og resten af Realmæglerne 🙂

DBH

Mikkel


Brita fra Rubinvej 9A:

Mange tak for orientering og vejledning, så fint .

Også tak til jer alle for vin og chokolade, som Rikke kom med i fredags. Det vil jeg glæde mig til at nyde

Her sidst på eftermiddagen ringede Merete og fortalte, at deres hus på Vedbæksalle er solgt, hold op endnu et godt stykke arbejde af jer. Det var så dejligt, at kunne ønske dem tillykke med salget.

Vil du viderebringe min tak til de andre Søren, Regitze og Rikke.

Jeg vil også fremover mundtligt anbefale jer, når nogle ønsker at sælge deres hus, ejendom eller lejlighed. I er så gode til, at tale “emnet” op, arbejder professionelt.

Masser af hilsner 

Brita Aagaard

Rubinvej 9A


Sælger af Kildevangen 9 - Inge Nielsen:

RealMæglerne Horsens — Rikke, Søren & Julie ApS har bidraget til et succesfuld salg af min bolig.

Rikke har været tovholder på salget, og det har været trygt hele vejen igennem med hende. Jeg er blevet orienteret løbende, og de har alle 3 (4) været meget hjælpsomme ifbm salget, som i øvrigt gik stærkt.

Jeg giver RealMæglerne min bedste anbefaling.

Hilsen Inge Nielsen

 

SOLGT IGENNEM GULDKØBERKARTOTEK


Sælger af Bakkevej 8, Haldrup.

Vi valgte Realmæglerne Horsens ud fra, at de var et mindre mæglerfirma - og dette vil blive mere overskueligt for os som sælger. Vi blev ikke skuffede - vi følte os hele vejen igennem set og hørt. Sammenholdt med en meget personlig og nærværende kontakt i forløbet. Intet var for stort eller småt undervejs. Rikke og teamtet får velfortjente 10 taller.


Sælger af Munksbakke 9 - Mikael:

En fremvisning = et salg til prisen. Godt arbejde!

 

SOLGT IGENNEM GULDKØBERKARTOTEK


Køber af Katrinelundsvej 14, Hovedgård.

Tak til Søren for en god fremvisning samt efterfølgende udsættelse af handlen


Sælger af N P Danmarksvej 30, Hovedgård

RealMæglerne Horsens Rikke, Søren og Julie har solgt vores bolig. Vi er spændte og lykkelige for at komme videre i livet. Vi vil så meget anbefale de 3 dygtige og arrangerede kollegaer. De har formået at gøre hele salgsprocessen til et super godt forløb. Gode og hurtige tilbagemeldinger fra kunderne efter fremvisning. Vi har hele tiden fået den information og vejledning vi som sælger har haft brug for. Et super samarbejde med Realmæglerne i Horsens og vi vil anbefale Rikke, Søren og Julie til alle som måtte have salgstanker. I får et meget professionelt samarbejde med dem alle 3 og vi har følt os trygge igennem hele salgsperioden. Mvh.Peter og Heidi, Hovedgård

 

 

 

*Alle ovenstående anbefalinger er ikke et udpluk, men alle de anbefalinger/bedømmelser vi har modtaget. Således er ingen undtaget.

Realmæglernes Kundeunivers

Log ind

Med Mit RealMæglerne er det nemt at følge boligmarkedet. Leder du efter nyt, kan du gemme dine favorit boliger og målrette din søgning ned til mindste detalje. Skal du sælge, kan du løbende følge interessen for din bolig og meget mere.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

Send salgsvurdering til:

Vælg mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne A/S for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til [email protected]. Læs mere på privatlivspolitikkerne.